benım bıldıgım 1 gun yol ıznı olan ayın 17 sınde cıkıyor hadı 3 gun yol ıznın var dıycem 15 ınde cıksan gene 2 gun fazladan yazmıssın sen herhalde 13-14 u sabahı cıkıon nasıl oluyor o ?
benım bıldıgım 1 gun yol ıznı olan ayın 17 sınde cıkıyor hadı 3 gun yol ıznın var dıycem 15 ınde cıksan gene 2 gun fazladan yazmıssın sen herhalde 13-14 u sabahı cıkıon nasıl oluyor o ?
cumartesi- pazarı saymazsak 8 oluyor. İşte böyle oluyor bu!
evet tertipler. askerliğide yedik bitirdi....... K harfini sonra ekliycem :) bazıları 16sında bazılarıda 17 sinde çıkıyor. herkese hayırlı teskereler. internettte şöyle bir dolandımda bu grup gibi bir başka forum yok. herkese teşekkürler.
Şimdiden geçmiş olsun hepinize 317 dedeniz olarak şunu açıkça söyleyebilirimki ama asıl askerlik dönünce başlıyor bunuda bilin,inş hepiniz en kısa zamanda bir iş bulup çalışmaya başlarsınız tekrar hepinize hayırlı teskereler
inşallah bende pztesi çıkyorum ilişik kesme işlerini hallettim.. 2 günde çarşı izni var kısaca benim askerlik bitti :) darısı başınıza
bu p.tesi nasıl çıkıyonuz devrem kaç gün yolunuz var nasıl oluyo ben 2 gün yol aldım ALLAH nasip kısmet ederse 16 sında çıkıyom daha önce nasıl çıkıyonuz anlamadım
torrunnnnn şafak 6 boru mu kimsenin zoruna gitmesin bu hafta çift çarşı var haftaya inşAllah btirmiş olarak yazarız ne günlerdi be sabır çoooooook önemli
12 den sonra 12 ben zaten denetleme bittikten sonra askerlik bitmiş kadar rahatlamıştım artık daha da rahatım bu hafta çift çarşı yarında çıkıcam % 90 haftayada çift çarşı yaparım.torun da yarın gelcek.kolluğu bu haftaiçi bırakırım ona artık antalyanın tadına varırım herkese şimdiden hayırlı olsun heyecanla başladıkve allahın izniyle 24 üne kadar izin kullanmış yada kullanmamış herkes bitirmiş oluyo.Artık burada anılarımızı paylaşıırız.