3 Sene önce ben bu forumda bırak definitive'den bahsetmeyi, neredeyse Dee dediğim zaman bile, herkes bana karşı acayip taarruza geçiyordu.
Forum'un çoğunluğu Wharfedale ve Jbl Nordridge serisinden başka birşeyden bahsetmiyordu.
O zamanlar hep yanlızdım burada. Kaliteyi kimseye anlatamıyordum. Şimdi ise koca bir Topic'i bile oldu. Çok güzel. Artık en azından yanlız değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 2 Mayıs 2008; 9:42:05 >
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları. Pioneer A-A9-J Stereo anfi, Pioneer PD-D9-J, Monitor Audio RS8 Speaker. Oelhbach XXL5 High-End Speaker Cable, Ixos 716 High-End Analog Cable.
Eğer Penta'nın tamamen sorunlu akustik ortamında test ettiysen hepsi sınıfta kalır.
Ev ortamında ve doğru yapılmış ayarlarla dene.
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları. Pioneer A-A9-J Stereo anfi, Pioneer PD-D9-J, Monitor Audio RS8 Speaker. Oelhbach XXL5 High-End Speaker Cable, Ixos 716 High-End Analog Cable.
valla orda dediğin gibi pentada test ettim ama ben okadar ufak bi sub beklemiyordum onun benim beklentilerime cevap vermesi imknsız geldi ne kadar iyileşse bile bana öyle geldi ama süperküp1 daha kararlı duruyordu onu test etmedim fiyatı çok uçuk geldi bana bence
ya kardeş ne yapıcan 2 kanal anfiyi bu dediklerinin hepsini dene sen gine tatmin olmazsın bence mevcut sistemine böyle koru ilerde daha üst düzey bir av ve hoparlör al bence mesela bp7001 ve onkyo 905 gersi boş bence
quote:
Orjinalden alıntı: sserhat1979
eresgü hocam dinlediğm müzik türkçe sezen.ceza. sagopa, yabancı tiesto vede caz anlıyacağın biraz enteresan zevklerim var artı şu model anfilere bakıyorum.NAD C372 INTEGRATED STEREO AMPLIFIER,MARANTZ PM-7001 INTEGRATED STEREO AMPLIFIER,CAMBRIDGE AUDIO Azur 640A V2 ,YAMAHA RX 797 STEREO RECEIVER bunlardan birini almayı düşünüyorum. hop. gelince şuan için alamam 4-5 ay sonra ama 7004 vermeyi asla düşünmüyorum sadece stereo anfi alırsam sanki sesi dahada iyi olacak gibi geliyor cinema anfisiyle dinlememe ragmen bu kadar iyi çalan bir hop.ler stereo anfiyle iyi çalmazmı bence çalar ama çalmazsa ozaman borç bitince yeni hop yolu gözükür bana,yine söylüyorum 7004 asla satmam
quote:
Orjinalden alıntı: deaxter
valla orda dediğin gibi pentada test ettim ama ben okadar ufak bi sub beklemiyordum onun benim beklentilerime cevap vermesi imknsız geldi ne kadar iyileşse bile bana öyle geldi ama süperküp1 daha kararlı duruyordu onu test etmedim fiyatı çok uçuk geldi bana bence
supercube trinity de alsan seni kesmez bu subwoofer'lar deprem konusunda uzmandırlar istediğin bas sesini definitive subwoofer dan alman zor
definitive super tower portlu modelleri denemelisin veya hiç uğraşmadan cerwin-vega alacaksın iş bitecek
quote:
SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
eywllh kardeş ama bütçem kısıtlı olduğu için 2.el bekliyorum güçlü 2.el bi cerwinde yok piyasada eğer gören olursa haber verirseniz teşekürler teknika kardeş nasıl bi satış anlayışıdr pentadaki valla orda dinleyen kesin almaz bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deaxter -- 2 Mayıs 2008; 15:47:01 >
Arkadaşlar pf1500tl için 35m2 salonda optimum ayarlar nasıl olmalı , %95 sinema için. Bu arada üzerinde hdmi çıkışı olan bir laptop aldım , receiver.a hdmi üzerinden bağlayarak hd film izliyorum valla muhteşem oldu, şiddetle tavsiye ederim. 720p film izlemenin datı başka imiş yahu
definitive pro sub 1000 düşünürsen eğer irtibata geçelim.
quote:
haırlı olsun kardeş subını satmaya karar verirsen haberim olsun