Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sprachen

3 Eylül 2007; 17:17:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

alın o zaman size yeni tablööööö :))

gnc link

http://img252.imageshack.us/img252/3347/319ynhu6.gif

Ya AlıN YaZıMSıN Ya Da Bu ALıNDa HiÇ BiRŞeY YaZMaSıN Ya SıKSıNLaR ALnıMın ŞaHıNa Ya Da BeN SıKaRıM ADıNıN YaZıLDıĞı ALıNa!!
sail_away

3 Eylül 2007; 17:25:26 

jessi gibi ohhhh çekelim o zaman güzel olacak @sprachen eline sağlık.

alone_4686

3 Eylül 2007; 17:41:21 

(leonox) okul bitince temmuzda bende vakit kaybetmek istemedim. Evet aslında erken gibi ama bir an önce gidip gelmek istiyorum kısmet olursa tabi. birde kısa veya uzun dönem olmasını yaş etkiliyormu bileniniz varmı?

İŞLETME/K.MARAŞ/86
İSA AYDOĞAN
canimcim_46@hotmail.com
İZMİR/BORNOVA-319.DÖNEM-PİYADE ER YAZIYOR...
EGE ORDUSU K.LIĞI ULŞ.OTO TB.K.LIĞI
timbereagle

3 Eylül 2007; 17:41:52 

8. sıra---İkamet İstanbul, sınav yeri Tuzla, İsim soyad, AHmet Demir,

Eklersen sevinirim

quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

alın o zaman size yeni tablööööö :))

gnc link

http://img252.imageshack.us/img252/3347/319ynhu6.gif

Acer Aspire 5512

Leon0x

3 Eylül 2007; 17:46:21 

quote:

Orjinalden alıntı: alone_4686

(leonox) okul bitince temmuzda bende vakit kaybetmek istemedim. Evet aslında erken gibi ama bir an önce gidip gelmek istiyorum kısmet olursa tabi. birde kısa veya uzun dönem olmasını yaş etkiliyormu bileniniz varmı?

En güzelini sen yapıyosun sanırım. Ben okulu daha yeni bitirdim . yaşla alakalı bişey olduğunu sanmam bu subay alımlarında. ordu kimi nerede istiyorsa o oluyor

!.!Şafak Güneşin Fermanı, Geçer Acı Tatlı Sayılı Zamanın Sancısı!.!

GncTnkÇvş

Kral Oldu Motor

sail_away

3 Eylül 2007; 17:56:29 

quote:

Orjinalden alıntı: Leon0x

quote:

En güzelini sen yapıyosun sanırım. Ben okulu daha yeni bitirdim . yaşla alakalı bişey olduğunu sanmam bu subay alımlarında. ordu kimi nerede istiyorsa o oluyor

imzamı çakarım altına
Arkadaşlar bi tanıdık için aralıkda gidebilir mi onu sorucam.Açıköğretim son sınıfta bir dersten büte girecek bu hafta sonu.Geçeceğini varsayarsak üniversite çıkış vermiyormuş sadece diploma veriyormuş.Diplomanın eline geçeceği muhtemel tarih ise 22 ekim gibiymiş.Şimdi bu tarihden sonra aralıkda gitme şansı var mı? 25 eylül son gün fakat özel bi durum değerlendirmesi yapılabilir mi? Bi formalitesi var mıdır?Bunu öğrenmek istiyor yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

Leon0x

3 Eylül 2007; 18:02:00 

Ben ağustos dönemi dilekçelerini 1 hafta ile kaçırdım aralık için dilekçe yazdırdılar. yine de bilemem ekstra bişeyler yapılabilir mi..

!.!Şafak Güneşin Fermanı, Geçer Acı Tatlı Sayılı Zamanın Sancısı!.!

