Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Kısa, uzun dönem ve Yedek Subay adayları

uykusuz319 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 15:48:01)

benim anladığım kadarıyla 25 eylül e kadar gönderemezsen ya da kabul olmazsa son bir şans olarak 01-10 ekim arası askeralma daire başkanlığına gönderiyosan.ama burası ankaradaki milli savunma bakanlığımı ya da başka biyermi onu anlayamadım

donny.x -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 15:55:44)

hayırlı olsun sprachen. seni aramızda kesin olarak görmek mutlu etti bizleri. kalan günlerini bi şekilde iyi değerlendirip askere gitmeni temenni ederim. Sizlerle beraber askerlik yapacağım için onur duyuyorum.
sağlıcakla kalın.
quote:

Orjinalden alıntı: sprachen

offffff offffffffffff 90 gün kaldı offfffffffff

uykusuz319 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 16:41:58)

sonucu bağlı olduğumuz şubedenmi yoksa şubenin bağlı olduğu şehirdeki daireden mi öğreniyoruz?

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 16:43:12)

quote:

Orjinalden alıntı: zuferxxx

sonucu bağlı olduğumuz şubedenmi yoksa şubenin bağlı olduğu şehirdeki daireden mi öğreniyoruz?

ŞUBEDEN

timbereagle -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 17:17:13)

İkisindende sonuç belli olduğunda, yanlız şuubeler ancak 25 eylülden sonra yanıt verebilir, şehirdeki daireler istese şu an bile söyleyebilir çünkü onlar şeçiyolar
quote:

alone_4686 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 17:20:45)

ben bağlı bulunduğum askerlik dairesi başkanlığını aradım oradan öğrendim. kendi şubemi yani k.maraş 'ı aramadım hiç ekim ayı başında şubene git dediler.

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 17:21:20)

quote:

Orjinalden alıntı: timbereagle

İkisindende sonuç belli olduğunda, yanlız şuubeler ancak 25 eylülden sonra yanıt verebilir, şehirdeki daireler istese şu an bile söyleyebilir çünkü onlar şeçiyolar
quote:

VALLA BEN ADANA ASKERLİK DAİRESİNİ ARADIM BANA SÖYLEYEMEYİZ DEDİLER

infinite -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 17:29:14)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

319.dönem aralık dönemine erken sevk dilekçemi verdim hayırlısı ile sonucu bekliyorum....!!!

Mehmet ŞEN İstanbul ticaret üni. iletişim fakültesi halkla ilişkiler 2002-2007 (*ilk mezun )[:D]

Beklemek gerçekten karın ağrılarına sebeb oluyor ama hayırlısı diyorum allah tüm inananlara sabır versin...

edit: 2002 hazırlık + 4 yıl lisans [:'(]

hayırlısı olsun

yaş--ikamet--kütürk ve sınav yeri bilgilerinide verirsen tablo tam olur

ikamet:istanbul
kütük:Çankırı-Korgun
sınav yeri bilgisi ise bu ay sonu açıklanacak duruma göre alışacak sanırım ama sanırım TUZLA olacak

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralýk) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 18:20:41)

İYİ AKŞAMLAR

elmekoz -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 18:31:25)

bende ki şansa ne demeli.aradım bir bayan çıktı durumu söyledim.bağlı oldugum subeyi sordu.söyledim 1 dk dedi.hatta veya telde sorun oldu hat düştü :( bi daha da denk getiremedim sürekli mesgul :(

kısadönem -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 19:49:11)

hangi şube senin tertip

ozdemir_ -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 20:24:45)

quote:

Orjinalden alıntı: elmekoz

bende ki şansa ne demeli.aradım bir bayan çıktı durumu söyledim.bağlı oldugum subeyi sordu.söyledim 1 dk dedi.hatta veya telde sorun oldu hat düştü :( bi daha da denk getiremedim sürekli mesgul :(

yarın şansını denersin hocam sıkma canını

elmekoz -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 20:29:53)

quote]Orjinalden alıntı: ozdemir_

quote:

Orjinalden alıntı: elmekoz

yarın şansını denersin hocam sıkma canını

saol tertip.aslında büyük bir sabırla bekliyordum ama herkesi öğrenme heyecanı sarınca beni de bir heyecan sardı :)

Spectre -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 22:26:52)

arkadaşlar çok heyecan yapmayın beklemesi zor ama hayırlısıyla hepsi kabul olur.. bide ankarada oturanlar oyakbank kızılayda ya da merkezde nerde var biliomusunz?? daaa önce hiç işim olmadı oyakbankla bilmiorm ben : ) gidip hesap açtırııım diorm..

