Şimdi Ara

PHILIPS 190S7FG 19” Lcd Monitör 179$ + KDV Sadece VATAn da !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maksimum çözünürlük 1280x1024

Monitör Bağlantısı Analog ve DVI

Kontrast 700:1

İzleme Açısı 176/170

Arkadaşlar kampanya stoklarla sınırlıdır.Bu aralar monitör almayı düşünenlerin kaçırmaması gereken bir ürün...

• Beyler son zamanlarda yararlanabileceğiniz en iyi sıcak fırsatlar VATAN'da tekrar kaçırmayın derim.
  • yine Bursa'da filan değil öyle değil mi?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29332

Sanırım ürün bu ve bütün Vatanlarda geçerli.
  • Arkadaşlar bu ürün almaya değer mi?
    Oyun için ideal mi? 8ms?

Ayrıca "perfect panel" değil.
    Philips'de sadece perfect panel olanlarda 0 ölü piksel garantisi oluyor sanırım. Yanlışım varsa düzeltiniz.
  • Aynı modelin Gümüş rengi olan FS modeline niye kampanya yapılmamış acaba,
    renk dışında birebir aynı ürün ama 422 ytl.

İndirimdeki:
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29332
    Diğeri:
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23406

• beyler bu monitörün normal fiyatı piyasada ve VATAN'da 460ytl civarı bugün duyrulan kampanyayla 290ytl'ye geliyor kart finansa %8 indirim + 12 ay var o zaman 266ytl'ye geliyor fiyat çok çok iyi ürünün tartşılacak bir yanının olmadığını düşünüyorum.

ürünü Vatan mağazalarından temin edebilirsiniz fiyat bütün mağazalar için geçerlidir.
  • yalnız tepkime 8 ms dikkatli olun alırken ben teknosalardaki 8ms olanlara baktım bazı arkadaşlar yeterli demesine karşın ben hiçte yeterli göremedim ama dvı olması çok güzel.
  • Kafama bir yatsa... Gidip şimdi alacağım ama tereddütte kaldım.
    1. sebep 8ms acaba oyunlarda gölgelenme etkisi yapar mı?
    2. sebep benim PC elemanları siyah. Bu monitör ise bej......
    3. sebep Ölü piksel garantisi var mı yok mu?

Şu an Philips 107s6 crt flat monitör kullanıyorum. Hiç LCD kullanmadım. Nedense LCD'lere bir türlü ısınamadım.(ölü piksel, yetersiz parlaklık,gölgelenme,sabit nokta oranı yüzünden farklı çözünürlüklerde kötü görüntü vs...vs gibi)
    Şimdi alır,sonra 1000 pişman olurum diye korkuyorum doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 7 Ağustos 2007; 15:33:01 >
  • 8MS standart bir süredir fazlasıyla yeterli

• http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?navigationValues=PC_PRODUCTS_GR_TR_CONSUMER%25LCD_MONITORS_CA_TR_CONSUMER&compare=true&productIds=190S7FS_00_TR_CONSUMER%25190S7FG_00_TR_CONSUMER%25&language=tr&country=tr&catalogType=CONSUMER&productId=&productId=

Arkadaşlar bunu gördünüz mü?

Gümüş olanı 8ms, bej olanı 5ms diyor.
    Bu doğru olabilir mi?

Doğruysa bu monitör kaçmaz...

Arkadaşlar biri yorum yapsın...Gerçekten 5ms olabilir mi? Yoksa bir yanlışlık mı var?
    Diğer özelliklerin hepsi aynı sadece bej olan 5ms ????

• ürün hakkında celişki var sitede farklı soyluyo anlamadım
  • @storm bringer
    hocam sitesin de 5 ms gözüküyor ama yinede emin olmak için philips müşteri hizmetlerine bir mail at istersen
  • Arkadaşlar, gittim aldım.
    Bakalım nasıl çıkacak...?

Şimdi eve geldim, takıp denedikten sonra ilk izlenimleri yazarım.

190S7FG/00 Model numarası. Philips internet sitesindekinin aynısı.
    Eğer 5ms çıkarsa bayram edeceğim.

Vatan Bilgisayarın kendi verdiği 0 ölü piksel garantisi varmış arkadaşlar.

Eğer 1 ölü piksel bile olursa 30 gün içinde değiştirme hakkımız varmış. Bu harika.
  • 170s serisi berbattı...bence görüntü kalitesine bakmadan almayın.
  • bende aldım 1 adet kardeşime vatan 17" siyah modelini 340 a satıyordu.19" farklı renk göremedim ama bakalım nasıl çıkacak...ölü piksel garantisi olması güzel zaten deneyerek aldım.kontrol ediyorlar ölü piksel için.
  • Monitörü açtım, taktım, denedim.

Hem DVI hem analog bağlantısı var.

Yalnız içinden DVI kablosu çıkmadığı için mecburen analogdan bağladım. Yarın DVI kablosu da alacağım.

ilk izlenimler şöyle;

- Ekran parlaklığı beni hayrete düşürdü. Gözlerimizi kamaştırdığı için kısmak zorunda kaldık.
    - Görüntü inanılmaz keskin ve net. Yalnız bu görüntü kalitesi için 1280x1024'de çalışması şart. Çözünürlüğü düşürünce, görüntü bozuluyor.
    - Analogdan bağlamış olmama rağmen 8ms demeye bin şahit ister. Performansı oldukça iyi.
    - Renk olarak ilk başta yadırgadım, biraz soluk gelmişti. Sonra baktım ki renk ayarları mevcut. 6500K da duruyormuş fabrika ayarı, 9300K ayarına alınca renkler canlandı.

Bu fiyata, üstelik Philips kalitesiyle...Daha fazla kelimeye luzum yok.
    Gerçekten iyi bir monitormüş.

Bu arada;
    Hiç bir yerinde 8ms yazmıyor. 5ms de yazmıyor. Anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum ama 5ms olması muhtemel.

Arkadaşlar, tek problem bu monitörü besleyebilecek bir ekran kartınız olmalı. 1280x1024 de oyunları sorunsuz oynatabilecek bir ekran kartı şart. Benim 8600gt yüksek çözünürlüklerde kendinden geçiyor, bir de ekran kartı masrafı olacak...

DVI kablosunu da alınca daha detaylı bir incelemeyi Monitör bölümüne koymayı düşünüyorum.

Bu monitörden Ankara şubesine 50 tane gelmiş, bilginize.
    Bu kampanyayı buradan öğrendim. Emeği geçen herkese teşekkürler.

• s SERİSİ philipsin en vasat LCd serilerinden biridir,

ama kullanmadım bilmem yoruma saygım var
    Ben C serisi Philips 190C6Fs kullanıyorum,

ama fiyat iyi gercekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caver -- 7 Ağustos 2007; 23:16:34 >
  • 7800gtx im var bu cozunurlukte butun oyunlari oynaya bilirmiyim

yada benim sony e530 dan sonra hayal kirikligi olurmu bende ? su an cok memnunum ama sony cok yer kapliyo :()

ne yapsam alsammi :S :=_??_?_?_?_?_
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.