Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.180
Cevap
42
Favori
332.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cenkdemirkol

    hmm heralde jamo 606 hcs3 alacağım...


    1000 ytl ye bp8 al babalar gibi kullan nakit olarak sirkecide pentadan alabilirsin
  • 1000 ytl'ye böle bir seçim yapmanız çok zor böle bir seçim yapıp aldığınız hoparlörlerlede ne derece tatmin olursunuz o da ayrı illa çat diye 1000 ytl ye bir set toplayayım diyorsanız o zaman jamo606 almanız sizin için mantıklı bir seçimdir.
  • zaten karar verdim siyah jamo 606 set alacam.. bi yanina alacagim recievera karar veremedim onkyo 604 mu marantz 4001 mi?
  • jamo 606 nın siyahı var mı? sub kampanyalı mı?

    quote:

    Orjinalden alıntı: cenkdemirkol

    zaten karar verdim siyah jamo 606 set alacam.. bi yanina alacagim recievera karar veremedim onkyo 604 mu marantz 4001 mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zart

    1000 ytl'ye böle bir seçim yapmanız çok zor böle bir seçim yapıp aldığınız hoparlörlerlede ne derece tatmin olursunuz o da ayrı illa çat diye 1000 ytl ye bir set toplayayım diyorsanız o zaman jamo606 almanız sizin için mantıklı bir seçimdir.


    zart arkadaşım sen bi ara BP8 leri dinlediini söylemştin iyi bulmadın herhalde merak ettimde

    606 lara gelince geçenlerde dinledim 2 kanal olarak iyidi ama bp8 leri geçmesi zor arkadaşım
  • eresgü zıt kısımlarımız nelerdir önce bir onlara bakalım benim sinemada başarılı bulduğum en iyi hoparlörlerden birisidir bp8 ve üstü hatta bir ara definitivin 6,7 milyarlık hoparlörlerine bakıyordum deli gibi neyden bahsettin anlayamadım...ben sadece alıcı hemen 5+1 mi düşünüyor yoksa yavaş yavaş mı onu anlamak istedim eğer yavaş yavaş ise def...
  • Merhabalar..
    Sizin gibi tecrubeli arkadaslara onemli bir soru...
    Tek cumle: Def prosub 100+200tl sub mi yoksa jamo hediye sub li 606 takımmi?
    Fiyat farki onemli degil. Zaten fiyatlar yakin..
    Saygilar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yunus9

    Merhabalar..
    Sizin gibi tecrubeli arkadaslara onemli bir soru...
    Tek cumle: Def prosub 100+200tl sub mi yoksa jamo hediye sub li 606 takımmi?
    Fiyat farki onemli degil. Zaten fiyatlar yakin..
    Saygilar...

    definitive sadece submu düşünüyorsun
  • arkadaşlar dün süper cüp arkadaştaydım
    definitive süper cüp referansı ilkdefa dinledim tekkelimeyle her eve lazım
    mükemmel abart mıyorum yeri sallıyor ve sinemalardaki sublardan hiç bir farkıyok hata bazı sinemalardan daha iyicüp 1 mi referansmı diye düşünüyordum cevabı buldum referans enkısa zamanda bende alıcam bide definitive bp7002 leri dinlesem ali abi kutudan daha çıkarıp kurmadı abi ne olur şunları kur da ben de rahatlıyım senolmasydın ne yapardım acaba herhalde düşünmekten kafayı yerdim
  • arkadaşlar referans ve bp 7002 alınca sistemin son hali şöyle olucak