MURAT0684 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 22:47:10)

evet arkadaşlar herkese iyi geceler
Allah hepinizin erken sevk isteklerini gönlünüze göre versin
Bende 06 Ağustosda verdim cevap için aramadım ama bu gidişle bugünlerde ararım artık burada sizinle bir aile olmak istiyorum umarım dilekçem kabul edilir.

elmekoz -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (10 Eylül 2007; 23:01:09)

quote:

Orjinalden alıntı: MURAT0684

evet arkadaşlar herkese iyi geceler
Allah hepinizin erken sevk isteklerini gönlünüze göre versin
Bende 06 Ağustosda verdim cevap için aramadım ama bu gidişle bugünlerde ararım artık burada sizinle bir aile olmak istiyorum umarım dilekçem kabul edilir.

hoşgeldin aramıza tertip.inşallah bi aksilik olmadan hepimizin ki kabul edilir.şuan birbirimizi bizden daha iyi anlıyabilecek birilerinin olmadığını düşünüyorum.umarım birbirimizi anlar kaynasır ve birbirimize destek oluruz.

aozer85 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 0:35:06)

tertip sana katılıorm kesinlikle bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz o yüzden bir aile gibi olmalıyız ki askerden bile birbirimize destek olmalıyız.Bu arada daha erken sevk neticemi almamama ramen yürüyüşüm bile asker gibi olmaya başladı.Umarım herkesin askerliği güzel geçer.

donny.x -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 1:17:28)

arkadaşlar umarımki birkaçınızla aynı yerde askerlik yaparım zira askerde arkadaşlığınıza dostluğunuza herkezin ihtiyacı olucak tanıdık bi insan olması gibisi yok ve tek ricam ne olursa olsun hiç bir suretle stresinizi buraya yansıtmamanız

herkeze iyi geceler

quote:

Orjinalden alıntı: aozer85

tertip sana katılıorm kesinlikle bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz o yüzden bir aile gibi olmalıyız ki askerden bile birbirimize destek olmalıyız.Bu arada daha erken sevk neticemi almamama ramen yürüyüşüm bile asker gibi olmaya başladı.Umarım herkesin askerliği güzel geçer.

elmekoz -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 1:31:27)

quote:

Orjinalden alıntı: donny.x

arkadaşlar umarımki birkaçınızla aynı yerde askerlik yaparım zira askerde arkadaşlığınıza dostluğunuza herkezin ihtiyacı olucak tanıdık bi insan olması gibisi yok ve tek ricam ne olursa olsun hiç bir suretle stresinizi buraya yansıtmamanız

herkeze iyi geceler

quote:

Orjinalden alıntı: aozer85

inşallah tertiplerim.bakalım hepimizin gideceği kesinleşsin.sayımız artsın.kısmetse ırtıbat halınde oluruz.aynı yerde sınava gıreceklerle bulusur.sınav günü çekılen uzun beklemeleri bile belkı eglencelı hale getırebılırız.ne bılem kısmet olursa bırlıgı aynı yer olanlarla yeslım olmadan bulusurz yemek yer gıder hep beraber teslım oluruz.

kısadönem -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 2:55:04)

ayna karşısında selam durup tekmil veren varmı arkadaşlar ? bende olmaya başladıdıa....

cetinak -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 2:57:35)

tertipler aranızda işi bırakıp askere gidenler var mı ?

ooo saat kaç olmuş forumda hatrı sayılır kişi var.

kısadönem -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 2:58:58)

tabiki var bendeniz

alone_4686 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 8:41:27)

günaydın tertipler [sm=s17.gif] Bence burdakilerin büyük bi çoğunluğu işini bırakıp gidiyodur. Şahsen ben öyleyim.

