Şimdi Ara

<<<< RENAULT 19 KULÜBÜ >>>> (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.051
Cevap
41
Favori
593.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar yokmu aranızda beymen clup kullanan arkadaşlar yakıtını sordum ama cavap yazan olmamış yardımcı olursanız sevinirim arabaya tüp attırmayı düşünüyorum...
  • arkadaşlar hepinize merhabalar.
    öncelikle bu topiği açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum ve bu topiğin canlı kalmasına vesile olan sizlerede teşekkür ediyorum.
    evet...
    bende yaklaşık bir hafta kadar önce bi
    renault 19 europa 1.4i rt 110.000 km de 1995 model.
    bir araç aldım ve çok memnun olduğumu başta belirtmek isterim.
    inşallah hep memnun kalırım.
    aracımda ;
    klima
    HD
    otomatik cam
    uzaktan kumanda(orjinal)
    ruhsata işli enjeksiyonlu lpg
    cd çalar (USB ve SD, MMC cart okuyuculu)
    gibi özellikler mevcut(FULL), bütün bakımları düzenli yapılmış.
    fakat genel olarak bu araba nasıl kullanan arkadaşlar memnunmu? nelere dikkat etmeliyim.
    bu araç hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
    şunuda söyleyeyim ben bu aracı alırken 1.4 motorun hantal kalacağını düşünmüştüm, fakat motor performansı hoşuma gitti. en azından ben memnunum.




  • Arkadaşlar acemiye 8.000 - 9.500 ytl 'ye r19 lardan hangisini önerirsiniz.Teşekkürler.
  • beymen clup 97 kullanıcısıyım. Geçen temmuzda aldım. aldığım gün lpg taktırdım..hiç benzinde kullanmadım...şehirler arası 100 km de 7,1 litre rekorum... Genelde 8 litde civarı yakıyor..ama şehir içinde 100 km. de 10-12 lire yakıyor...10 altına kolay kolay düşmüyor...araba ısınmamadan verim sağlamak mümkün olmuyor
  • Teşekkürler arkadaşım valla ben baktım rampalarda filan boşa salladım gayet düzgün kullandım araba benzinde 310 lira filan yaktı bende gittim lavoto marka lpg taktırdım bakalım ne yakacak şimdi ben aracımdan mennunum gayet güzel araba oturaklı işte 1.4 olması biraz ağır kalıyor onun dışında süper valla ben şirketin clio larından da kullanıyorum ama valla bunda bulduğum tadı onda bulamıyorum ben aslında tipo almayı düşünüyordum babam aklıma girdi iyikide girmiş 19 al diye neyse arkadaşlar herkese hayırlı kazasız günler dilerim...
  • Merhaba sayın kulüp üyeleri bende de 1.4 kabüratörlü LPG li 19 var dediğiniz gibi 100 km de yaklaşık olarak 11-12 litre gaz sarfiyatı oluyor. ya da 20 liralık gaz la şehir içinde bazen 100- 115 km.yol (Lt: 1.740 YTL) yapabiliyorum. Bilindiği üzere Sarfiyat motorun ısınmasıyla birebir alakalı .Konfor ve memnuniyet gerçekten vazgeçilmez.

    Sanırım birarkadaşımız 2. el klima arıyordu. 2.el yedek parçalarını emekreno@hotmail.com adresinden direk sorabilir, sipariş verebilirsiniz.

    Herkese kazasız sürüşler dilerim.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BENDEDE 97 MODEL 1.4 TEK NOKTADAN ENJEKSİYONLU VAR 30.000 KM DİR LPG İLE KULLANIYORUM. HİÇBİR SORUNU YOK ACAİP KEYİF ALIYORUM ARACIMDAN 19 BİR SEVDADIR SEVDA...
  • ACEMİLİKLE ALAKASI YOKTA 1.4 TEK NOKTADAN ENJEKSİYONLU AL NEDEN DERSEN ARAÇ HEM AZ YAKACAK GAZ BAGLATMAK İSTERSEN SIRALI SİSTEM OLMADIĞI İÇİN 1500 YTL YERİNE 400 YTL YA GAZI BAGLATMIŞ OLACAKSIN SERİ SINIFINA GÖRE SERİ BİR ARABA . HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA 1.6 ALMANI TAVSİYE ETMEM KALKIŞLAR SERİ OLDUGU İÇİN ZORLUK ÇEKERSİN.
  • arkadaşlar 1.8 olan varmı aranızda
  • 1997 model beymen club ile bende aranıza katıldım. ilk arabam ve çok konforlu 97 model ama çok temiz ve 117 binde, kemikli arabaymış yani kaporta sağlam. bunlar 1,4 motor ama güçlü sanki, kaç beygir arkadaşlar ruhsatta bulamadım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yamancelo

