Şimdi Ara

GEFORCE 8600M GS KULLANANLAR OYUN TEST, PERFORMANS SONUÇLARI NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
30.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Notebook unda Geforce 8600M GS ekran kartını kullanan arkadaşlar dan ricam hangi oyunları oynayabildiklerini, performansı nasıldır, dx10 da yeterlimidir vs.. gibi mesajlarınızı yazarsanız sevinirim.

Ben Hp dv9580et model notebook almak istiyorum, ve bu notebook dada bu ekran kartından var, ama forumda araştırmama rağmen bu ekran kartı ile ilgili hiç yazı test vs.. bulamadım.

Not: Lütfen öncelikle kullanan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim, 8600M GT 8600M GS den daha iyi, bence onu al vs.. gibi yazılar yazmamanızı rica ediyorum, GT nin GS den iyi olduğunu bende biliyorum, ama benim alacağım notebook bu o yüzden GT yerine GS üzerinde yoğunlaşırsanız ve öneri yerine kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperci -- 6 Ağustos 2007; 4:42:09 >

• Yokmu hiç bi cevap, kime yazmamış, lütfen notebook ları alıp kenara çekilmiyelim, kullanan arkadaşlar yada bilgisi olan aradaşlar yazarlarsa sevinirim...
  • Benim bildiim 8600 GS, 7600/7700 ayarında bir kart birazcık daha iyi belki, karşılaştırmada kriter olarak 7600'ü kıstas alabilirsin sanırım.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-8600M-GS.3707.0.html

Burdan 3dmark sonuçları var fikir verebilir belki.
  • bende monster'ın asus kasalı modeli var . 256 mb 8600gs ile geliyor . xp altında full oynayamadığım oyun yoktu . vista da ise yazılımsal sorunlar yaşadım , sadece doom3 ve hl2 yi çalıştırabildim . örnek olarak vista ile hl2 de 200 küsür fps ye ulaştım . yani bu kart gayet iyi bir kart . ancak sen makinada karar ıldım diyorsan karttan önce hp den konuşmak lazım derim ben .
    Katılım zamanı: 16 Temmuz 2007
  • http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/notebooks/asus/gaming/asus_z53svas059c

ben bu leptopu almayı düşünüyorumda.Bu leptoptada 8600gs ekrankartı var.Daha demin dediğim oyunları bu leptopta oynayabilirmiyim?Yada başka hangi oyunları oynayabilirim?saygılar
  • mrtcn_62 ;
    bu linkteki ürün benim kullandığım ürünün neredeyse aynısı kasaya sahip .dokunmatik farenin çevresi biraz farklı o kadar . özellik olarak da benimkinden düşük .bir tek ekran çözünürlüğü daha yüksek . sanırım almanyadan almayı düşünüyorsun . benim kullandığım ürünün işlemcisi 2.2 ghz , rami 2 gb 800mhz , hdd si 160 gb 7200 rpm . şu ana kadar elime geçen bütün oyunları en yüksek özelliklerde oynadım . bunlara carbon ve crysis de dahil . dolar bazında düşününce 1500 dolara geliyor .ben , daha iyi özellikleri olan monster-asus makinamı kdv dahil 1800 dolar civarında aldım .
    Katılım zamanı: 16 Temmuz 2007
  • Delice_Doluca arkadaşım sen bu kart ile mesela Splinter Cell Double Agent i oynayabildinmi, yada şu an yeni çıkan oyunlardan bi kaç örnek verebilirmisin sorunsuz oynuyabildiklerinden ? ben oyun meraklısıyımdır o yüzden fps değeri, benchmark testleri, karşılaştırmalar gibi profesyonel bilgiler bize gelmez, ben oyunu oynayabiliyormu oynayamıyormu ona bakarım, nede olsa türküz biz dimi kafa karıştırıcak testlere cart lara curt lara gerek yok :)
  • Mesela bakın 8600 GS in çekirdek ve ram hızları 8600 GT den daha yüksek bu bir artı değilmidir sizce ? millet overclock ile çekirdek ve ram hızlarını arttırıyor, demekki bence GS nin GT den aşağı kalır yanı yok...

Orjinalden alıntı: alperci

Mesela bakın 8600 GS in çekirdek ve ram hızları 8600 GT den daha yüksek bu bir artı değilmidir sizce ? millet overclock ile çekirdek ve ram hızlarını arttırıyor, demekki bence GS nin GT den aşağı kalır yanı yok...

:) Mantık guzelde reality e gelince işler hiçde oyle gozukmuo. 8600 GS eski 7600 ayarında bi kart ark.larında dediği gibi. 8600 GT ise 7900 GS den cok az daha ustun. Fark azımsanıcak gibi değil.
  • ozet olarak 8600 gs hemen hemen tum oyunlari (bazilarinda goruntu kalitesini dusurerek) oynar diyorsunuz.. bende 8400 ile 8600 arasinda kararsiz kaldim, 8600 almam icin 17 ekran almam lazim (hp den alicam o yuzden).. 8400 nasil peki bilen varmi?

PSN: tuNNa_tr
  • ben 8600m gt ile her oyunu full oynuorm en duşuk fps olarak 25 - 30 goruyorm oda tabiki oblivion lost planet fln akıcı yani

Dell Inspiron 1520

T7300 2ghz santa rosa / 2gb 667mhz ram / 160gb 5400RPM sata hdd / 512 mb nvidia 8600m GT..
  • Bende V6328EA (GF808EA) modeli var. Ancak ekran kartı intelin. DirectX yok!
    Bu modellere ayrıca ekran kartı takabiliyor muyuz?
    Dizüstüler için ekran kartları ayrıca satılıyor mu?
  • malesef su an bir cok modelin teorikte ekran kartının degistirilmesine ragmen pratikte bu durum gecerli degil
    quote:

Orjinalden alıntı: ali_cetinkaya

Bende V6328EA (GF808EA) modeli var. Ancak ekran kartı intelin. DirectX yok!
    Bu modellere ayrıca ekran kartı takabiliyor muyuz?
    Dizüstüler için ekran kartları ayrıca satılıyor mu?

lütfen yardım edin kafayı yiyecem dünyanın parasını verdik oyunda kare kare olmalar ve donmalar oluyor?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.