alp arslan gürsu 22 kocaeli üniversitesi siyaset bilimi ve kamu.y. sınav yeri tuzla tüm işlemleri ağustosun başında hallettim benle aynı kaderi yaşayan arkadaşlarla bu forumda olmak müthiş olacak bakalım aynı yere düşcekmiyiz yaşasın 319.dönem
Arkadaslar sınav yerleri bellı olmaya basladımı?.Ben 13 agustosta askerlık durum belgemı alıp 14 agustostata nufusa kayıtlı oldugum ıle faksla aralik ıcın erken sevk basvurusu yaptım.Ne zamana kadar bellı olur ve nereden ogrenebiliriz=? Ayrica benide yazarsanız sevınırım. Gazi Üniversitesi Biyolog Kütük:Trabzon Yaş:23...
KASIM AYININ İLK HAFTASINDA ERKEN SEVK DİLEKÇELERİNİN SONUÇLARI BELLİ OLUR. ASKERLİK ŞUBENE TELEFON EDEREK DE ÖĞRENEBİLİR.. HATTA EVE DE MEKTUP GELİYOR, ERKEN SEVK DİLEKÇENİZ KABUL EDİLDİ ŞU TARİHLER ARASINDA ASKERLİK ŞUBESİNDEN SEVK EVRAKLARINIZI ALIN DİYE. YANİ ERKEN SEVK DİLEKÇE SONUÇLARI İÇİN EN AZ 2 AY VAR.
Arkadaslar sınav yerleri bellı olmaya basladımı?.Ben 13 agustosta askerlık durum belgemı alıp 14 agustostata nufusa kayıtlı oldugum ıle faksla aralik ıcın erken sevk basvurusu yaptım.Ne zamana kadar bellı olur ve nereden ogrenebiliriz=? Ayrica benide yazarsanız sevınırım. Gazi Üniversitesi Biyolog Kütük:Trabzon Yaş:23...
Arkadaşım erken sevk için dilekçeler Eylül ayının sonuna kadar verilebiliyor. Şubedeki memurun bana söylediği ekim ayı içerisinde kütüğünün bağlı bulunduğu şubeyi arayarak erken sevk dilekçenizin kabul edilip edilmediğini öğreneceksiniz dedi.
Sınav yerleri ise zaten belli... Eğer işlemlerini İstanbulda yaptıysan Tuzlada gireceksin sınava. Eğer farklı bir ildeysen aşağıdaki linkten sınav merkezlerini öğrenebilirsin:
ARKADAŞLAR ŞU TABLOYU ÜNİVERSİTE İSMİNE GÖRE A DAN Z YE DOĞRU SIRALATMANIZ MÜMKÜN MÜDÜR? BENCE DAHA GÜZEL OLURDU GİBİ, TABİ BUNUN YAPILMASI NE KADAR OLANAKLI BİLMİYORUM.. YAPABİLİRSENİZ HARİKA OLUR BENCE..SADECE Bİ TAVSİYE. KOLAY GELSİN..
ARKADAŞLAR ŞU TABLOYU ÜNİVERSİTE İSMİNE GÖRE A DAN Z YE DOĞRU SIRALATMANIZ MÜMKÜN MÜDÜR? BENCE DAHA GÜZEL OLURDU GİBİ, TABİ BUNUN YAPILMASI NE KADAR OLANAKLI BİLMİYORUM.. YAPABİLİRSENİZ HARİKA OLUR BENCE..SADECE Bİ TAVSİYE. KOLAY GELSİN..
arkadaşım ne farkeder a dan z ye olması
ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BİLGİLERİNİZİ TAM OLARAK VERİNİZ VEPM OLARAK ATINIZ