Arkadaşlar bende Def Teck alacağım harcamam 1000 YTL olacak içinde 2 ön, 1 center ve 1 sub olacak.. ne tavsiye edersiniz?
1000 YTL'lik Bütçenizle, ancak 2. el Definitive alabilirsiniz maalesef...
AMD taraftarı, AirTies-USR-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evinde AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101 & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
1000 ytl ye bp8 al babalar gibi kullan nakit olarak sirkecide pentadan alabilirsin
1000 ytl'ye böle bir seçim yapmanız çok zor böle bir seçim yapıp aldığınız hoparlörlerlede ne derece tatmin olursunuz o da ayrı illa çat diye 1000 ytl ye bir set toplayayım diyorsanız o zaman jamo606 almanız sizin için mantıklı bir seçimdir.
1000 ytl'ye böle bir seçim yapmanız çok zor böle bir seçim yapıp aldığınız hoparlörlerlede ne derece tatmin olursunuz o da ayrı illa çat diye 1000 ytl ye bir set toplayayım diyorsanız o zaman jamo606 almanız sizin için mantıklı bir seçimdir.
zart arkadaşım sen bi ara BP8 leri dinlediini söylemştin iyi bulmadın herhalde merak ettimde
606 lara gelince geçenlerde dinledim 2 kanal olarak iyidi ama bp8 leri geçmesi zor arkadaşım
eresgü zıt kısımlarımız nelerdir önce bir onlara bakalım benim sinemada başarılı bulduğum en iyi hoparlörlerden birisidir bp8 ve üstü hatta bir ara definitivin 6,7 milyarlık hoparlörlerine bakıyordum deli gibi neyden bahsettin anlayamadım...ben sadece alıcı hemen 5+1 mi düşünüyor yoksa yavaş yavaş mı onu anlamak istedim eğer yavaş yavaş ise def...
Merhabalar.. Sizin gibi tecrubeli arkadaslara onemli bir soru... Tek cumle: Def prosub 100+200tl sub mi yoksa jamo hediye sub li 606 takımmi? Fiyat farki onemli degil. Zaten fiyatlar yakin.. Saygilar...
Merhabalar.. Sizin gibi tecrubeli arkadaslara onemli bir soru... Tek cumle: Def prosub 100+200tl sub mi yoksa jamo hediye sub li 606 takımmi? Fiyat farki onemli degil. Zaten fiyatlar yakin.. Saygilar...
definitive sadece submu düşünüyorsun
arkadaşlar dün süper cüp arkadaştaydım definitive süper cüp referansı ilkdefa dinledim tekkelimeyle her eve lazım mükemmel abart mıyorum yeri sallıyor ve sinemalardaki sublardan hiç bir farkıyok hata bazı sinemalardan daha iyi cüp 1 mi referansmı diye düşünüyordum cevabı buldum referans enkısa zamanda bende alıcam bide definitive bp7002 leri dinlesem ali abi kutudan daha çıkarıp kurmadı abi ne olur şunları kur da ben de rahatlıyım senolmasydın ne yapardım acaba herhalde düşünmekten kafayı yerdim
inşallah enkısa zamanda alabilirimde kurtulurum arkadaşlar bana dua edin bin dua alın
inşallh eres gü herşey gönlüne göre olsun bazıları inanmazd gibime geliyordu kitabında yeri göğü sallayan sup deniyordu şimdi inandın dimi bende uzun zamandır ayar yapıp böyle dinlememiştim cihazlarımı bide dediğingibi avr yi değiştimi düşün vayyyy be yıktık daireyi desene yardımların için tşk
sayın eresgü herşey istedeiğin zaman olmaz bende aynı seningibiydim .sabırlı ol derim. skıntının biri bittimi bir iki ay nefes al sonra aklında olana yönel .daha iyi olur bendede hırs var almak istediğimi bu ay olmasa bir kac ay sonra kesin alırım .ve eminönüne her gittiğimde kesin birşey alırım . elimdekiler beni firenliyor.onun için gezmemeye calışıyorum.internetide iptal ettiriçem. bu gidişle sana hatırlıyormusun dedim bose-701 yada RF-82 ler şimdi kafama takılıyor. alsakmı almasakmı ne dersin ama evde yer kalmadı. biraz zor gibi.ama anfiler fazla yer kaplamıyor hoplar gibi deiller bi köşeye sıkıştırısın.belli olmaz kimse anlamaz helede siyah reng alırsan. yada denon pma-2000 ae mi alsam yav kafayı yedim galiba neyse