GncTnkÇvş

Kral Oldu Motor

alpi24

3 Eylül 2007; 18:13:18 

arkadaşlar size askerlikle ilgili duyduğum şeylerden biraz bahsediyim:
1)bölüme ayırmada ve kısa uzun dönem ayırımında yaşın önemi yok.
2)anadolu üniversitesini bitirenler(açıköğretim tabi)%90 kısa dönem yapar ve başladıkları yerde bitirirler.
3)başvuru son tarihi 25 eylüldür ondan sonra dilekçelerde sizi kastırırlar sonra şok olmayın ve dilekçeleri bizzat verin postayla kargoyla olmasın işleriniz.
4)herkes aralıkta gidemez,askerlik şubelerinin kendi celp dönemleri vardır mesela fatihinki aralık diye ben gidebiliyorum aman dikkat edin.

alone_4686

3 Eylül 2007; 18:14:24 

(sail_away) zannetmiyorum aralıkta gidebileceğini. çünkü bende bu sene 4.sınıftaydım ve haziranda finallere girdim büte kalmadan verdim hepsni ben 8 temmuz gibi diplomamı aldım ağustosta gidebilirmiyim diye düşündüm ama olmuyomuş haziran sonunda bitiyomuş ağustosun erken sevki. yani ağustos öyle olduysa aralıkta yetişmes yani seneye nisana kalmıştır bence...

İŞLETME/K.MARAŞ/86
İSA AYDOĞAN
canimcim_46@hotmail.com
İZMİR/BORNOVA-319.DÖNEM-PİYADE ER YAZIYOR...
EGE ORDUSU K.LIĞI ULŞ.OTO TB.K.LIĞI
sail_away

3 Eylül 2007; 18:28:08 

quote:

(sail_away) zannetmiyorum aralıkta gidebileceğini. çünkü bende bu sene 4.sınıftaydım ve haziranda finallere girdim büte kalmadan verdim hepsni ben 8 temmuz gibi diplomamı aldım ağustosta gidebilirmiyim diye düşündüm ama olmuyomuş haziran sonunda bitiyomuş ağustosun erken sevki. yani ağustos öyle olduysa aralıkta yetişmes yani seneye nisana kalmıştır bence...

Bende nisanda gidersin diyorum kötü oluyorum.AÖF bürosunu aramış şöyle demişler.lise mezunu olarak tecilini bozduracakmış okulunu bitirirse kısa döneme tabi tutulucakmış.Okul bildiriyor mu bilmiyorum arkadaşlar biz kendimiz yoklama yaptırıp erken sevk dilekçesi verdik.Okulu bitiremezse 15 ay yaparsın demişler.İşte bende o zaman burda yazılmayacak şeyler söyledim kendisine Hiç riske atma dedim kendini bitir paşa paşa okulu nisanda git dedim.15 ay çekilir mi yaw er olarak.Şöyle bişeyi söylüyorlarmış askerde bi kısa dönem yapan arkadaşdan duymuştum.Açıköğretimde 4.sınıf okuyanlar var ise bitirdikleri takdirde askerlik süresinden düşülüyormuş.Bu mantıklı geldi bana güzel bişey

sprachen

3 Eylül 2007; 18:30:09 

gnc link

http://img408.imageshack.us/img408/9499/319ynqg2.gif

Ya AlıN YaZıMSıN Ya Da Bu ALıNDa HiÇ BiRŞeY YaZMaSıN Ya SıKSıNLaR ALnıMın ŞaHıNa Ya Da BeN SıKaRıM ADıNıN YaZıLDıĞı ALıNa!!
sail_away

3 Eylül 2007; 18:36:29 

Tablonun yarısı Anadolu Üni.li

sprachen

3 Eylül 2007; 18:41:15 

öyle olacak tabiiki daha da çoğalacak anadolu üni herkes temmuzda diplamaları aldı ağustos dönemine yetişemedi.

sprachen

4 Eylül 2007; 9:10:40 

günaydın arkadaşlarr..

sail_away

4 Eylül 2007; 9:19:23 

gününüz aydın olsun arkadaşlar.

alone_4686

4 Eylül 2007; 9:27:19