Bugünkü buluşmada banlı olmanın vermiş olduğu hüzünle, tek başıan bi köşede aynen bu şekilde oturup ve bu şarkıyı söylerken yakaladık içimiz cız etti
Müslüm Gürses Ft. Hover_Craft
Şu dh'da user olsaydım olsaydım ban yiyip çiziik olmasaydım eski bir üye olsaydım olsaydım tutup banlarmıydın beni beni... sahipsiz bir useer olsaydım olsaydım su forumda ah bir olsaydım olsaydım postsuz bir fake olsaydım olsaydım yine severmiydiniz beni beni çizik bir user olsaydım olsaydım... şu banıma bi çare olsaydın olsaydın açılıp mutlu olsaydım olsaydım bu forumda yerim yokmus yokmus keske bir yalan olsaydım olsaydım bu forumda yerim yokmus yokmus...
Cs 1.6 Nick: cgO.Suspect!! Criminal Maç Server Name: cs48.oyuntech.com Criminal Maç Server ip : 95.130.173.179:27015
Iron Maiden||Metallica||Megadeth||Slayer||Blind Guardian||Black Sabbath||Haggard||Opeth||In Flames||Agothadaimon||Deep Purple||Dark Tranquilty||Helloween||Crematory||Nightwish||Düş Sokağı Sakinleri Fight Club||Into The Wild||Jeux D'enfants Heroes||Prison Break||Lost||Avatar The Last Airbender||South Park||Familiy Guy||How I Met Your Mother||House MD Eski Nick : PUni
bazı kişilerin banı açılıyorsa,başka bir banlanan kişinin banının açılması hakkıdır ?
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
bazı kişilerin banı açılıyorsa,başka bir banlanan kişinin banının açılması hakkıdır ?
Değilmiş sonix.MusaKKa pmlerinde bunu sorgulayamayacağımızı,sadece üstlerine hesap vereceğini söylüyor.
Sana olan cevabım buydu. Kişinin soru sorma şekline göre alacağı cevap değişecektir.
Durumları inceledikten sonra kimin banının açılması gerektiğine tüm yönetim olarak bizler karar veriyoruz. "Buna siz nasıl karar verirsiniz?" diye yakınanlar da biraz düşünüp buna biz karar veremeyecek isek kimin karar vereceğini bulsunlar. En azından bunu düşünmek için vaktimizi harcamayız.
Değilmiş sonix.MusaKKa pmlerinde bunu sorgulayamayacağımızı,sadece üstlerine hesap vereceğini söylüyor.
Sana olan cevabım buydu. Kişinin soru sorma şekline göre alacağı cevap değişecektir.
Durumları inceledikten sonra kimin banının açılması gerektiğine tüm yönetim olarak bizler karar veriyoruz. "Buna siz nasıl karar verirsiniz?" diye yakınanlar da biraz düşünüp buna biz karar veremeyecek isek kimin karar vereceğini bulsunlar. En azından bunu düşünmek için vaktimizi harcamayız.
Bana verdiğin cevap buydu başkasına nasıl davranırsın bilemiyorum.
"Buna siz nasıl karar verirsiniz" diye yakınan üye varsa üstüne alınabilir.
Bu forumda sözde "sınırsız" banı olan pek çok insan var ve o insanlardan bazıları var ki benim forumda görmeyi çok istediğim kişiler.Eğer isteğe göre açıyosanız forumun bir kısmını ayağa kaldırabilirim.Burda-ne kadar etkili olmuştur bilemem ama-bunun gibi saçma sapan bir konu açıp,cezalı bir üyenin banını "inceledik karar verdik" çatısı altında açmak diğer sözde "sınırsız" banlı üyelere büyük haksızlıktır.
pooca'nın da aynı şekilde geri geldiğini hatırlatalım.
Hmm.Çok iyi hatırlattın Erman.Sonra pooca ya ne oldu peki hatırlıyor musunuz?O da bazı kişilerin isteğiyle geldi,sevgili ve çok resmi yönetimimiz kıramadı ve açtı?Peki sonra?
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Birçok kişinin de aynı şekilde olmasına karşın geri gelmediğini de ben hatırlatayım o zaman.
Neden gelemiyorlar @MusaKKa? Yüz kızartıcı suç mu işlediler onlar?
Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim. Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim. Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta. Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta. Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.
Bana hergün incelenmesi istenen üyelerin ID'si yollanıyor. Sen gelip o şekilde PM atana kadar örneğin "xxx'iin cezasını tekrar incelerseniz sevinirim" gibi bir PM atsaydın şu an inceleme yapılmaya başlanmış olurdu.
Sen yolla üyeleri, biz inceleriz, için rahat olsun.
Salağa yattım uyuya kaldım,ikincilere tövbeliydim. Aslında kendi elimin kiriydim kendi lekemi çözemedim. Aynalarınızın yansımaları gözlerimi kamaştırmakta.Aklım karmakarışıklaşmakta. Şeytan en güzel sözleriyle sırnaşmakta. Yaşlı çocuk telaşta,göçebe aşklarınızın hatıraları duvarlarda.
Bana hergün incelenmesi istenen üyelerin ID'si yollanıyor. Sen gelip o şekilde PM atana kadar örneğin "xxx'iin cezasını tekrar incelerseniz sevinirim" gibi bir PM atsaydın şu an inceleme yapılmaya başlanmış olurdu.
