Herkese hayırlı olsun.319 lar da tarih oldu artık Antalya da askerlik güzelmiş
vay devreme bak ben yokken benim memleketimi korumuş saol tertibim antalyada nerde yaptın ki guseldi dedigine gore denize yakındın sanırım ben tekirdağ çerkezkoy ilçe jandarmada tamamladım baya zor oldu pek sevilmedik gunde 8saat nobet ile gunu sadece 3-4 saat uykuyla tamamladık ama bitti iyisi kotusu bi daha kapısından geçmem askerliğin bana düşen görevi bitirdim bi daha boyle bi gorev nasip olmasın kimseye
ben halimden gayet memnunum hic bitmesin diyorum. kimse bu kadar rahat askerlik yapamaz. uni. de bile bu kadar sosyal olamadim. simdi hem para var hem ortam
İlk gitiiğimizde akşam yemeği içtimalarında dışarıda baya bir bekletiyorlardı bizi. Ozaman hep kendi kendime söylenirim 319 gelmekle hata yapmışım diye. Ama görüyorum ki yazın daha bi kötü oluyor askerlik
slm arkadaşlar naber 319 ksd. Vallahi MERSİN de askerlik yaptım. Çarşı iznim yoktu. Devamlı Gece Kolluk nöbeti tuttum.Askerleri kaldır-Doldur Boşalta getir götür çok zordu. Daha yeni yeni toparlıyorum kendimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betamim -- 7 Temmuz 2008; 12:16:45 >
bılırım en uyuz gorevlerden bırı bana bırkac kez emaneten verdıler gorevı ısyan cıkardım ıstemedım ben dıs posta olarak yaptım hergun dısarda sıvıl gezıyodum kımse benım kadar carsıya cıkmamıstır bıde oyle bır donemde denk geldıkı 2 ay carsılar kıtlıydı