Bu gün itibariyle bende 931Bwsahibiyim REnk ayarlarını vs. hangi ayarda ve çözünürlüğü kaçta kullandığınızı yazarmısınız? Ben daha tam karar veremedim nası kullancağıma
UgggU ben de kendim ayarladım Görüntü süper. Ama 15' eski bi monitörden 19" lcd - wide a geçince sudan çıkmış balığa döndüm Bu arada formel akşam resim koyarım gündüz bişey belli olmaz karanlıkta daha belli olur, şu an için elimde sadece nfs underground 1 var onun resimlerini koyarım. Bu arada benim monitörde hiç ölü piksel çıkmadı
Hayırlı olsun.Ben de 932B+ tan memnun kalmayıp 931BW aldım.Kesinlikle kaliteli bir monitör.Bence üst düzey bir monitör.
merak ettim neyinden memnun kalmadın bende 932b+ kullanıyorum ama kötü bi tarafını göremedim değiştiricek kadar!
edit: bide 932b+ la 931bw karşılaştırabilirmisin artılarını eksilerini
ikiside iyidir aslında ama aradaki fark kişisel tercihler ve 19" b modelinin 17" 4:3 monitörlerle aynı çözünürlüğü vermesi örnek verilebilir bence 19" w monitörlerin pixel dizilimi daha iyi belkide buna gülenler olabilir ama 19"b de dikeyde 1024 pix. varken w modelinde 900 var w modeli 17" den 5 mm daha alçak olmasına rağmen 19" b modeline yakın pix. e sahip ki bende çeşitli w lar ve 4:3 ler kullandım alıştığınız zaman WS nin yerini 4:3 tutmuyor
intel Q6600 2400@3400 coolermaster tx gigabayt p35ds3r ocz 800mhz 5-5-5-16@ 890 4-4-4-12 zotac 9600gt @ 780/2150/1900 (bazen resetliyor) 2*160gb seagate hd highpower 560w plus 2 adet dual 6w hoparlör 1 adet kenwood s3000 s. woofer sony 260g 1ohm amfi
UgggU ben de kendim ayarladım Görüntü süper. Ama 15' eski bi monitörden 19" lcd - wide a geçince sudan çıkmış balığa döndüm Bu arada formel akşam resim koyarım gündüz bişey belli olmaz karanlıkta daha belli olur, şu an için elimde sadece nfs underground 1 var onun resimlerini koyarım. Bu arada benim monitörde hiç ölü piksel çıkmadı
Ölü pixel çıkmadıgına sevindim ben de de çıkmadı hiç
Ben resim koyarım ama şu an pcde oyun vs. kurulu dğeil ayrıca elimdei iyi bi makina yok.