bende king in birçok kitabını okudum. en sevdiğim kitaplarıysa çağrı, medyum, hayvan mezarlığı, mahşer, ruhkar dükkanı ve yaratık. okumayan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca king seven arkadaşlar king tadına yakın koontz denesinler. onlar yoktu, nöbet, hiçbirşeyden korkma ve kalbin karanlık ırmakları çok güzel kitaplardır.
Ben Koontz'un da epey kitabını okudum. İlk başlarda çok iyi yazıyodu, saf korku kitapları vardı. Ama sonradan işin içine siyaset sokmaya başladı hafiften ve soğudum artık.
Okuyup da beğendiğim kitapları, Kurbanlar, Kükreyen Mağara, Maske, Esrarlı Yollar, Nöbet, Kanatlar, Korku Yuvası, Tik-Tak, Kara Büyü...
Hayatımda okuduğum en iyi roman lar diyebilirim.kesinlikle öneririm.Şimdi bu satırları yazarken bile heyecanlanıyorum.Kendimi kaptırdığım bir hikaye.Hatta nickim bile ordan geliyor.Bunları S.K. hayranıyım diye söylemiyorum.(Bu arada beni de üye yaparsanız sevinirim.).Bence Yüzüklerin Efendisinden de güzel(bence).Koca koca 7 kitap hepsi ama nasıl bittiğini anlamıyorsun bile.Son kitap yaklaşık 800 sayfa ama ne zaman bittiğini anlamadım.(yaklaşık bir ay dan daha az.).Yani kesinlikle öneririm.
Kısaca hikaye:(spoiler değil) yok olmaya yüz tutmuş bir dünyada, tüm bu yok oluşun sebebi olarak gördüğü karakule ye ulaşmaya çalışan bir silahşorun maceraları.
Katılıyorum senin kadar çok kitabıını okumamışımdır ama sadisti okuduum bi de gece yarısını 4 geçe
Gerçekten müthiş bir fragmanı var.. Sabırsızlanıyorum umarım vizyon tarihini ertelemezler. Kitabını okumadım ama herkes filmin muhteşem finalinden sözediyor..
Gerçekten müthiş bir fragmanı var.. Sabırsızlanıyorum umarım vizyon tarihini ertelemezler. Kitabını okumadım ama herkes filmin muhteşem finalinden sözediyor..
Zaten filmde finalden başka elle tutulur birşey yok kardeşim. Son derece basit ve klişe bir film.
Zaten filmde finalden başka elle tutulur birşey yok kardeşim. Son derece basit ve klişe bir film.
DE-niro kardeşim cok merak ediyorum, beğendiğim bi film oldumu hiç??