Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları >> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
alpi24

16 Ağustos 2007; 12:36:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

alp arslan gürsu 22 kocaeli üniversitesi siyaset bilimi ve kamu.y. sınav yeri tuzla tüm işlemleri ağustosun başında hallettim benle aynı kaderi yaşayan arkadaşlarla bu forumda olmak müthiş olacak bakalım aynı yere düşcekmiyiz yaşasın 319.dönem

olcay_1978gs

16 Ağustos 2007; 17:59:05 

uyar tertip tamam zaman gwelince mutlaka görüşelim

sprachen

16 Ağustos 2007; 18:51:25 

gnc link

http://img523.imageshack.us/img523/4993/319ynfm5.gif

Ya AlıN YaZıMSıN Ya Da Bu ALıNDa HiÇ BiRŞeY YaZMaSıN Ya SıKSıNLaR ALnıMın ŞaHıNa Ya Da BeN SıKaRıM ADıNıN YaZıLDıĞı ALıNa!!
bellman06

16 Ağustos 2007; 19:58:38 

Arkadaslar sınav yerleri bellı olmaya basladımı?.Ben 13 agustosta askerlık durum belgemı alıp 14 agustostata nufusa kayıtlı oldugum ıle faksla aralik ıcın erken sevk basvurusu yaptım.Ne zamana kadar bellı olur ve nereden ogrenebiliriz=?
Ayrica benide yazarsanız sevınırım. Gazi Üniversitesi Biyolog Kütük:Trabzon Yaş:23...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
hedwig

16 Ağustos 2007; 20:16:17 

KASIM AYININ İLK HAFTASINDA ERKEN SEVK DİLEKÇELERİNİN SONUÇLARI BELLİ OLUR. ASKERLİK ŞUBENE TELEFON EDEREK DE ÖĞRENEBİLİR.. HATTA EVE DE MEKTUP GELİYOR, ERKEN SEVK DİLEKÇENİZ KABUL EDİLDİ ŞU TARİHLER ARASINDA ASKERLİK ŞUBESİNDEN SEVK EVRAKLARINIZI ALIN DİYE. YANİ ERKEN SEVK DİLEKÇE SONUÇLARI İÇİN EN AZ 2 AY VAR.

вєηι вυ нαуαт ∂єğιℓ αмα 'α¢є' νє 'αуşє тєуzє' уıρяαтα¢αк
arif231

16 Ağustos 2007; 20:17:03 

quote:

Orjinalden alıntı: bellman06

Arkadaslar sınav yerleri bellı olmaya basladımı?.Ben 13 agustosta askerlık durum belgemı alıp 14 agustostata nufusa kayıtlı oldugum ıle faksla aralik ıcın erken sevk basvurusu yaptım.Ne zamana kadar bellı olur ve nereden ogrenebiliriz=?
Ayrica benide yazarsanız sevınırım. Gazi Üniversitesi Biyolog Kütük:Trabzon Yaş:23...

Arkadaşım erken sevk için dilekçeler Eylül ayının sonuna kadar verilebiliyor. Şubedeki memurun bana söylediği ekim ayı içerisinde kütüğünün bağlı bulunduğu şubeyi arayarak erken sevk dilekçenizin kabul edilip edilmediğini öğreneceksiniz dedi.

Sınav yerleri ise zaten belli... Eğer işlemlerini İstanbulda yaptıysan Tuzlada gireceksin sınava. Eğer farklı bir ildeysen aşağıdaki linkten sınav merkezlerini öğrenebilirsin:

http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_9.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif231 -- 16 Ağustos 2007; 20:18:15 >

hedwig

16 Ağustos 2007; 20:19:07 

ARKADAŞLAR ŞU TABLOYU ÜNİVERSİTE İSMİNE GÖRE A DAN Z YE DOĞRU SIRALATMANIZ MÜMKÜN MÜDÜR? BENCE DAHA GÜZEL OLURDU GİBİ, TABİ BUNUN YAPILMASI NE KADAR OLANAKLI BİLMİYORUM.. YAPABİLİRSENİZ HARİKA OLUR BENCE..SADECE Bİ TAVSİYE. KOLAY GELSİN..

вєηι вυ нαуαт ∂єğιℓ αмα 'α¢є' νє 'αуşє тєуzє' уıρяαтα¢αк
@Dayi

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2007; 21:37:47 

bende varim arkadaslar
suray caliskan matematik ege universitesi yas 24 kutuk Bursa

AMD-ATI-Sony Ericsson
AMDXP2500+/VANTEC Aeroflow/ABIT AN7/1GB DDR400 TWINMOS DUAL Channel Kit/128MB ASUS A9550GE/LIVE 5.1SE/AOPEN H600B/17"SAMSUNG 763MB/NEC 3540-A DVD-RW/52*32*52 LG/80 GB SEAGATE SATA/ZOOM X4/PHILIPS A5.100
AMD Athlon XP 2500+ @2723 mhz;

Notebook: Toshiba A105-S4114/Core Duo T2250@1.73Ghz/2 GB DDR2 SDRAM/120GB 5400rpm SATA/15.4" TruBrite WXGA/DVD RW
olcay_1978gs

16 Ağustos 2007; 23:50:38 

quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

gnc link

http://img523.imageshack.us/img523/4993/319ynfm5.gif

arkadaşlar benım sınav yeride balıkesir oraya yazarsanız sevinirim ii olur orda görüşürüz bari

olcay_1978gs

16 Ağustos 2007; 23:52:53 

arkadaşlar bide bi sorum olcak size ben denizli kütüğüne kayıtlıyım istanbulda oturuyorum eğer sınav kağıdımı bursadan alırsam balıkesirde sınava girebilirmiyim yoksa oturduğum yerdemı girmek zorundayım sınava rica etsem söylermisiniz

ozdemir_

17 Ağustos 2007; 5:23:21 

quote:

