Şimdi Ara

Norton Ghost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle selamlar. yeniyim de :)
    benim bilgisayarıma format atıldıktan sonra ghost alınmıştı, şu anda image dosyası benim bilgisayarımda duruyor, herhangi bir diskette veya cd de değil. Geri yükleme yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim :)

• image aldığın dosyaya sağ tıkla restore de c yi işaretle devam et tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: nikherşeyime

image aldığın dosyaya sağ tıkla restore de c yi işaretle devam et tamam

Napıyosun, telsizlemii konuşuyosun, tamam. Kusura bakma birden çok komik geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 8 Ağustos 2007; 21:45:53 >
  • image aldığın dosyaya sağ tıkla restore de c yi işaretle devam et tamam

ghost.gho diye bir dosya, buna sağa tıkladığımda dediğin gibi birşey görünmüyor.
    ben norton ghost 12 trial version yükledim. buradan search yaptığımda da bu dosyayı görmüyor.
  • O dosyadan tekrar eski haline gelebilmek için ghost programı ile yapılmış boot diski veya CD si olmalı ki yükleyebilesiniz. Bu image dosyasını kim aldıysa onda bu disket veya CD mutlaka vardır. Eğer yakınınızda ise isteyebilirsiniz. Yoksa ghost programını çalıştırarak bu disketi sizin yapmanız gerekiyor. Eğer yapamaz iseniz Hiren's Boot Cd yi internetten indirin o CD'de de bu ghost programı mevcuttur. Bu CD ile boot ettikten sonra Ghost'u çalıştırır ve yedeğinizi C bölümüne açarsınız. Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakan84

O dosyadan tekrar eski haline gelebilmek için ghost programı ile yapılmış boot diski veya CD si olmalı ki yükleyebilesiniz. Bu image dosyasını kim aldıysa onda bu disket veya CD mutlaka vardır. Eğer yakınınızda ise isteyebilirsiniz. Yoksa ghost programını çalıştırarak bu disketi sizin yapmanız gerekiyor. Eğer yapamaz iseniz Hiren's Boot Cd yi internetten indirin o CD'de de bu ghost programı mevcuttur. Bu CD ile boot ettikten sonra Ghost'u çalıştırır ve yedeğinizi C bölümüne açarsınız. Kolay gelsin.

hiren's boot cd'yi indiriyorum. bu cd ile yapmam gerekenleri yazabilirmisiniz?
    şimdiden teşekkürler.
  • Benim kullandığım 6ncı sürümüydü, belki ufak tefek farklılıkları olabilir. Ama temelde büyük bir fark olacağını düşünmüyorum. Yeğenim için hazırlamış olduğum dokümanın ilgili yerlerini sizin için rapide upload edeyim. Bitince özelden size mesaj atarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deep Freeze ve Windows 8
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @princesa
    Özelinize mesaj attım.
  • teşekkür ederim. bir sorun olursa, yazıcam tekrar
  • Öncelikle aşağıda linkini verdiğim dosyayı indirmelisin.

Image Dosyasını Indir

(Linkte yıldız olan yere r a p i d s h a r e yazıyorsun aralarda boşluk olmayacak şekilde)

İndirdiğin rar dosyasındaki klasörü çıkar.

Daha sonra Nero Start Smart'ı açarak aşağıdaki gibi imaj dosyasını cdye yazdır. Bu cd ghostun dos ortamında açılmasını sağlayan boot cd olacak.

Norton Ghost

Norton Ghost

Bu aşamaları hallettikten sonra pc ni cdromu öne alarak başlat.

Ghost dos ortamında açılacaktır

İlk gelen uyarıya OK diyeceksin
    Ardından Local>Partition>From Image yi seçiyorsun
    File Name To Load Image From menüsünden ghost dosyaların hangi sürücüdeyse buluyorsun. .GHO uzantılı dosyalar yani dosyayı seçip OPEN diyorsun
    Sonra Primary olan C sürücünü seçiyorsun ve OK tıklıyorsun
    Proceed with partition gibi bi uyarı gelecek Yes diyeceksin

Gerisi zaten gelecektir.

Şimdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimre -- 12 Ağustos 2007; 1:35:47 >

• arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, hallettim artık bilgisayarım sıfır kilometre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.