    ACEMİLİKLE ALAKASI YOKTA 1.4 TEK NOKTADAN ENJEKSİYONLU AL NEDEN DERSEN ARAÇ HEM AZ YAKACAK GAZ BAGLATMAK İSTERSEN SIRALI SİSTEM OLMADIĞI İÇİN 1500 YTL YERİNE 400 YTL YA GAZI BAGLATMIŞ OLACAKSIN SERİ SINIFINA GÖRE SERİ BİR ARABA . HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA 1.6 ALMANI TAVSİYE ETMEM KALKIŞLAR SERİ OLDUGU İÇİN ZORLUK ÇEKERSİN.



    ilk defa böyle diyen birini duyuyorum ben ise senin dediğinin tam aksini iddia ediyorum öncelikle 4 nokta enjeksiyonlu 1.6é silindir haciminde olan europaların motoruna ekonomi motoru diyorlar eğer uzun süre kullanılacak bi araba isteniyorsa zaten tüpün parası hayli hayli çıkar
    ayrıca 1.4 ile 1.6 nın yakmasını kıyaslama gereği bile duymuyorum 1.4 ün ne kadar fazla yaktığı 1.6 ya göre gayet aşikar daha önceki yazılan yazıları okursan herkes bu durumu dile getirmişti

    ayriyetten 1.6 motoru kullanmakta zorluk çekiliyorsa bence o insanın trafiğe çıkmaması lazım

    eğer ekonomik durum el veriyorsa 1.4 e çok bakmamak lazım


    benim hala favorim 1.6é motor (4 nokta enjeksiyonlu)

    şahsen ben rampayı 120 tırmanırken 4. viteste (lpli 95 RT 1.6 arabamla) beni 140 geçen europarların sağ yan çamurluğunun üstünde hep o "1.6é"yazısını görüyorum ve moralim bozulmuyor gerçekten iyi gidiyorlar

    ilerde model yenileyecek olsam ya 1.6é k motor bi europa (RNA olabilir) ya da aynı motoro sahip olan megane 1 lerden alırdım




  • Valla dostum benimde ruhsatta yazmıyor bende baktım bulamadım bulursan yazarmısın buraya
  • Arkadaşlar merhaba bende nasip olursa yakın zamanda araba sahipleri kervanına ve belkide reno klubune katılacagım. Tabi bunun ıcın sızlerden alacagım tavsıyeler cok onemli.

    Siz genelde hep yuksek modellerden bahsedıyorsunuz ama benım almayı dusundugum araç 92 model broadway bu arac konusunda yorumlarınızı alabılır miyim ? yol tutusu konfor yakıt nasıldır ?
  • Üstat 92 brodway için sana olumlu ne söylesem diye çok düşündüm ama pek olumlu birşey yok yola tutunmaz. frene basarsın durmaz. sabahları kolay kolay çalışmaz. gaz teli takılır sürekli.broadvayın kronik hastalığıdır bu. valla bi tek elektronik ateşleme olması ve merkezi kiliti işe yarar inan başka elle tutulur birşeyi yok. birde kolların kas yapar o halter gibi direksiyonu çevirirken o var:)) sana tavsiyem üste 2-3 bişeler daha koy hidrolik direksiyonlu daha derli toplu bişey al. Allah hayırlı etsin hakkında..
  • 1.4 tek noktadan enjeksiyonlular 75 hp
  • arkadaşlar 97 model 1.6 klima lılar da enjeksiyon warmı dır acaba bi yakınımız satıyo da almayı düşünüyoruz
  • çok ilgilenen yok galiba klub le. biraz araştırdım da bide beymen klub diye model var. onun ne gibi farklı özellikeri mevcut ?
  • arkadaşlar yukarıda yazdığım üzere arabamı yeni almıştım. 1.4 i rt
    aldığımda lpg yedekteydi ve eve gelirken gazı bitti benzine alıp lpg istasyonunda depoyu fulledim, litresi 1.77 ytl den 49ytl ye doldurdum ve km yi sıfırladım. bitinceye kadar hep şehir içinde bindim ve aracımı 2000 ile 3000 devir arası kullandım depo 305 km de bitti. varın hesabını siz yapın..
  • Hocam depon kaç litre aldı?

    Bunu yazarsan hesap kolaylaşıcak yoksa bizi dahi yapıcaksın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bluemountain

    çok ilgilenen yok galiba klub le. biraz araştırdım da bide beymen klub diye model var. onun ne gibi farklı özellikeri mevcut ?

    koltuk döşemelerini özel beymen yaptırmıştı o zaman için bayaği iyiydi ama su an cogu araçda var zaten
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.