arkadaşlar bende bu sene açıköğüretimi bitirdim ve askere gitmek için işlemlere başladım. bugün bütün günüm askerlik şubesinde geçti ve sadece askerlik durumunun fakslanmasını sağlayabildim. baktım olmuyo memlekete gidicem.
günaydın arkadaşlar. bi konuya açıklık getirim. Ben 10 temmuzda yazmıştım erken sevk dilekçemi bilmiyodum 01 ağustos - 25 eylül olduğunu. neyse ben bu foruma üye oldum burda arkadaşın biri beni uyardı erken sevk dilekçe tarihinden önce göndermişin dedi ve bende şubeyi k.maraş şubeyi aradım. bana yırtmış olabilirler bidaha yaz dediler bende 29.08 de bidaha yazdım. dünde onu soracaktım ulaştımı diye kabul edilmiş dediler yani ilk gönderdiğim dilekçe kabul edilmiş olabilir yoksa daha ikinci dilekçeye 10 gün oldu. neyse kafa şişirmeyelim sabah sabah herkese hayırlı işler...
ilk dilekçeyi işleme almamışlardır.ayrıca bu işler telefonla olmaz yaww git şubeye kendin sor adamlar tlf da başından sağmaca davranıyor kabul olmuş der çıkar işin içinden
dilekçemei posta ile gönderdim adana askerlik dairesine ordan ismail soluk diye bir memurun 09.08.2007 tarihinde teslim aldığını biliyorum. bu durumda ne yapayım bekleyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as275460 -- 7 Eylül 2007; 12:23:51 >
az önce askerlik şubesini ardağımda eylül ün 25 inden sonra açıklanacak mış hadi hayırlısı
Sanırım elden vermedin dilekçeyi.Peki dilekçenin işleme konulup konulmadığı ile ilgili bişey söylediler mi? @sprachen sanada günaydın tertip
dilekçemei posta ile gönderdim adana askerlik dairesine ordan ismail soluk diye bir memurun 09.08.2007 tarihinde teslim aldığını biliyorum. bu durumda ne yapayım bekleyeyim
Bende iadeli tahhütlü gönderdim.Tamam ellerine geçip geçmediğini bilebiliyoruz ama sonra ne oluyor belli değil.Bende İzimire gönderdim aradım işleme konulur diyo 25 ine kadar bilgi veremiyorlar nasıl iş bu anlamadım.25 inden sonra eğer işleme konmadıysa fax numarası verip fax çekecekmişiz.
az önce askerlik şubesini ardağımda eylül ün 25 inden sonra açıklanacak mış hadi hayırlısı
Sanırım elden vermedin dilekçeyi.Peki dilekçenin işleme konulup konulmadığı ile ilgili bişey söylediler mi? @sprachen sanada günaydın tertip
Bende iadeli tahhütlü gönderdim.Tamam ellerine geçip geçmediğini bilebiliyoruz ama sonra ne oluyor belli değil.Bende İzimire gönderdim aradım işleme konulur diyo 25 ine kadar bilgi veremiyorlar nasıl iş bu anlamadım.25 inden sonra eğer işleme konmadıysa fax numarası verip fax çekecekmişiz.
peki bi tanıdık göndersek bilgi alırlar mı sence (tabiki sivil asker değil)