Şimdi Ara

FIFA 2008 [ÇIKTI!]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.076
Cevap
0
Favori
32.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  FIFA 2008 [ÇIKTI!]

Tür: Spor/Futbol
    Yapımcı: EA Sports
    Dağıtıcı: Electronic Arts
    Diğer Platformlar: Playstation 3, Playstation 2, PC, PSP, Nintendo Wii, Nintendo DS, Mobil Telefonlar
    Boyut: 6.065 GB
    Bölge: PAL / NTSC-J / NTSC-U (Oyun Region Free değil)
    Çıkış Tarihi: 29 Eylül (ÇIKTI)

ONLINE LİG BAŞLIYOR!

Lig ismi: Donanımhaber
    Kısaltma (Abbraviation): FIFA
    Şifre: RTXT
    Maksimum oyuncu sayısı: 16

Fifa menüsünden: Xbox Lıve/Online Leagues/Search League bölümünde lig ismini aratıp ligi bulup katılabilirsiniz...

ONLINE LİG KATILIMCILARI LİSTESİ:

DH ÜYE ADI - GAMERTAG - TAKIM

1-) Ráistlin - TuGy - Lazio
    2-) {PeGaSuS} - pegameda - O.Lyon
    3-) sky__walker - AirjordanTR - Roma
    4-) Firat_uk - karaca - Newcastle United
    5-) Jermaine723 - Jermaine734 - Sevilla
    6-) ilkbilir - Prowler TR - Liverpool
    7-) m4hs3r - Mahs3R - Schalke
    8-) ReddoG - Rddo81 - Parma
    9-) Superbia - Degraven - Juventus
    10-) Kalavera - KaraTurk - Villareal
    11-) Weycell 61 - Weycell 61 - Borussia Dortmund
    12-) Lt.Chuck - le chuck ze - Tottenham
    13-) Catheral - CATHEDRAL TR - Everton
    14-) levihakan - skywalkertr35 - Werder Bremen
    15-) TA SameT06 TR - TA SameT06 TR - Valencia
    16-) ulwi - g8487 - Stuttgart
    17-) cuoresportivo - Akin147ti - Deportivo

Herkese başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ocak 2008; 15:47:04 >

• Konsolda fifayı gerek grafikkalitesi gerek oynanabilirlik açısından çok beğendim. Devamında da grafik kalitesi çok konuşulacak gibi görünüyor
  • Ben de Fifa'dan PC ve PS2 platformlarında nefret ederim. Ama Next-Gen'de apayrı bir oyun yapmışlar. Hala UEFA CL 06-07'yi oynuyorum.

Adamlar öyle bir grafik yapmış ki oynanabilirliği bile grafikle çözmüşler neredeyse Çok kaliteli atmosfer var, sanki Star TV'de maç izliyoruz direk.
  • oyuniçi konsol grafiklerinin böyle olma ihtimali var mı?
  • Bunlar oyun içi zaten, Fifa 2007 ve UEFA CL 06-06 oynayan anlar oyun içi olduğunu. Onun için "oyun içi değil bunlar CGI" gibi iddialarda bulunmayalım baştan söyleyeyim dedim.
  • Grafikler güzel fakat pc için böyle olacak sanmayın.
    Benim gönlümde pes var.Çünkü o zevk veriyor belki grafik yok, fifada var ama zevk meselesi
  • Gerçekten süper...ps networke demosu geç geliyor ya 360 a göre puf
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

Grafikler güzel fakat pc için böyle olacak sanmayın.
    Benim gönlümde pes var.Çünkü o zevk veriyor belki grafik yok, fifada var ama zevk meselesi

PC ve PS2 de her zaman PES. Xbox 360 versiyonundan daha iyi kesinlikle PC ve PS2 versiyonları. Patch olmadan çok ruhsuz oluyor PES serisi. Xbox 360 da da maalesef patch yapamıyoruz.

Next-Gen konsollarda Fifa çok ilerleme gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Ağustos 2007; 18:12:21 >
  • yha süper fifa cok güsel olcak pes den güsel olabilri pes i hepimz gördük
  • Konami,PES 2008 ile grafik açısından FIFA'nın önüne geçmeye çalışıyor.
  • grafikler muhteşem
  • pes 2008 mi grafik açısından öne geçecek??
    hem de konami
  • Arkadaşlar tartışma çıkaracak şekilde yorumlar yapmasak biraz daha sakin yazsak daha iyi olur. Tartışma çıkmasına çok müsait konular çünkü Pes - Fifa konuları.
  • Amanın bune ağzım açık kaldı yaw.
  • Görüntüler baya ağız suladırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Arkadaşlar tartışma çıkaracak şekilde yorumlar yapmasak biraz daha sakin yazsak daha iyi olur. Tartışma çıkmasına çok müsait konular çünkü Pes - Fifa konuları.

2 ay öncemi ne senle girmiştik bi fifa-pes dalaşına sen haklı çıktın galiba, eylülde hatırlatırım diyodun ben önceden pes edeyim. Haklısın
  • bunlar introdan bence oyun içi böyle olamaz... ki bu açılardan oynanamyacagı için bu kadar şey görme şansımız yok..
  • taraftarlar süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAM3Z -- 9 Ağustos 2007; 19:16:51 >
  • Arkadaşım o görüntüler oyun içi emin olabilirsin.. bende fifa 2007 oynuyorum xbox360ta bende ilk gördüğümde dumur olmuştum.. Zaten farkettiysen introda böyle görüntüler olmaz en azından bu takımların moviede yeri olmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Arkadaşlar tartışma çıkaracak şekilde yorumlar yapmasak biraz daha sakin yazsak daha iyi olur. Tartışma çıkmasına çok müsait konular çünkü Pes - Fifa konuları.

2 ay öncemi ne senle girmiştik bi fifa-pes dalaşına sen haklı çıktın galiba, eylülde hatırlatırım diyodun ben önceden pes edeyim. Haklısın

Sanırım PC deki, yukarıdaki grafiklerin olmayacağını söylemiştim tam hatırlamıyorum. Doğrudur

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.