    ön de definitive bp7002
    centır definitive clr 2500
    arka definitive bp8
    sub definitive süper cüp referans
    anfi onkyo 703
    dvd pıoneer 433

    inşallah enkısa zamanda alabilirimde kurtulurum arkadaşlar bana dua edin bin dua alın
  • süper küp hocam madem böyle sistemlerin var resim falan ekle gözümüz gönlümüz açılsın. Resimsiz topic bişeye benzemiyor açıkçası.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: süper cüp

    sayın eresgü herşey istedeiğin zaman olmaz bende aynı seningibiydim .sabırlı ol derim. skıntının biri bittimi bir iki ay nefes al sonra aklında olana yönel .daha iyi olur bendede hırs var almak istediğimi bu ay olmasa bir kac ay sonra kesin alırım .ve eminönüne her gittiğimde kesin birşey alırım . elimdekiler beni firenliyor.onun için gezmemeye calışıyorum.internetide iptal ettiriçem. bu gidişle sana hatırlıyormusun dedim bose-701 yada RF-82 ler şimdi kafama takılıyor. alsakmı almasakmı ne dersin ama evde yer kalmadı. biraz zor gibi.ama anfiler fazla yer kaplamıyor hoplar gibi deiller bi köşeye sıkıştırısın.belli olmaz kimse anlamaz helede siyah reng alırsan. yada denon pma-2000 ae mi alsam yav kafayı yedim galiba neyse


    abi denon pma-2000 boşver sana onkyo 805 veya 875 alırız
  • Referance 'ın altındaki tekerleklere bayıldım.
  • süper cüp , aynı binada oturmadığımıza sevindim arkadaş.yoksa seninle iyi komşuluk ilişkilerimiz olmazdı sanıyorum.
  • def lerden çıkan seranatlar için komsu olmak isteyenler vardır belki. ne dersiniz =????
  • Resimlere baktımda neden tüm hoparlörler ayrı telden çalıyor bir köşede sanırım JBL E-100 diğer köşede definitive bp bilmemne falan
  • sanırım tamamını sisteme bağlamamış kablo falan yok.Ama bulunsun iyidir.
    Ayrıca; Referance kullanan Teknika şu deneyimini yazmıştı bir ara;
    """
    1-2 ay evvel alttan, üstten değil 2 bina yandan şikayet geldi. Üstelik evler bitişik nizam değil ve arada 50 Mt mesafe var. Önceden beri sarsıntının nerden geldiğini merak ediyorlarmış. Daha yeni bulmuşlar beni.

    Halbuki sesi ve bası fazla açan insan değilimdir. Zaten açmak mümkün olmuyor. Hafta da 2-4 saat arası film seyrederken veya müzik dinlerken bazen açıyorum sistemi. Normal de sadece Tv'den film izliyorum.

    Bu yüzden ben de merak ettim hatta inanmadığım için rica ettim onlara nasıl ses geliyormuş diye sistemi normal ses konumunda açık bırakıp 2 bina yandaki daireye gittik. Daha apartmanın merdivenlerinden çıkarken acayip, yani nereden geldiği belli olmayan, bir sarsıntı vardı. Apartmandaki diğer kişiler de uzun süredir anlayamamış ne olduğunu. Birazda korkuyorlarmış. Dedim ya zaten yüksek sesle pek dinlemem sistemi.

    Bu olay beni çok şaşırttı. Çünkü, gerçi bildikleri için de olabilir ama ne alt kattan ne üst kattan ne de apartmandaki diğer kişilerden şikayet almadım bu güne kadar. Zaten onların evde olmamasını da kollamaya çalışıyorum.

    Dediğim gibi, bu olay beni acayip şaşırttı. Çünkü, arada 50 Mt'den fazla mesafe olmasına rağmen 2-3 bina yanda inanılmaz bir titreşim, sarsıntı ve uğultu oluyor. Hakikaten hayret.""" Sonuç olarak aynı mahallede yaşamak bile RİSK.
  • arkadaşlar referans dier sublar gibi duvarları deil bastınız yeri salıyor ha bu arada abartmıyorum
  • 1150 YTL ye (+100 YTl kargo verdim) definitive procinema 100 center 4 adet uydu ve sub aldım. o zaman dolar 1400 falandı. şimdi arkadaş bulabilir sanırım. hoş bu sete para olmadığı için niva diye bi anfi alıp deti rezil ettik ama olsun verdiğim 225 YTl ile bir miktar idare edip kaliteli anfiler düştüğünde beleşe versem bile zararını çıkarabilirim diye düşünüyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ayhifi

    1000 YTL bütçeye 2 ön bir merkez ve sub 2. elini bile bulmaz çok zor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.