Orjinalden alıntı: olcay_1978gs

arkadaşlar bide bi sorum olcak size ben denizli kütüğüne kayıtlıyım istanbulda oturuyorum eğer sınav kağıdımı bursadan alırsam balıkesirde sınava girebilirmiyim yoksa oturduğum yerdemı girmek zorundayım sınava rica etsem söylermisiniz

benim bildiğim sınava her yerde giremiyorsun. Belli toplama yerleri var oralarda giriyorsun. büyük birlikler yani

sprachen

17 Ağustos 2007; 9:21:33 

quote:

Orjinalden alıntı: hedwig

ARKADAŞLAR ŞU TABLOYU ÜNİVERSİTE İSMİNE GÖRE A DAN Z YE DOĞRU SIRALATMANIZ MÜMKÜN MÜDÜR? BENCE DAHA GÜZEL OLURDU GİBİ, TABİ BUNUN YAPILMASI NE KADAR OLANAKLI BİLMİYORUM.. YAPABİLİRSENİZ HARİKA OLUR BENCE..SADECE Bİ TAVSİYE. KOLAY GELSİN..

arkadaşım ne farkeder a dan z ye olması

ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BİLGİLERİNİZİ TAM OLARAK VERİNİZ VEPM OLARAK ATINIZ

Ya AlıN YaZıMSıN Ya Da Bu ALıNDa HiÇ BiRŞeY YaZMaSıN Ya SıKSıNLaR ALnıMın ŞaHıNa Ya Da BeN SıKaRıM ADıNıN YaZıLDıĞı ALıNa!!
sprachen

17 Ağustos 2007; 9:28:49 

gnc link

http://img181.imageshack.us/img181/4004/319ynqb2.gif

olcay_1978gs

17 Ağustos 2007; 12:19:01 

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemir_

benim bildiğim sınava her yerde giremiyorsun. Belli toplama yerleri var oralarda giriyorsun. büyük birlikler yani

saol ama ben şunu soruyorum tamam her birlikte girilmiyoda ben sınava girilen birliklerden istediğimde girebilirmiyim diye soruyorum bilmem anlatabildimmi yanı illa ikametgahım veya illa kütüğümün bağlı olduğu şubede girme zorunlulşuğummu var?

arif231

17 Ağustos 2007; 12:36:03 

quote:

Orjinalden alıntı: olcay_1978gs

saol ama ben şunu soruyorum tamam her birlikte girilmiyoda ben sınava girilen birliklerden istediğimde girebilirmiyim diye soruyorum bilmem anlatabildimmi yanı illa ikametgahım veya illa kütüğümün bağlı olduğu şubede girme zorunlulşuğummu var?

Benim bildiğim kadarı ile evinize gelen belgelerle başvurduğunuz askerlik şubesinin sizi gönderdiği bölgede sınava gireceksiniz. Yani evinize gelen belgelerle atıyorum İstanbuldaki bir askerlik şubesine gitseniz sınava Tuzlada girersiniz. Çünkü İstanbul'un sınav merkezi Tuzladır. Tabi yinede yanlış yönlendirmek istemem benim bildiğim bu

as275460

17 Ağustos 2007; 16:06:24 

A Grubu: Hasta olsa bile, hatta hastalığı kronik olsa bile, bu hastalığın vücuda verdiği zarar açık ve net bir şekilde belgelenemiyorsa askere gidersiniz.
B Grubu: Hasta, hastalığı kronik, bu hastalığın vücuda verdiği zarar açık ve net bir şekilde belgeleniyorsa bunlar 1 sene erteleme alır.
D Grubu: B Grubunun koşullarını sağlar ama hastalığı çok bulaşıcı ve/veya çok ileri durumdaysa bunlar çürük raporu alır.

AHMET SARIOĞLU-HATAY - SİVAS JANDARMA ASAYİŞ KOMANDO BÖLÜK KOMUTANLIĞI
as275460

17 Ağustos 2007; 16:13:29 

Yazan Serhan D. KIYMAZ
10 11 2006 Friday
Yedek subay aday adayı olarak erken sevkimi istemiştim, bilenler bilir. Askerlik şubem bu talebimi kabul etti. Bunu da biliyorsunuz. Peki sonra?

Askerlik şubesi, adresinize sevkinizin kabul edildiğini belirten bir yazı gönderiyor. Bu yazı ile celp döneminizden önceki ayın 1'i ile 25'i arasında (Aralık celbi için Kasım Ayı) size en yakın askerlik şubesine gidiyorsunuz. Giderken yanınızda götürmeniz gerekenler:

Lisans diploması
Lisans diplomasının 3 fotokopisi
Nüfus cüzdanı
Nüfus cüzdanının 2 fotokopisi
Askerlik şubesinden gelen mektup
Şubeye gitmeden önce, eğer eski ise nüfus cüzdanınızı yenileyip öyle gitmenizi tavsiye ederim. Aksi takdirde şubede o kadar sıra bekledikten sonra 'Git nüfus cüzdanını yenile gel' gibi bir cümle ile karşılaşabilirsiniz. Eğer nüfus cüzdanınız yıpranmış ise mutlaka pvc kaplatıp öyle gidin.

Bu belgeler ile şubeye gittikten sonra bir astsubay işlemlerinizi yapmak için belgelerinizi alıyor ve size 2 hafta sonrası için randevu veriyor.

Son Güncelleme ( 05 12 2006 Tuesday )

AHMET SARIOĞLU-HATAY - SİVAS JANDARMA ASAYİŞ KOMANDO BÖLÜK KOMUTANLIĞI
as275460

17 Ağustos 2007; 16:15:31