Şimdi Ara

internet explorer 7 yi nasıl geliştiririm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, firefox ve operayı denedim ama opera outlook exchange serverda çok kullanışsız bir arayüze sahip olduğu için terketmek zorunda kaldım. Ayrıca ie deki sık kullanılanlara da tek tuşla ulaşamıyordum. Firefox u ise hem hız olarak ie ile pek farkı olmadığı hem de altivi.com gibi sık girdiğim birkaç siteyi karman çorman gösterdiği için kaldırdım. ie7 nin de temasına kılım ama kullanmak zorunda kalıyorum. sitede arama yaptım ama pek bir sonuç elde edemedim. ie7 nin teması değiştirilebiliyor mu? ve başka eklentiler ile daha kullanışlı bir hale getirilebiliyor mu?
    herkese sevgiler..



  • ie7 pro kur biraz daha gelişir
  • FireFox'ta altivi'nin karışık olduğunu ilk defa senden duyuyorum.
    FireFox'a ietab eklentisini yükleyip, bozuk açılan sayfaları tek tuşa basarak o sekmenin ie altyapısı ile çalışmasını sağlayabilirsiniz.
    İsterseniz bu eklentinin ayarlarına girip, istediğiniz adreslerin otomatik olarak ie sekmesinde açılmasını sağlayabilirsiniz.
  • açıkçası ok ilgilenmedim 2 günde kaldırdım pcden. operadan sonra çok yavaş göründü gözüme. bakalım iede çözüm bulamazsam tekrar dönerim ff a.
  • ff yukledim tekrar.. bi daha deneyelim bakalım.. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..
  • FF 'ye ietab eklentisini yükle.
    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419

    FF ile açılmayan sayfa olduğu zaman, FF 'nin sağ alt köşesinde (durum çubuğunda) sürekli bir firefox simgesi duracak ona bir kere tıkla böylece o sekme internet explorer 'a dönüşür. FireFox'un içinde interet explorer kullanmış olursun. o eklentinin özelliklerine girip, belli adresleri ekleyerek, o adreslere girdiğinde ietab'ın kendiliğinden çalışmasını da ayarlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.