slmlar hepinize arkadaslar. bugun i,lk çarşın. ulen askerlik bitti ilk defa çarşıdayız. kilis çok ufak bir yer. neyse bu arada snoop , serkan teskere aldı geçenlerde. bende hudut alayındaydım. gerçekten bir tıraş sadece 2,5 dk sürüyor. neyse. bu arada çok guzel konular paylaşılmış burda. hepsini okumalıyım. Allaha emanet olun .
şafak : 100
quote:
Orjinalden alıntı: snoopdogg
quote:
Orjinalden alıntı: shagg
selam arkadaslar. uzun zamandır gıremedım foruma. çünkü askerlik görevimi yapıyorum 30 gündür. şu anda baktıgımda hala aktif görüyorum topiği. teşekkürler. pazartesi günü kilis sınırında devam ettiricem görevimi. buradan en başta SRC abim olmak üzere herkese selam söylüyorum. Allah a emanet olun.
İyi ve kavgasız topicler inş.
Saygılarımla
shagg kardeş ben de gaziantep hudut alayında yaptım askerliğimi,bizim serkan berber ordaysa hala tanışmışsınızdır 5 dkda 10 asker traş ededrdi :) sizin gibi kısa dönem (poşet :) )çok geldi gitti sonun da ben de aldım teskereyi 2007 kasım ayında,hayırlı teskereler.bu arada şafak azaldıkça daha da uzun gelir ama senin kısa dönemmiş çabuk kurtulucan
AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
Elimde Jamo s606+250w sub 5.1 set var.Pioneer VSX lx60 aldım ve salonum 55 m2 jamoların çok yetersiz olduğu meydana çıktı.Bu nedenle hop takımını değiştirmek istiyorum.2-2500 ytl arasında daha güçlü bir set önerebilirmisiniz.Def tech tabii
Elimde Jamo s606+250w sub 5.1 set var.Pioneer VSX lx60 aldım ve salonum 55 m2 jamoların çok yetersiz olduğu meydana çıktı.Bu nedenle hop takımını değiştirmek istiyorum.2-2500 ytl arasında daha güçlü bir set önerebilirmisiniz.Def tech tabii
2500 YTL mertebesine (kablosuyla), Definitive BP 8 (L/R), ProCenter C2 (center), ProMonitor 80 (arkalar) ve ProSub 1000'den oluşan bir takımı temin edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için PM atınız.
AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
Sony 40 inç Full HD W2000 BRAVIA Pioneer-DVR-433 80GB HDD- DVD Pioneer 2850 DVD Onkyo TX-SR703E Definitive Technology C/L/R 2500 Definitive Technology BP 8B Energy Rvss