hakan kardeş jbl e250 müzite nasıl ciğer titretmeye yetiormu??bana müzik ağırlık filmde performansı baya iyi olan 20m2 karede açamıyıcak kadar güçlü bi sub lazım ne önerirsiniz??
merhaba arkadaşlar dün bp7002 süper cüp le birlikte youn bir incelemeye aldık 2 saate yakın dinledik sinemada ve stereo çok başarılıydı alt seslerde referans sub hiç aratmadı bp7002 dinlemiştim ama bu kadar youn ve uzun dinleme yapmamıştım clr 2500 le de çok uyumlu oldu açıkçası bp7002 ve 2500 birde bpx le olay bitiyor sub a hiç gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: süper cüp
merhaba arkadaşlar bp7002 iç görünümü
satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
3 tane değil tek sürücü var resimde bütün olarak görünen gerçek sürücü altta ucu görünen ise pasif sürücü, bu pasif sürücünün aynısından diğer tarafta da var pasif ile aktif sürücülerin görünümleri birbirinin aynı olduğu için ayırt etmek zor bu sürücüler hava portu yerine kullanılır amaç dışarı çıkacak olan havanın sıkıştırılıp daha çok sarsıntı yaratması
quote:
Orjinalden alıntı: hakansolak
abi 3 tane sürücü mü var şimdi bu kolonun tekinde . ? yaw frontlarda 6 tane eder bı center 7 . allaaaa benim binayı sağlam yapsınlar bari akşama söyleyim adamlar a
alttakiler hava çıkışı yani üstadım . çok fenalar valla . inşallah beğenirim bunları dinletide .
benim salona tam olur bunlar sanırım .akşam gece 11 de gıttım ölçtüm salonu . genişlik 4.60 uzunluk 7 metre . 30 ar cantim açsak 4 metre ara kalır aralarında . optimum olur sanırım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakansolak -- 22 Nisan 2008; 15:25:28 >
sizin salon için biraz fazla gelebilir eğer harici subwoofer kullanmayacaksanız pek problem olmaz çünkü fazladan bir sub (güçlü sub) ve bunlar aynı anda çalışırsa aşırı bir uğultu olabilir o zaman da filmi yan odadan seyretmek zorunda kalabilirsiniz fakat bu gibi durumlarda yerleşim devreye giriyor kolonları olabildiğince köşelerden ve duvardan uzak tutmalısınız benim yerim müsait olmadığı için duvara yakın konumlandırdım, pek memnun değilim subwoofer seslerini çeyrekten yukarı açamıyorum uğultudan dolayı kolonlarım ortada olsa böylece sesini daha çok açıp daha etkili sarsıntı olabilirdi
quote:
Orjinalden alıntı: hakansolak
alttakiler hava çıkışı yani üstadım . çok fenalar valla . inşallah beğenirim bunları dinletide .
benim salona tam olur bunlar sanırım .akşam gece 11 de gıttım ölçtüm salonu . genişlik 4.60 uzunluk 7 metre . 30 ar cantim açsak 4 metre ara kalır aralarında . optimum olur sanırım .
defci arkadaşlar bu sub Def.tech pf1500 sub nasıl bi sub müzikte nasıl filmde nasıl en ucuz nerde bulurum istanbulda oturuyorum çok teşekürler bide süper küpler nasıl müzikte
pf 1500 bulman biraz zor sıfırı yok süper cüpler müzikte iyi deiller müzikte dileri dönmüyor sanki enterasan geliyor bana referans bile müzikte yok gibi çalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: deaxter
defci arkadaşlar bu sub Def.tech pf1500 sub nasıl bi sub müzikte nasıl filmde nasıl en ucuz nerde bulurum istanbulda oturuyorum çok teşekürler bide süper küpler nasıl müzikte