Kim ne istiyosa izler alla allaaaaaaaaaaaa. Yaklaşık 100 yaşında bi akrabam var yaşlılık işte evden dışarı çıkamıyor ve o bu programları isleyerek çoğu vaktini geçiriyo.İzlerken mutluda oluyor.BIrakın bunları yaa allaa alla kimse kafanıza silah dayamıyor şunu izliceksiniz diye dimi
hayır bende destekledimde bunun doğayla ne alakası onu bi türlü çözemedim
Bende kurtlar vadisini sevmiyorum ama izleyenlere saygım var. Hadi herkes sefmediği programları yassında tv den kaldırmaya çalışalım ee sonra nolcak peki? Tv nin amacı ne? Eğlendirmek vakit geçirmek değilmi?Bu tür programlar yutrdış9ndada oluyor neden türkiyede olmasın.
bu programlarla salak bir nesil yetişiyor arkadaşım. insanlar kendilerine idol diye bu salak programlardaki gerizekalıları seçiyor. bu tipleri örnek alıyor. bence hiçbirşey türk toplumuna televolenin verdiği kadar büyük bir zarar vermemiştir.
Bu programların hepsi çok sevdiğiniz Avrupa'dan ithal
Biz zaten hep Avrupadan iyileri şeyleri değil kötüleri ithal ediyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Aguney
quote:
Orjinalden alıntı: eddie_bg
Biz zaten hep Avrupadan iyileri şeyleri değil kötüleri ithal ediyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Aguney
Kültür olarak niyeyse bir özenti var ya Avrupa'ya; işte bu programların hepsi Avrupa'da sevilen programlar.Bu kültüre mi özeniyolar bu kültürü niye kendi kültürümüzden üstün görüyorlar anlamadım
Birisi bana ''bizim kültürümüz'' dediğiniz şeyi açıklayabilirmi?
quote:
Orjinalden alıntı: erenn21
Bende kurtlar vadisini sevmiyorum ama izleyenlere saygım var. Hadi herkes sefmediği programları yassında tv den kaldırmaya çalışalım ee sonra nolcak peki? Tv nin amacı ne? Eğlendirmek vakit geçirmek değilmi?Bu tür programlar yutrdış9ndada oluyor neden türkiyede olmasın.
Yurtdışı dediğin olay bizi ilgilendirmez bence..
Eğer yurtdışı dediğin Avrupa,ABD ise bırak onlar izlesin..
Bizim bu tip şeylerden önce ilgilenmemiz gereken daha önemli işler var diye düşünüyorum ben.. Onları halledelim,sonra biz de izleriz..
Geçen hafta mı ne herneyse Zülfü Livaneli'nin Avrupa Birliği ile ilgili sempozyumu vardı.Neyse ona gittim.Zülfü Livaneli bir örnek verdi tam bu konuyla ilgili.Onu anlatıyım;
Adam diyoki bizim zamanımızda benim konserlerimde binlerce kişi özgürlük diye bağırırken şimdi özgürlük kavramı bile değişti.Açıyorsun televizyonu şu BlueJean'i giy özgür ol, şu jöleyi sür özgir ol, coca cola iç özgür ol.Televizyon öyle bir işlemişki insan beynine en önemli kavramlarımızdan olan özgürlük bile ne hallere düşyü...
Kimsenin kafasına silah danaymıyor ki bunları izleyin diye.Gidin o önemli işlerinizi yapın bu kadar izleniyorsa demekki seviliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: erenn21
Tamamen katılıyorum sana. Kumanada herekesin elinde. Bende
sevmiyorum ama saygı duymak zorundayız. Eğer seyrediliyorsa
seviliyor demektir. Bir çok kişi bunları izleyerek vakit geçiriyor.
Birçoklarının ertesi güne konuşacak konuları çıkıyor. Gündem
sürekli değişiyor. Kanal tek değil. Topic tek değil. Kim ne
isterse onu izler. Cumhuriyetin kurulmasından beri kural budur
Ama anlayamadığım neden burayı her zaman "uzlaşabileceğimiz konularda dahi" tartışma ortamına çevirdiğimiz..
Topicten anlaşılıyo ki, konu,bu tür programlar hakkında daha fazlasını duymak istemeyenlere hitap ediyo.. Eğer sen de şikayetçiysen,girersin oy verirsin olur biter(bu arada neden link'in içinde doğa var bilmiyorum)
Yok eğer yayınlanmalı,güzel böyle ,iyi diyosan sen de bunu tam tersini yapan bir link ver millete olsun bitsin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme