Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sail_away

27 Ağustos 2007; 13:29:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bugün gidip hallettim bu sefer.Sevk dilekçesi yanında askerlik durum belgesinin fotokopisini ekleyerek gönderdim.Şubede ki bayan herkese söylüyoruz dedi canımı sıktı yahu söylesen ekleyip göndeririz mal yerine koymayı ne çok seviyorlar insanı.Neyse buradaki yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

sprachen

27 Ağustos 2007; 14:17:29 

ARKADAŞLAR LİSTEYE ADINI YAZDIRMAK İSTEYENLER LÜTFEN BANA PM ATSIN BURAYA BİLGİLERİNİ YAZAN KİŞİLERİ YAZMIYORUM.

Ya AlıN YaZıMSıN Ya Da Bu ALıNDa HiÇ BiRŞeY YaZMaSıN Ya SıKSıNLaR ALnıMın ŞaHıNa Ya Da BeN SıKaRıM ADıNıN YaZıLDıĞı ALıNa!!
sail_away

27 Ağustos 2007; 16:24:27 

quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

ARKADAŞLAR LİSTEYE ADINI YAZDIRMAK İSTEYENLER LÜTFEN BANA PM ATSIN BURAYA BİLGİLERİNİ YAZAN KİŞİLERİ YAZMIYORUM.

Arkadaşım tamam ama benim bilgisayarda 98 kurulu pm hiç atmadım atamıyorum bi türlü.Mazur görüp benim bilgileri burdan yazabilirsen ancak bu şekilde anlaşırız.

alone_4686

29 Ağustos 2007; 13:40:21 

MERABA ARKADAŞLAR BENDE FORUMA YENİ ÜYE OLDUM. TEMMUZ AYINDA VERDİM ERKEN SEVK DİLEKÇESİNİ BAKALIM CEVAP BEKLİYORUZ. FORUMDA EN AZINDAN BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUS DİYE DÜŞÜNÜYORUM NEYSE ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKEZE.

İŞLETME/K.MARAŞ/86
İSA AYDOĞAN
canimcim_46@hotmail.com
İZMİR/BORNOVA-319.DÖNEM-PİYADE ER YAZIYOR...
EGE ORDUSU K.LIĞI ULŞ.OTO TB.K.LIĞI
sprachen

29 Ağustos 2007; 14:08:13 

quote:

Orjinalden alıntı: alone_4686

MERABA ARKADAŞLAR BENDE FORUMA YENİ ÜYE OLDUM. TEMMUZ AYINDA VERDİM ERKEN SEVK DİLEKÇESİNİ BAKALIM CEVAP BEKLİYORUZ. FORUMDA EN AZINDAN BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLURUS DİYE DÜŞÜNÜYORUM NEYSE ALLAH KOLAYLIK VERSİN HERKEZE.

dilekçe veriş tarihleri

1 Ağustos - 25 Eylül dür sen nasıl temmuzda verdin bi karışıklık olmasın

Ya AlıN YaZıMSıN Ya Da Bu ALıNDa HiÇ BiRŞeY YaZMaSıN Ya SıKSıNLaR ALnıMın ŞaHıNa Ya Da BeN SıKaRıM ADıNıN YaZıLDıĞı ALıNa!!
jiten

29 Ağustos 2007; 14:37:00 

Tüm arkadaşlara selam olsun inşallah bizde aralıkta vatan için hizmete gidecez :hepinize hayırlı görevler.
tablo için EKLEYEN ARKADAŞ bizide yaz bir zahmet......jiten_oo@hotmail.com....tertipler msnyele görüşelim

ANKARA ÜNİVERSİTESİ...

alone_4686

29 Ağustos 2007; 14:50:23 

(sprachen) VALLA BRADER SAĞOLASIN. ARADIM ASKERLİK ŞUBESİNİ ADAM NE KADAR RAHAT. BEN TEMMUZDA GÖNDERDİM DİLEKÇEYİ DİYORUM ADAM YIRTMIŞ OLABİLİRLER BİDAHA GÖNDER DİYO EN BAŞTA SÖYLESENE BUNU ŞU TARİHLERDE GÖNDER DİYE NEYSE AZ ÖNCE İŞİ GÜCÜ BIRAKTIM DİLEKÇEYİ TEKRAR YAZDIM GÖNDERDİM. İNŞALLAH Bİ SORUN ÇIKMAZDA ARALIKTA GİDERİZ. TEKRAR SAĞOL BRADER...

