Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Stephen King Fan Club

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Sinema - Müzik - Kitap >> Kitap >> Cevap: Stephen King Fan Club Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Pir

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Haziran 2008; 21:24:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

selam arkadaşlar yüzyılın fırtınası ve hayvan mezarlığını okuyanınız varmı nasıl kitaplar önerirmisinz ben bunları düşünüyorum ama sizinde önericeğiniz başka bi kitabı varsa fikirlere açığım kara kuleleri okudum onlar haricinde

Hayvan Mezarlığı en sağlam kitabıdır bence... Yüzyılın Fırtınası'da güzel kitap ama senaryo şeklinde yazıldığı için çabuk sıkılabilirsin.

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

Carmentos

17 Haziran 2008; 0:30:25 

quote:

Orjinalden alıntı: guitarist cebeci

selam arkadaşlar yüzyılın fırtınası ve hayvan mezarlığını okuyanınız varmı nasıl kitaplar önerirmisinz ben bunları düşünüyorum ama sizinde önericeğiniz başka bi kitabı varsa fikirlere açığım kara kuleleri okudum onlar haricinde

Hayvan Mezarlığı gerçektende sağlam bir kitapdır ama en sağlam kitabı, <<O>> adlı kitabıdır. Şiddetle tavsiye ederim.

Yüzyılın Fırtınası'nı okumadım ama 4 CD'lik filmini izledim. Filmi güzeldi. Kitabı daha da güzeldir emin olabilirsin ;)

guitarist cebeci

Sisteme Gözat

17 Haziran 2008; 13:01:36 

hmm teşşeküreler arkadaşlar hayvan mezarlığına bi bakıyım yüzyılın fırıtınasınıda bulabilrsem alırım

quicksand

17 Haziran 2008; 21:31:14 

düzenleyiciler nasıl bir kitap?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quicksand -- 27 Haziran 2008; 21:36:55 >

matrix_neo

18 Haziran 2008; 3:59:54 

ya ben bu adamın yaptığı her çalışmaya hastayım.Stephen Kİng ise tamam.benim için diğer ayrıntılar gerkeksizdir.helal olsun.

Wanna know how I got these scars? My father was....a drinker. And a fiend. And one night he goes off crazier than usual. Mommy gets the kitchen knife to defend herself. He doesn't like that. Not. One. Bit. So, me watching, he takes the knife to her, laughing while he does it. Turns to me and he says "Why so serious?" Comes at me with the knife,"Why so serious?" He sticks the blade in my mouth. "Lets put a smile on that face!" And.....
Why so serious?
!

Lacuna Coil

18 Haziran 2008; 9:56:21 

Benide ekle, nerdeyse bütün filmlerini izledim vede bazı kitaplarınıda okudum, çok severim kendisini

ESP - LTD M1000 Deluxe, Marshall Avt50x, MT-2.

Last_Patryn

18 Haziran 2008; 13:42:47 

Rüyamda Duma Adasını alıyodum ( o fiyata anca rüyamda alırım zaten )
Gidip alcam yaw yolculuk çekilmicek yoksa

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
HOGWARTS CADI VE BÜYÜCÜ TOPLULUĞU
Gunwane

20 Haziran 2008; 0:08:44 

Son bir ayda Meydum ve Sadist isimli iki kitabını okudum yazarın..Sadist özellikle çok güzeldi..Mahşet ve Çağrıdan sonraki en güzel kitabıydı benim için..Zaten 5 tane kitabını okudum..:) En sıkıcısı oyun idi..Medyumun filminide izledim sonra..Bence Sadist inde filmi yapılabilir..Rüya avcısına girim mi girmim diye düşünüyorum ama hepse aynı kaynaktan beslenmemek gerek değil mi..Şu watership tepesinide merak ediyorum..Okuyan var mı ?

Pir

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 1:16:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Gunwane

Son bir ayda Meydum ve Sadist isimli iki kitabını okudum yazarın..Sadist özellikle çok güzeldi..Mahşet ve Çağrıdan sonraki en güzel kitabıydı benim için..Zaten 5 tane kitabını okudum..:) En sıkıcısı oyun idi..Medyumun filminide izledim sonra..Bence Sadist inde filmi yapılabilir..Rüya avcısına girim mi girmim diye düşünüyorum ama hepse aynı kaynaktan beslenmemek gerek değil mi..Şu watership tepesinide merak ediyorum..Okuyan var mı ?

Sadist'in filmi var zaten. 1990 yılında çekilmiş ve sapık hayranı oynayan Kathy Bates rolüyle Oscar ödülü almıştır...

http://www.imdb.com/title/tt0100157/

β€₤ǾЩ Ð€ΛŦҢ β€₤ǾЩ Ң€ΛV€Ŋ

WiCKeD.

20 Haziran 2008; 14:09:05 

Hayvan Mezarlığını okuduktan sonra hayranı oldum yazarın-ekle benide ark.ım

Gunwane

20 Haziran 2008; 14:41:17 

Way bu film izlenir o zaman 7.8 almış imdb den zaten :)

Gunwane

22 Haziran 2008; 1:33:23 

Çok da süper yapılmış bir film değildi bea..Kitabın yanında sönük kalmış..Deli hemşire rolünde Kathy Bates pekde deli değildi..:) Kitabında daha ii yansıtmış yazar..Yazar rolündeki James Caan de bence çok iyi bir performans sergileyememiş..Tıpkı Meydum gibi buda biraz sönük kalmış kitapların yanında..Herhalde Stephan King in kitaplarından bir yeşil yol hem filmi hemde kitabı güzeldir..Filmini izledim ama kitabını okumadım onun da..:)

20burak1991

22 Haziran 2008; 12:53:02 

hiçbir uyarlama king in üslubunu yansıtamadıgından dolayı hiçbiride romanı geçememiştir bence.sadece yeşil yol da bir parça yaklasıldı kanımca.
quote:

Çok da süper yapılmış bir film değildi bea..Kitabın yanında sönük kalmış..Deli hemşire rolünde Kathy Bates pekde deli değildi..:) Kitabında daha ii yansıtmış yazar..Yazar rolündeki James Caan de bence çok iyi bir performans sergileyememiş..Tıpkı Meydum gibi buda biraz sönük kalmış kitapların yanında..Herhalde Stephan King in kitaplarından bir yeşil yol hem filmi hemde kitabı güzeldir..Filmini izledim ama kitabını okumadım onun da..:)

Bu hayatta önemli olan ne umduğunuz ya da ne hakettiğiniz değil - önemli olan ne aldığınız...

Frank T. J. Mackey
Pir

Sisteme Gözat

22 Haziran 2008; 17:14:32 

quote:

Filmi bende izledim. Şahsen Oscar'lık bir oyun göremedim. Ama genede kitaptaki karakterleri ve yerleri canlı kanlı görmek ayrı zevk...