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralýk) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 8:43:23)

günaydın arkadaşlar

olcay_1978gs -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 8:50:32)

quote:

Orjinalden alıntı: as275460

günaydın arkadaşlar

günaydın tertiplerim nasılsınız z aman azalıyo ben bır an önce gelmesını çok istiyorum artık bi,yerden sonra insan bir an önce gelsin ve bitsin diyor YÜCE RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 8:53:29)

quote:

Orjinalden alıntı: olcay_1978gs

quote:

günaydın arkadaşlar

günaydın tertiplerim nasılsınız z aman azalıyo ben bır an önce gelmesını çok istiyorum artık bi,yerden sonra insan bir an önce gelsin ve bitsin diyor YÜCE RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsin

dileklerine katılıyorum allahım herkese hayırlısını ve sabrını versin

sprachen -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 9:27:17)

günaydın tertipler..

sprachen -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 9:32:57)

[image]http://img451.imageshack.us/img451/3893/319ynpp4.gif[/image]

gnc link

http://img451.imageshack.us/img451/3893/319ynpp4.gif

sail_away -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 10:50:35)

günaydın arkadaşlar

sprachen -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 11:00:25)

[image]http://img527.imageshack.us/img527/9389/319ynav2.gif[/image]

GNC

http://img527.imageshack.us/img527/9389/319ynav2.gif

arif231 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:06:01)

Evet arkadaşlar az önce şansımı denemek amacı ile Bağlı bulunduğum askerlik dairesini aradım ve erken sevk dilekçemin kabul edildiğini öğrendim. İnsanın içi yetkiliden erken sevk edileceklerin arasına sizide almışız Aralıkta askere gidiyorsunuz dediğinde gerçekten bi acayip oluyor. Ama sonucu öğrendiğim içinde mutluyum elbetteki.

Sizlere tavsiyem evraklarınızı gönderdiğiniz Askerlik dairesi Başkanlıklarını arayarak şansınızı deneyin.

Artık sonucu öğrendiğimize göre tamamen asker moduna girebiliriz [:D]

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:11:43)

quote:

Orjinalden alıntı: arif231

Evet arkadaşlar az önce şansımı denemek amacı ile Bağlı bulunduğum askerlik dairesini aradım ve erken sevk dilekçemin kabul edildiğini öğrendim. İnsanın içi yetkiliden erken sevk edileceklerin arasına sizide almışız Aralıkta askere gidiyorsunuz dediğinde gerçekten bi acayip oluyor. Ama sonucu öğrendiğim içinde mutluyum elbetteki.

Sizlere tavsiyem evraklarınızı gönderdiğiniz Askerlik dairesi Başkanlıklarını arayarak şansınızı deneyin.

ah keşke beniki de bu kadar olsa geçen haftadan beri sürekli arıyorum artık araya araya sesimide tanımışlardır herhalde onun içi 2 hafta daha bekleyeceğim

cetinak -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:20:07)

Bende az önce askerlik dairemi aradım. Aralıkta gidecekler arasına koymuşuz dedi.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun.

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:21:23)

muhasebeci olarak yapılan yazışmalara verilen önemini ve izlenen prosüdürleri bildiğim halde böyleyim kimbilir bilmezsem nasıl kafayı yerim

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:24:03)

quote:

Orjinalden alıntı: cetinak

Bende az önce askerlik dairemi aradım. Aralıkta gidecekler arasına koymuşuz dedi.

hayırlısı olsun hangi askerlik dairesi ben daireyi aradığımda şuben ay sonu ara öğren diyorlar

cetinak -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:40:33)

quote:

quote:

hayırlısı olsun hangi askerlik dairesi ben daireyi aradığımda şuben ay sonu ara öğren diyorlar

kastamonu askerlik dairesi. Anadoluda bu işler daha iyi yürüyor yoğunluk az olduğu için.

sail_away -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:43:28)

quote:

quote:

quote:

kastamonu askerlik dairesi. Anadoluda bu işler daha iyi yürüyor yoğunluk az olduğu için.

