eyvallah saol bilgi için. Ozaman hiç kurcalamadan şu anki bağlı olduğum lfe in bağlantısını muhafaza edeyim zaten bir şikayetim yoktu sistemden memnunum, belki başka bir farkı vardır diye merak ettim. teşekkürler
Arkadaşlar merhaba, Bende kıytırık da olsa sistem panelimde görebileceğiniz gibi kendimce bir ev sinema sistemine sahibim, benim nalet Kenwood umun ne yazıkki analog sesleri 5+1 hoparlör sistemine sanal olarak dagıtma özelliği yok, bu yüzden ağırlıklı olarak hep Frontolar ve Center'dan ses alıyorum, o açıdan yavaş yavaş ön hoparlörlerimi özellikle centeri değiştirmek istiyorum
Bu dogrultuda yola çıktıgımızda Definitive iyi bir karar olur kanısındayım, bu konuda tecrübelerinizi almak isterim sizce şu an kullanmakta oldugum Onkyo 5+1 ev sinema hoparlör sistemimi ikiye böle böle elden çıkarsam sesde bir çatlama uyumsuzluk olur mu sizce ? Yani ön hoparlörler atıyorum Definitive, arka surroundlar ve Sub ONKYO kalsa bir sorun çıkmaz değil mi ?
Birde son olarak İstanbul'da Definitive leri nerde canlı olarak dinleme şansını bulabilirim Sirkeci dışında ?
Arkadaşlar merhaba, Bende kıytırık da olsa sistem panelimde görebileceğiniz gibi kendimce bir ev sinema sistemine sahibim, benim nalet Kenwood umun ne yazıkki analog sesleri 5+1 hoparlör sistemine sanal olarak dagıtma özelliği yok, bu yüzden ağırlıklı olarak hep Frontolar ve Center'dan ses alıyorum, o açıdan yavaş yavaş ön hoparlörlerimi özellikle centeri değiştirmek istiyorum
Bu dogrultuda yola çıktıgımızda Definitive iyi bir karar olur kanısındayım, bu konuda tecrübelerinizi almak isterim sizce şu an kullanmakta oldugum Onkyo 5+1 ev sinema hoparlör sistemimi ikiye böle böle elden çıkarsam sesde bir çatlama uyumsuzluk olur mu sizce ? Yani ön hoparlörler atıyorum Definitive, arka surroundlar ve Sub ONKYO kalsa bir sorun çıkmaz değil mi ?
Birde son olarak İstanbul'da Definitive leri nerde canlı olarak dinleme şansını bulabilirim Sirkeci dışında ?
valla pahalı hoparlörlerler oldugundan parça parça almayı düşünüyorum ama almadan önce dinlemekte istiyorum tabi bütçesi de önemli gidip tek bir center hoparlöre 1000 YTL de vermem hani
bir ara ben de almaya niyetlenmiştim. pma 1500 ae aldım onun yerine .marantz 7001 iyi bir anfidir yumuşak sesi vardır .birde 7001 kı vede signature modeli var hatırlıyorsam. pre out cıkşlarıda yok .hatırladığım kadarıyla .sıfırmı alcaksın ikinci elmi birde hangi hopla kullancaksın. benderimki denon pma 1500 ae tek gecerim . cf trafo cift soğutucuları var.altın kaplama terminaller
Hocam Denon PMA 1500 EA stereo bi ampli sanırım yanılıyormuyum?. Marantz 7001 7.1 kanal yani stereo ampli düşündüğümde 1500 ü degerlendiririm.
