benim anladığım kadarıyla 25 eylül e kadar gönderemezsen ya da kabul olmazsa son bir şans olarak 01-10 ekim arası askeralma daire başkanlığına gönderiyosan.ama burası ankaradaki milli savunma bakanlığımı ya da başka biyermi onu anlayamadım
hayırlı olsun sprachen. seni aramızda kesin olarak görmek mutlu etti bizleri. kalan günlerini bi şekilde iyi değerlendirip askere gitmeni temenni ederim. Sizlerle beraber askerlik yapacağım için onur duyuyorum. sağlıcakla kalın.
İkisindende sonuç belli olduğunda, yanlız şuubeler ancak 25 eylülden sonra yanıt verebilir, şehirdeki daireler istese şu an bile söyleyebilir çünkü onlar şeçiyolar
quote:
Orjinalden alıntı: zuferxxx
sonucu bağlı olduğumuz şubedenmi yoksa şubenin bağlı olduğu şehirdeki daireden mi öğreniyoruz?
ben bağlı bulunduğum askerlik dairesi başkanlığını aradım oradan öğrendim. kendi şubemi yani k.maraş 'ı aramadım hiç ekim ayı başında şubene git dediler.
İkisindende sonuç belli olduğunda, yanlız şuubeler ancak 25 eylülden sonra yanıt verebilir, şehirdeki daireler istese şu an bile söyleyebilir çünkü onlar şeçiyolar
quote:
Orjinalden alıntı: zuferxxx
sonucu bağlı olduğumuz şubedenmi yoksa şubenin bağlı olduğu şehirdeki daireden mi öğreniyoruz?
VALLA BEN ADANA ASKERLİK DAİRESİNİ ARADIM BANA SÖYLEYEMEYİZ DEDİLER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi as275460 -- 10 Eylül 2007; 19:22:49 >
bende ki şansa ne demeli.aradım bir bayan çıktı durumu söyledim.bağlı oldugum subeyi sordu.söyledim 1 dk dedi.hatta veya telde sorun oldu hat düştü :( bi daha da denk getiremedim sürekli mesgul :(
bende ki şansa ne demeli.aradım bir bayan çıktı durumu söyledim.bağlı oldugum subeyi sordu.söyledim 1 dk dedi.hatta veya telde sorun oldu hat düştü :( bi daha da denk getiremedim sürekli mesgul :(
yarın şansını denersin hocam sıkma canını
saol tertip.aslında büyük bir sabırla bekliyordum ama herkesi öğrenme heyecanı sarınca beni de bir heyecan sardı :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmekoz -- 23 Eylül 2007; 22:27:02 >
arkadaşlar çok heyecan yapmayın beklemesi zor ama hayırlısıyla hepsi kabul olur.. bide ankarada oturanlar oyakbank kızılayda ya da merkezde nerde var biliomusunz?? daaa önce hiç işim olmadı oyakbankla bilmiorm ben : ) gidip hesap açtırııım diorm..