Şimdi Ara

WD RAPTOR 740GD 10.000 DEVİR + 80GB SAMSUNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • WD740GD, SERIAL ATA, RAPTOR, 74 GB, 10.000 Rpm, 150Mb/sn,

Sağlam, sorunsuz çalışır durumda.

Ürün 2010 yılına kadar garantili!!!

quote:

Dünyanın En Hızlı Serial ATA Sabit Diski
    Sabit Diskler Hakkında Bilmeniz Gerekenler !!!
    1. Sabit diskler bilgisayarın en yavaş parçasıdır. Bu yüzden sabit diskte performans artışı için harcanan bedel, bilgisayarın toplam sistem performansına en fazla etkisi olacak yatırımdır.
    2. Serial ATA arayüzü, 150 MB/sn transfer hızı ile sabit disk performansını arttıracak yeni teknolojidir.
    3. Western Digital Raptor dünyanın en hızlı Serial ATA diskidir.
    4. "Raptor" ilk çağlarda yaşayan çok hızlı hareket eden bir canavardır.

WD Raptor Özellikleri

* 10.000 RPM dönüş hızı
    * 8 MB Cache bellek
    * Serial ATA arayüzü
    * Daha güvenilir ve hızlı 2.5" plater platformu
    * Komut sıralama (Sadece sunucu SCSI disklerinde bulunan yüksek performans sağlayan bilgi işleme teknolojisi, Başka Hiç Bir Serial ATA Diskte Yok!!!)

Tüm bu üstün özellikleri ile Raptor sizi oldukça hızlandıracak bir sabit disktir.SCSI performansını masaüstüne getiren Raptor çok daha ekonomik fiyatı ile oyuncuların, tasarımcıların ve güçlü bilgisayar kullanıcılarının vazgeçemeyeceği bir canavar.

http://www.eksencomputer.com/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,6696/category_id,100/option,com_virtuemart/Itemid,55/lang,tr/
    KARGO BENDEN
    FİYAT 150 LİRA

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 80 GB Samsung ide 7200 devir sabit disk. Temiz sorusuz. 45 lira.

Fiyatlarım sondur arkadaşlar.Azami limtlerime indim.Bunun altına vermem mümkün değil. Satılmazsa kullanmaya devam edeceğim.

• FATURASI VARMIDIR??????????
  • Faturası yok. Garantisini öğrenmek için Logosof'u aradım. Teknik servisiyle konuştum.Ürününüz 2010 yılına kadar garantili.Bizden çıkışlı değil ama garantisini biz veriyoruz dediler.Arzu edene ürünün seri numarasını gönderirim. Logosoft'a telefon edip görüşebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

Birisi daha raptoru, 250gb hdd ile başa baş takas edermisin diye sorarsa; forumu terkediyorum.

raptor vs 250 gb hdd

Birisi daha raptoru, 250gb hdd ile başa baş takas edermisin diye sorarsa; forumu terkediyorum.

koptum arkadaşlaar koptum bittim ya

raptor vs 250gb muahhhhhhhhhhhhhhh

sistem Thermaltake Va8003Bws Armor...Asus Commando..Q6700.. Tagan 600W Tak çıkar..Palit 8800gt Ocz Reapper 800mhz.2+SEAGATE 500 GB SATA 32 MB NCQ 7200.11 Rpm+400Gb samsung Sata2 Hdd...hyundai L72S LCD...NEC 7170S SATA DVDRW...Scythe infinitr..60gb Taşınabilir hdd...
    Hp C4280 çok fonksiyonlu yazıcı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DreDD1903

hocam raptoru bayagı ucuza veriyorsun.nedenini sorabilirmiyim?

Tabiki sorabilirsin.Yukarıdaki takas sorusu harici bütün sorulara açığım.

Şimdi ben bu ürünün garantili olduğunu bilmiyordum.Ama her kes sorunca bir öğreneyim dedim.2010 yılına kadar garantili olduğunu bu sabah yatığım telefon konuşmasıyla öğrendim.Şimdiye kadar garantisizdir diye 150 lira + kargo bedelsiz satıyordum. Ancak hem garantili hemde bu fiyat epey ucuz oldu. Fiyatı değiştirsem bu sefer önceki fiyatın buydu diyecek arkadaşlar. O yüzden fiyatıda değiştirmedim. Şimdide neden satıyorsun diye özel mesajlar geliyor. Ucuz olduğu için şüphe çektik. Kendim şu anda kullanıyorum.Sorunsuzdur arkadaşlar.Ve garantili. İhtiyacı olan hiç kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 10 Ağustos 2007; 11:20:23 >

• quote:

Yuhbe arkAdas forumda olucu dolu bılıyoruzda bukardarda olmaz yanı raptor vs 250 gb hdd

• Darth Vader RSi kardeş, bakıyorum benden çok kızmışsın. Ben alıştım artık, birazda sinirlerim bozulduğundan olacak herhalde, gülüyorum sadece.

Bu ilan süresince kargo bedelsiz satıyorum.Yarın yeni açacağım ilanda kargo alıcıya ait olacak.
    Daha önce 17" monitör satmıştım.Kargo dahil 85 liraya gitmedi, sonra fiyatı arttırıp kargo dahil 100 lira diyince satılmıştı, buda ona benzeyecek galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 10 Ağustos 2007; 20:10:46 >

• Raptor cupra isimli forum arkadaşımıza satılmıştır. Hayırlı olsun.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.