Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DEFINITIVE CLUB (yeni fotolar eklendi) !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Cevap: DEFINITIVE CLUB (yeni fotolar eklendi) !!! Sayfa: <<   < önceki  6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shadowofthecolossus

Sisteme Gözat

4 Şubat 2008; 17:13:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sub...

Ekteki dosya (1)

my home theatre Bravia 40x3500,Denon avr 3808,Denon 3910 dvd,Ps3 konsol 60 gb,Def.tech Bp10,Def.tech CLR2002,Def.tech Bp2x,Def.tech pf1500 sub
shadowofthecolossus

Sisteme Gözat

4 Şubat 2008; 17:16:06 

Dvd coll...

Ekteki dosya (1)

my home theatre Bravia 40x3500,Denon avr 3808,Denon 3910 dvd,Ps3 konsol 60 gb,Def.tech Bp10,Def.tech CLR2002,Def.tech Bp2x,Def.tech pf1500 sub
shagg

5 Şubat 2008; 9:46:40 

slmlar hepinize arkadaslar. bugun i,lk çarşın. ulen askerlik bitti ilk defa çarşıdayız. kilis çok ufak bir yer. neyse bu arada snoop , serkan teskere aldı geçenlerde. bende hudut alayındaydım. gerçekten bir tıraş sadece 2,5 dk sürüyor. neyse.
bu arada çok guzel konular paylaşılmış burda. hepsini okumalıyım.
Allaha emanet olun .

şafak : 100

quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

quote:

Orjinalden alıntı: shagg

selam arkadaslar. uzun zamandır gıremedım foruma. çünkü askerlik görevimi yapıyorum 30 gündür.
şu anda baktıgımda hala aktif görüyorum topiği. teşekkürler.
pazartesi günü kilis sınırında devam ettiricem görevimi. buradan en başta SRC abim olmak üzere herkese selam söylüyorum. Allah a emanet olun.

İyi ve kavgasız topicler inş.

Saygılarımla

shagg kardeş ben de gaziantep hudut alayında yaptım askerliğimi,bizim serkan berber ordaysa hala tanışmışsınızdır 5 dkda 10 asker traş ededrdi :) sizin gibi kısa dönem (poşet :) )çok geldi gitti sonun da ben de aldım teskereyi 2007 kasım ayında,hayırlı teskereler.bu arada şafak azaldıkça daha da uzun gelir ama senin kısa dönemmiş çabuk kurtulucan

FRONT:KLIPSCH RF-83
REAR: TECHNICS SBT-200
CENTER:KLIPSCH RC-62
RECEIVER: SONY STR DB 830
SUB: DEFINITIVE PF 15 TL 38CM
HAMA CABLE AND POWER FILTER UNIT
by-onur

5 Şubat 2008; 10:04:33 

bütün arkerde olan abilerime hayırlısıyla gelmelerini diliyorum..hayırlı teskereler.saygılarımla

abra kadabra
KcRasco

5 Şubat 2008; 15:03:30 

HAYIRLI TESKERELER SHAGG

alış verişlerim...
ankaacan,Ormanci, HercuL, trusen,NathanieL,ThE_JackaL,sepher
lucky8

5 Şubat 2008; 20:44:58 

herkese iyi akşamlar,
bir arkadaşım def tech PF TL15 sub önerdi,bunu nereden temin edebilirim,sanırım eski bir model

pio 508xd,pio vsx-lx60 AVR,jamo S606 +250 sub,ps3 60gb,botech dsmart,next2000ci,dt+
mafaky

5 Şubat 2008; 23:12:55 

quote:

Orjinalden alıntı: lucky8

herkese iyi akşamlar,
bir arkadaşım def tech PF TL15 sub önerdi,bunu nereden temin edebilirim,sanırım eski bir model

PF-15TL'nin üretimi ve ithalatı çoktan bitttiiiii!... Onun devamı olan PF-15TL+ da üretimini bitirdi. Ancak 2. el olarak temin edebilirsiniz.

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
lucky8

5 Şubat 2008; 23:27:13 

Elimde Jamo s606+250w sub 5.1 set var.Pioneer VSX lx60 aldım ve salonum 55 m2 jamoların çok yetersiz olduğu meydana çıktı.Bu nedenle hop takımını değiştirmek istiyorum.2-2500 ytl arasında daha güçlü bir set önerebilirmisiniz.Def tech tabii

pio 508xd,pio vsx-lx60 AVR,jamo S606 +250 sub,ps3 60gb,botech dsmart,next2000ci,dt+
KcRasco

6 Şubat 2008; 8:54:46 

quote:

Elimde Jamo s606+250w sub 5.1 set var.Pioneer VSX lx60 aldım ve salonum 55 m2 jamoların çok yetersiz olduğu meydana çıktı.Bu nedenle hop takımını değiştirmek istiyorum.2-2500 ytl arasında daha güçlü bir set önerebilirmisiniz.Def tech tabii

amfi güzel seçim ne kadara aldın..?

alış verişlerim...
mafaky

6 Şubat 2008; 9:49:59 

quote:

2500 YTL mertebesine (kablosuyla), Definitive BP 8 (L/R), ProCenter C2 (center), ProMonitor 80 (arkalar) ve ProSub 1000'den oluşan bir takımı temin edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için PM atınız.

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
eresgü

8 Şubat 2008; 12:46:13 

arkadaşlar artık bende resim yüklemeyi çözdüm

Ekteki dosya (1)

Sony 40 inç Full HD W2000 BRAVIA
Pioneer-DVR-433 80GB HDD- DVD
Pioneer 2850 DVD
Onkyo TX-SR703E
Definitive Technology C/L/R 2500
Definitive Technology BP 8B
Energy Rvss

KcRasco

29 Şubat 2008; 23:29:05 

forum is dead nerdesiniz def ciler

alış verişlerim...
salagar

Sisteme Gözat

1 Mart 2008; 16:16:11 

selam def bp 8b den memnunmusun, performansını değerlendirirmisin. teşekkürler

sharp52xl2e ps3
KcRasco

2 Mart 2008; 9:22:58 

quote:

Orjinalden alıntı: salagar

selam def bp 8b den memnunmusun, performansını değerlendirirmisin. teşekkürler

who is...?

alış verişlerim...