Ürünü sıfır alıcam kısmet olursa, elektronikte ikinci ele tanıdığımdan ürün almadığım sürece güvenmiyorum. Yarın 7001 i DALI lerle dinliycem bakalım bakarsın hoşuma gider ilerde DALI tercih ederim. STEREO da başarılı olan frontların sinemadada başarılı olabileceğini düşünüyorum, o yüzden stereo ya göre haraket etmek istiyorum ki agırlıklıda müzik dinliycem zaten. Bide kısmet olursa DEF bp7006 da dinlemek istiyorum aslında ama marantzı satan yerde DEF ürünleri yok. Marant 7001 in stereo performansının oldukça iyi ve tatmin edici olduğunu duydum gidip dinlerdikten sonra kesinleşicek artık :)
Bu arada receiveri halihazırdaki giriş seviyesi kolonlarımda (Sony SS-MF 450) idare edicem bi süre malum 4000 YTL lik bütçenin 3000 YTL sini receivera ayırınca hem bütçeyi genişletmek hemde kolonları biraz ileriye atmak zorunda kaldım.
Arkadaşlar, Sizlere danışmak istiyorum. 16m2 lik bir sinema odam var. 127 ekran plazma var. Güzel bir ses sistemi yapıyım diyorum. Şuan da 600 ytl ye yamaha 175 amfi ve hoparlor paketi alma sansım var. ve bu amfiye daha sonra 80 lik definitive leri takarsam cok güzel kullanabilirim. Sizce bunu alıp sonra definitivelerle geliştirsem mi, yoksa direk kafamdaki plan olan 3.500 ytl ye yamaha 661 amfi ile prosub 100 vesaire direk 100 hoparlörler mi alsam? yoksa diger yamahada işini görür mü dersiniz? Sesi fena degil onunda.
bu arada salonda hali hazırda bir stereo ses sistemim var. yani bu alacagım ile sadece film izlemeyi düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 18 Ocak 2008; 12:09:36 >
valla pahalı hoparlörlerler oldugundan parça parça almayı düşünüyorum ama almadan önce dinlemekte istiyorum tabi bütçesi de önemli gidip tek bir center hoparlöre 1000 YTL de vermem hani
ben senin yerinde olsam hoparlör leri deil anfimimi deiştirmeyi düşünürüm ilk ve benim sana tavsiyem onkyo 603 fiyatı ve performansıyla bence pörfek yok yeni formatları desteklemiyor dersen onkyo 605 fiyatını bilmiyorum ama herhalde 1500 ytl gibi olacak bende 703 kullanıyorum şimdilik memnunum ama ilerde905 hedefim
Bir süredir stokta kalmayan Definitive BP-7002, BP-7004, CLR-2300, CLR-2002, SuperCube REF, SuperCube One (I) önümüzdeki hafta 24 Ocak Perşembe gününden itibaren ithalatçı stoklarında yeniden yer alacaktır. Ayrıca ilgilenecekler için, Mythos ST dahil, Mythos Serisinin hemen tüm modelleri "siyah" ve bazı modelleri de "aluminyum gümüşi" olarak stoklarda halen mevcuttur. BP-7000sc & BP-7001sc istek üzerine ithal edilebilmektedir. Sadece Definitive'ın web sayfasındaki Trinity SW'un 220-240 vac'lık modeli üretilmediğinden ve CE-markalı da olamayacağından bu ürün Türkiye'ye getirilememektedir.
AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
Yamaha 461 ya da 661 amfi ile, definitive technology 100 tam takım yapmaya karar verdim. 80 mi 100 mü diye gidip geliyodum ama ayrıntı farkını yanyana dinleyip farkedince böyle olmalı diye düşündüm. gerçi müzik dinlemek için kullanmayacagım ama... :)
Bir süredir stokta kalmayan Definitive BP-7002, BP-7004, CLR-2300, CLR-2002, SuperCube REF, SuperCube One (I) önümüzdeki hafta 24 Ocak Perşembe gününden itibaren ithalatçı stoklarında yeniden yer alacaktır. Ayrıca ilgilenecekler için, Mythos ST dahil, Mythos Serisinin hemen tüm modelleri "siyah" ve bazı modelleri de "aluminyum gümüşi" olarak stoklarda halen mevcuttur. BP-7000sc & BP-7001sc istek üzerine ithal edilebilmektedir. Sadece Definitive'ın web sayfasındaki Trinity SW'un 220-240 vac'lık modeli üretilmediğinden ve CE-markalı da olamayacağından bu ürün Türkiye'ye getirilememektedir.