rüyalar ve karabasanlarda var bende 2dvd'den olşuyo.. özellikle oyuncak askerlerin olduğu bölüm ve yılan sokmasıyla felç olan adamın yaşadığı anlar harikaydı ama onun dışında beğenmedim....
yılan sokmasıyla felç olan adam yok bende ya allah allah hangisiydi o
rüyalar ve karabasanlarda var bende 2dvd'den olşuyo.. özellikle oyuncak askerlerin olduğu bölüm ve yılan sokmasıyla felç olan adamın yaşadığı anlar harikaydı ama onun dışında beğenmedim....
Adam golf oynarken yılan sokuyo. Tamamen felç oluyo adamı öldü sanıyolar, tam otopsi yapılacakken....
Adam golf oynarken yılan sokuyo. Tamamen felç oluyo adamı öldü sanıyolar, tam otopsi yapılacakken....
o bende yok aliyim bari
o hikaye rüyalar ve karabasanların bi bölümüydü galiba tam hatırlamıyorum ama doktorlar tam otopsi yapıcakken adamı yılanın soktuğu adamın ölmeyip felç olduğu anlaşılıyo değişik bi hikayeydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YavuzzhaN -- 7 Mart 2008; 22:38:11 >
Sis i bu gün izledim film bence çook güzeldi.. Sonunda ağzım açık olduğum yerde 5 dk kalakaldım..Arkadaş dürttüde öyle kalktım oda Gitmeyenlere tavsite ederim
ben detaylı bir kule muhabbeti bekliyorum ama kimse bir şey yazmıyor.
The true measure of a shinobi is not he lives but he dies. Thinking back on it my story is one full of failures. But this..isn't I wanted it to turn out... This isn't how the ''Tale of the Gallant Jiraiya'' was supposed to end...Pathetic.
http://www.fragrancex.com dan Parfüm siparişi vermek isteyen arkadaşlara hiç bir kar almadan sipariş geçebilirim.Paypal'umda bakiye var.Hatta Dolar kurunu 1.350'den yapabilirim.Detaylar için pm atın.
hayır degil.kitapda kesin bir son yok.son kurtulanların ne oldugunu sylemiyor.yahut başkalarının kurtulup kurtulmadıgını söylemiyor.ama filmde bambaska biraz da kötü bir son olmuş.