Kesinlikle[:'(]

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:44:09)

quote:

quote:

quote:

Kastamonu askerlik dairesi. Anadoluda bu işler daha iyi yürüyor yoğunluk az olduğu için.

ya iş güzarlık çünkü adana askerlik dairesi sonuçların açıklandığını söylüyo ama bizim söylemeye yetkimiz yok şubeni ay sonu ara diyolar sen artık kara ver

arif231 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 14:44:32)

quote:

Bu arada bende Kastamonu Askerlik dairesi Başkanlığından öğrendim. Yani Kastamonuna evraklarını gönderen arkadaşlar hemen arasınlar [:D]

cetinak -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:00:26)

quote:

quote:

Bu arada bende Kastamonu Askerlik dairesi Başkanlığından öğrendim. Yani Kastamonuna evraklarını gönderen arkadaşlar hemen arasınlar [:D]

sivil memur Feda Bey'den bilgi alabilirler Kastamonu Askerlik dairesini arayacaklar. [:'(]

sprachen -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:05:21)

[image]http://img389.imageshack.us/img389/752/319ynsj0.gif[/image]

http://img389.imageshack.us/img389/752/319ynsj0.gif

sprachen -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:10:21)

tertipler tablo yeşillimi güzel yoksa bu yukarıda hepsi kırmızı olanı mı?yazılar okunaklımı ?

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:14:39)

quote:

tertipler tablo yeşillimi güzel yoksa bu yukarıda hepsi kırmızı olanı mı?yazılar okunaklımı ?

bence kırmızı güzel olmuş yazılar normal boyutta okunuyo ama küçülünce okunmuyor.
yazılara bi şey yapmak lazım

kısadönem -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:18:32)

ben bu işi anlamadım valla benim askerlik şubesinin telefonları bile açılmıyo .istanbul fatih olan varmı şubesi
hiç aradınızmı ne oluyo ne bitiyo ?

arif231 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:22:38)

quote:

Tertip yeşilde güzeldi, kırmızıda güzel olmuş. Yazılar ise şuan görebildiğim kadarı ile gayet okunaklı

kısadönem -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:25:05)

mesajıma resim ekliyemiyorum herkesin işine yarayacak bir şey ekliycem bir yardım edin?

elmekoz -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:25:25)

Sevgili Tertipler,

arkadaşlarımızın da desteği ile 319. Dönem DH Askerlerimiz için özel bir imza kodu oluşturduk. Aşağıdaki imza kodunu "profil"inizden güncellerseniz, hem tüm dh üyeleri sizi askerlik süreciniz boyunca asker olarak bilecektir; hem de topic'imiz desteklenecek ve kaliteli bir koordinasyona imza atmış olacağız...
gelin hep birlikte imzalarımıza künyelerimizi koyalım

ımzaya koymak içinde önce kutu içerindeki kodların hepsini kopyalıyoruz.sonra sol üst köşeden profilim ordanda imza panelını tıklayıp oraya yapıştırıyoruz.

[center][url=http://forum.donanimhaber.com/m_16530714/tm.htm][image]http://img103.imageshack.us/img103/5808/319donemib8.jpg[/image][/url][/center]
[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_16530714/tm.htm][color=#CC0000][b]319. DÖNEM DH VATAN FEDAİLERİ[/b][/color][/link]
					[/center]

arif231 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:30:12)

quote:

Orjinalden alıntı: kısadönem

mesajıma resim ekliyemiyorum herkesin işine yarayacak bir şey ekliycem bir yardım edin?

Aşağıdaki komutların orta kısmına resimin linkini koyacaksınız.

[image]Bu kısıma resimin linkini koyacaksınız[/image]

............................................

elmekoz tertip şahsi fikrimi soracak olursanız altta yazılı olan yani benim ve birçok arkadaşın kullandığı imza bence en idealidir.

elmekoz -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:32:52)

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kısadönem

Aşağıdaki komutların orta kısmına resimin linkini koyacaksınız.

[image]Bu kısıma resimin linkini koyacaksınız[/image]

............................................

elmekoz tertip şahsi fikrimi soracak olursanız altta yazılı olan yani benim ve birçok arkadaşın kullandığı imza bence en idealidir.

tertip benımde fıkrım ondan yana ama artık çoğunluk hangısını ısterse.başta ki yazı konusunda da ıstenırse aynısını veya başka bır yazı yazılırsa onuda koyabılırız.

