arkadaslar benim m87 nin arkasindan gelen dip ses icin istanbul bilisim servisinden bir arkadas geldi.bana gore ariza olan durumu kendisi de gordu.bu ses arka isik, 10 seviyesinde olunca cikmiyor.9.8.7 vs.. seviyesine geldiginde ozellikle gece rahatsiz ediyor.gelen arkadas durumu kendi showroomlarindaki m87 ile mukayese edecegini ve normal olup olmadigini bana bildirecegini soyledi.(bu arada ben diger cihazlarda boyle bir sese raslamadim)durum sonuclaninca (olumlu yada olumsuz) o zaman sizinde aklinizdaki istanbul bilisim ve karamanin koyunu sorulariniza belki de bir cevap gelmis olacak...eger bu durumu normal karsilayacaklar ve herhangi bir mudahale yapilamayacaksa bence size tavsiyem dunya para verdigimiz bu cihazlari biraz daha ucuza alip kafa agritmaktansa biraz daha uste verip rahat etmek olacaktir..gelismelerin olumlu olacagini umit ederek sizi de haberdar edecegimi soylemek isterim...saygilarimla....
Hocam sonucu heyecanla bekliyorum bende benzer sorunu yaşıyorum çünkü...
Gamertag : iKSBAKs Bekleme Listesi Alan Wake / Far Cry 2 / Cipher Complex / Brother in Arms HH / Fallout3 / UFC / Top Spin 3 / Geow 2 / SC Conviction / Velvet Assassin / Too Human / Mafia 2 / Mirror' Edge / RE5 / SW:The Force Unleashed / Project Origin / TC Endwar / Saints Row 2 / Fable 2 / Borderlands / Prototype / H.A.W.X xBox 360 Premium - Samsung LE40R81B
servis geldi lcd yi aldı.bana floresandan geldiğini söyledi.parçaları değiştirip verecekler.tabiki önce servise gidip deneme yapıcam..sizin de başınıza gelmiş olmasına üzüldüm dediğim vaka sizinkiyle aynıysa ve **** garantisindeyse kayıtsız kalmadıklarını söyleyerek içinizin rahat olmasını diliyorum..gelişmeleri bildirecem...
arkadaslar istanbul bilisimde m87 deki dip sesi test etme imkanim oldu ..malesef ordaki cihazda da ayni sesi duydum. belki ben abartiyor olabilirim ama bana normal oldugu soylendi...cihazi verdigim gibi almak zorunda kaldim.yalnizca backlight 10 seviyesinde ses cikmiyor.bu sekilde kullanmak zorundayim.m87 alacak hassas arkadaslar bunu goze almali ...saygilarimla....
Arkadaşlar benim 40m87 de gece sessizlikte tv seyrederken 10 ve 15 saniyede bir tv den tık diye bir ses geliyor. Bu ses normal mi? Sizin tv de de oluyor mu? Teşekkürler
40M87 evime alacağım lcdler arasındaydı ancak gerçekçi olmayan renkleri yüzünden fiyat olarak cazip olmasına rağmen alamıyorum bir türlü..insan ten rengi çok tuhaf görünüyor bu tvde..ya da samsung modellerinde diyelim..
m87 modeli yarın sonunda elime ulaşıyor,kargo ile gelicek
kendim kursam garanti konusunda bir sıkıntı veyahut garantinin geçmemesi gibi bir sorun olurmu bi yanda xbox360-bi yanda ps3 varken bekleyemem servisi mervisi 2-3 gün
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600