İŞLETME/K.MARAŞ/86
İSA AYDOĞAN
canimcim_46@hotmail.com
İZMİR/BORNOVA-319.DÖNEM-PİYADE ER YAZIYOR...
EGE ORDUSU K.LIĞI ULŞ.OTO TB.K.LIĞI
elmekoz

29 Ağustos 2007; 15:40:42 

quote:

Orjinalden alıntı: alone_4686

(sprachen) VALLA BRADER SAĞOLASIN. ARADIM ASKERLİK ŞUBESİNİ ADAM NE KADAR RAHAT. BEN TEMMUZDA GÖNDERDİM DİLEKÇEYİ DİYORUM ADAM YIRTMIŞ OLABİLİRLER BİDAHA GÖNDER DİYO EN BAŞTA SÖYLESENE BUNU ŞU TARİHLERDE GÖNDER DİYE NEYSE AZ ÖNCE İŞİ GÜCÜ BIRAKTIM DİLEKÇEYİ TEKRAR YAZDIM GÖNDERDİM. İNŞALLAH Bİ SORUN ÇIKMAZDA ARALIKTA GİDERİZ. TEKRAR SAĞOL BRADER...

elden ne gelir burası türkiye.millet kaçmak için uğraşıyor bizde biran evvel gitmek için.Allahtan geç olmadan farkedildi.konuya yeni gelen tertipler hepiniz hosgeldiniz.

alpi24

29 Ağustos 2007; 18:19:39 

yalnız dilekcenizle birlikte askerlik durum belge fotokopinizi vermeyi kesinlikle unutmayın(sube verio)aman haaaaa

ozgur_cali

30 Ağustos 2007; 1:43:50 

merhaba ben daha dün okuldan mezun oldum(malum yaz okulu).okuldan biraz zorlamayla geçici mezuniyet belgesi aldım.ben daha önce( yaklaşık 1 ay ) antalya askerlik şubesine gittim konuştum(bi arkadaşım 317.dönemdi onun işleri vardı)bana 1 eylülden önce gelip askerlik için başvurman gerekiyo demişti.ama forum girişinde 25'i yazıyo hangisi doğru?bide ben cuma günü ilk defa askerlik şubesine gidecem(yani ben daha once askerlikle ilgili hiç bir işlem yaptırmadım)aralıktada askere gitmek istiyorum.bana sırayla hangi işlemleri yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim.yani dilekçe yazcan diyorlar bu dilekçe tecil bozma dilekçesimi yoksa erken gitmek istiyom diyemi bir dilekçe yazcam?(hangi belgeler,kaçar fotokopi vs.)bide benim kütük burdur ama 2. sınıfta okurken bi yazı geldi askeriyeden antalyadaki evime yani demek istediğim antalyadan yapabilirim demi işlemlerimi.şimdiden herkese teşekkür ederim.

Spectre

30 Ağustos 2007; 2:56:04 

işlemlerini bulunduğun ildeki askerlik şubesinden yaptırabilirsin bi sıkıntı yaratmaz benimde kütüğüm başka yerde ama bende ankarada yaptırıorm askerlik işlemlerini ;) ilk önce bi muayeneye girmen gerek.. gdiceksin bi iki evrak dolduracaksın soora muayene edicekler seni yaptırman gereken ilk işlem bu.. sonrasında eğer askerlik için seneye bi tarih verirlerse sana, aralık ayında gitmek için erken sevk kararı aldırman gererkir.. (geçici mezuniyet belgesini kabul diolarmı bide onu öğren ben onu bilmiorm).. yanlışım varsa arkadaşlar sizde düzeltin kimseyi yanlış bilgilendirmeyelim

ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
alpi24

30 Ağustos 2007; 3:50:52 

bu arada 25 eylül yanlıs diil 1 ğustos 25 eylül arası yani 1 eylülden önce gel demekle ağustosu kastetmiş bitiş süresi 25 eylül,en az 1 günün tüm bu işlemlere gider simdiden sabırlar ve hayırlı askerlikler

sprachen

30 Ağustos 2007; 9:53:11 

GNC LİNK
http://img54.imageshack.us/img54/57/319ynpa2.gif

sprachen

30 Ağustos 2007; 9:55:21 

arkadaşlar tabloya yazılmak isteyen tüm bilgilerini eksiksiz PM olarak atarsa iyi olur. bir bölümün eksik kalması hoş olmuyor.

bu arada konuyu açan arkadaş nerdesin 21 ağustos dan beri yoksun baktımda gelmicekmisin ilk sayfayı düzenlemen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen -- 30 Ağustos 2007; 9:56:03 >

sprachen

30 Ağustos 2007; 9:59:45 

arkadaşlar kafama takılan konulardan biride şu

şimdi geçmiş dönemlere bakarsak 317 ler 1-2-3 ağustos gibi sınava girdiler 10-11 gibi gitmeye başladılar

aynı şekilde 315 ler 1-2-3 nisan da mı ne girdiler 10-11 gibi gittiler

şimdi bizde 1-2-3 aralık ta sınava girersek 10-11 gibi gidersek bayrama da 10 gün kalmış oluyor kurban bayramına acaba diyorum bize bi kıyak yapıp bayramı evimizde göstertirlermi

as275460

30 Ağustos 2007; 10:00:14