Leon0x -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:45:18)

İzmirli arkadaşlar ben de aradım biraz önce daireyi 5 Ekim dediler önce. Ben öğrenen öğrenmiş diyince yarın Neslihan hnm ı ara dediler. Kayıtlar giriliyormuş bugün. 457 50 50 Neslihan Hnm [:'(]

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 15:53:36)

BEN NE YAPSAM BİLEMİYOM MİLLET ÇATIR ÇATIR ÖĞRENİYOR BİZDE ÇIT YOK (SONUÇ BELLİ OLDUĞU HALDE)

Leon0x -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:25:14)

quote:

muhasebeci olarak yapılan yazışmalara verilen önemini ve izlenen prosüdürleri bildiğim halde böyleyim kimbilir bilmezsem nasıl kafayı yerim

Muhasebe bürosunda mı çalışıyorsun yoksa bi şirkette fln mı? Ben de muhasebeciyim. şuan da bürodayım. kasım ayında bi de SMMM staj başlatma sınavlarına giricem hayırlısı bakalım [:(]

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:28:57)

quote:

Orjinalden alıntı: Leon0x

quote:

Muhasebe bürosunda mı çalışıyorsun yoksa bi şirkette fln mı? Ben de muhasebeciyim. şuan da bürodayım. kasım ayında bi de SMMM staj başlatma sınavlarına giricem hayırlısı bakalım [:(]

hayırlıs olsun büroda sürünüyom bende askerlikten sonra gircem staja başlama sınavı zormuş 58 puanla kalan arkadaşlar var ben kafamdaki askerlik sorunu nu halledeyim diyorum. çünkü onlarda askere gitmeden denediler

Leon0x -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:30:41)

Ben biraz acele ettim. Sonucu büyük ihtimal askerdeyken öğrenicem. Kazanırsam en büyük hediye o olcak bana. Kısmet tabi... Kazanamazsam da çok koycak sanırım. bi dünya para bayıldım sınava [:-]

as275460 -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:31:57)

quote:

Ben biraz acele ettim. Sonucu büyük ihtimal askerdeyken öğrenicem. Kazanırsam en büyük hediye o olcak bana. Kısmet tabi... Kazanamazsam da çok koycak sanırım. bi dünya para bayıldım sınava [:-]

gönlüne göre olur inşallah sorması ayıptır ne kadar gitti

sail_away -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:32:53)

quote:

İzmirli arkadaşlar ben de aradım biraz önce daireyi 5 Ekim dediler önce. Ben öğrenen öğrenmiş diyince yarın Neslihan hnm ı ara dediler. Kayıtlar giriliyormuş bugün. 457 50 50 Neslihan Hnm [:'(]

Aynen arkadaşım 5 ekim dediler.Bizim işlere bakan hanım neslihan hanım mı oluyo artık bilmiyorum oradaki başka bi bayan izinli demişti 15 gün falan.Demek yarın belli oluyo inşallah bakalım kulaklarıma inanacakmıyım.[sm=s17.gif]

Leon0x -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:35:11)

1.400 ytl kadar kayıt fln gitti işte. Odamız da sağolsun bütün kurs yerlerine cep numaramı iş numaramı vermişler. Her gün ya mesaj ya telefonla taciz ediyorlar. Gelin kursumuz şöyle böyle diye [8D] odanın kursu da sanıyorum 1.400 ytl civarı [:-]

Leon0x -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:37:54)

quote:

Orjinalden alıntı: sail_away

quote:

Aynen arkadaşım 5 ekim dediler.Bizim işlere bakan hanım neslihan hanım mı oluyo artık bilmiyorum oradaki başka bi bayan izinli demişti 15 gün falan.Demek yarın belli oluyo inşallah bakalım kulaklarıma inanacakmıyım.[sm=s17.gif]

Yarın da öğrenemezsem gidicem şubeye. Telefonla ilgilenmiyorlar.

sprachen -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:38:19)

quote:

quote:

valla bende kasım ayında staja başlama sınavına girecektim askerden sonrasına bıraktım şimdiden bu kadar stres var kasım ayındaki stresi düşünemiyorum

sprachen -> Cevap: 319. DÖNEM(aralık) KD. ve YD. SUBAYLAR BURAYA (11 Eylül 2007; 16:40:55)

[image]http://img507.imageshack.us/img507/6249/319ynys3.gif[/image]

http://img507.imageshack.us/img507/6249/319ynys3.gif

Sayfa: <<   < önceki  8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.09375