Bizim askerliğimiz dün itibariyle sona erdi ama hakan bir hafta daha Pazarkule'de misafir olacak. Evet 4 kısa dönemdik ve üçümüz DH üyesiyiz :D güzel günler geçirdik ve bitti. Şanla şerefle dolu 156 gün geçti. Herkese selamlar...
Burası Yunanistan'ın tek kara sınırı... Yunanistan'a sadece 20 metre uzaklıktayım... Hatta bazı yerlerde bu mesafe 2 metreye kadar düşüyor... Buraya tiyatrocu olarak geldik 4 KD... Oyun hazır emir bekliyoruz oynamak için... Tabi gece gündüz nöbetlere devam... Atraksiyon çok buralarda bol bol kaçak yakalıyoruz... Yunan sınırı bize emanet
Benim şafak bugün 79... Bitse de gitsek yaw
Memleketi özledim, kızımı özledim, bira içmeyi özledim ooooof oooof daha neleri neleri özledim var ya... 79'dayken böyleyse düştükçe kimbilir nasıl sıkıştırır
Tanıyan tanımayan herkese selamlar...
Hakan ATEŞ...
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diliyorum 22 Mayıs 2008 tarihi itibarşyle kısmetse ben de çavuşluktan hürgeneralliğe terfi ediyorum Kıbrıstan herkese selamlar...
arkadaşlar ben 4 gün izin kullanmak zorunda kalmıştım o yüzden hala bitmedi ama çarşılarla geçiyor.Kısmetse Perşembe sabahı istanbul'dayım buradan herkese bütün devrelere selamlar...
Hepinize şimdiden geçmiş olsun 4 ay öncesinde bu mutluluğu yaşayan biri olarak neler hisettiğinizi bizlerden daha iyi anlayan yoktur askerlik gerçekten de çok zor bi iş ancak bitirip geldikten ve aradan biraz zaman geçtikten sonra hayatında bir o kadar zor olduğunu anlıyor insan, birazcık kötümser bi yaklaşım oldu ama neyse sivilliğin keyfini çıkartın gerçektende emir altında olmak çok ama çok zor bi işti sivillik gibisi yok
Cumartesi yani 17 Mayıs itibariyle bitirdik çok şükür...darısı geride kalanlara ve gideceklere... hala alışamadım sivile ama sonunda alışacaz.... herkesin gözü aydın....