Sen yolla üyeleri, biz inceleriz, için rahat olsun.
Bak anlamıyorsun hala.Benim yakındığım şey bu değil.Tamam güzel.Açtın hover_craftın banını.Bişey diyemem.Ama eğer sen hover_craftın banını açıp,misal @alpyanar ın banını açmıyorsan eğer,ben bunun altında bişey ararım kimse kusura bakmasın.Kural varsa herkese vardır.@alpyanarın banının açılmasını istemedi mi kimse sence?Topicler açılmadı mı?Madem banları açıyosunuz neden açtığınızı da söyleyin.İnceledik açtık değil."Biz yönetim olarak inceledik ... sebepten dolayı geri dönmesine karar verdik" deyin. Bana PMinde hover_craftın iyi halinden bahsettin.Mahkeme mi ki burası yüzyüze olasın davranışlarını inceleyesin?Burası sanal alem kimse ne yapıyor bilemezsin.Ne gibi bir iyi hal olduğu sorusuna da cevap vermedin.Hala merak ediyorum ne gibi bir iyi hal bulacaksın?
Erman haklısın galiba uğraştığımıza değmiyor,adminler bize hesap vermiyor. Neden versin ki zaten değil mi?
Neyse ben söylemek istediğimi bu sefer anlattığımı düşünüyorum.Kimseye bi kastım yok kimse üstüne alınmasın.İyi geceler.
Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden, rahat yaşama yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş uluslar, önce haysiyetlerini, sonra özgürlüklerini ve sonra da bağımsızlıklarını kaybetmeye mahkumdurlar. ATATÜRK
Bak anlamıyorsun hala.Benim yakındığım şey bu değil.Tamam güzel.Açtın hover_craftın banını.Bişey diyemem.Ama eğer sen hover_craftın banını açıp,misal @alpyanar ın banını açmıyorsan eğer,ben bunun altında bişey ararım kimse kusura bakmasın.Kural varsa herkese vardır.@alpyanarın banının açılmasını istemedi mi kimse sence?Topicler açılmadı mı?Madem banları açıyosunuz neden açtığınızı da söyleyin.İnceledik açtık değil."Biz yönetim olarak inceledik ... sebepten dolayı geri dönmesine karar verdik" deyin. Bana PMinde hover_craftın iyi halinden bahsettin.Mahkeme mi ki burası yüzyüze olasın davranışlarını inceleyesin?Burası sanal alem kimse ne yapıyor bilemezsin.Ne gibi bir iyi hal olduğu sorusuna da cevap vermedin.Hala merak ediyorum ne gibi bir iyi hal bulacaksın?
Bahsi geçen üye ile aramızda geçen sene forum üzerinde bir tartışma yaşanmış sarf edilen sözler sebebiyle üye hesabı kapatılmıştı, üye bu zaman zarfında başkaları gibi yüzlerce fake üyelik alıp forum huzurunu bozmaya çalışmadı o yüzden örnek verdiğiniz üyelik isimlerine dikkat edin.
Size bunları açıklamak zorunda da değilim ancak kimsenin kafasında soru işareti kalmasın, kimse kalkıpta falancanın hesabını açtınız filancanın hesabını da açacaksınız diyemez buna yönetim karar verir adminler uygun bulursa onaylar.
Sözün özü üye benden özür dilemiştir ve bende üyelik hesabının açılmasını talep etmişimdir, bu durum yönetimi ilgilendirir üyeler buna karışamaz yada bunu yorumlayamazlar.
İnsanları da bu konu ile daha fazla meşgul etmeyiniz.
Verdiğin örnek, belki forum tarihinde yönetimi en çok meşgul eden üye olmuş. Diyorum ya, herşeyin oradan gözüktüğü gibi olduğunu sanıyorsunuz.
Burada gelip herşeyi açık açık söyleyemem çünkü ceza alsın almasın kişinin özeline kadar gidiyor. Bunları açıklamam doğru olmaz. Bahsettiğin üye durumu size nasıl anlattı bilmiyorum ama tek bildiğim şey burada onu savunan birçok kişinin olayı yanlış bildiğidir. Gelip hala "üye kendi isteği ile kapattırdı, açılmıyor" diyecek kadar bilgisizler ne yazık ki.
Senin o "yöneticiler nasıl olsa ilgilenmiyorlar" lafın, bahsi geçen üye için yapılanlarla zaten çürümüştür. En azından bunu kendisine sorarsan yalanlamayacaktır büyük ihtimal.
Son olarak bu konu için net kararı söyleyeyim: O üyelik hiçbir zaman açılmayacak. Bu kadar net söylediğime göre demek böyle olmasını gerektiren şartlar mevcuttur. Daha fazla da bu konu üzerine tartışmayacağım.
Bahsi geçen üye ile aramızda geçen sene forum üzerinde bir tartışma yaşanmış sarf edilen sözler sebebiyle üye hesabı kapatılmıştı, üye bu zaman zarfında başkaları gibi yüzlerce fake üyelik alıp forum huzurunu bozmaya çalışmadı o yüzden örnek verdiğiniz üyelik isimlerine dikkat edin.
Size bunları açıklamak zorunda da değilim ancak kimsenin kafasında soru işareti kalmasın, kimse kalkıpta falancanın hesabını açtınız filancanın hesabını da açacaksınız diyemez buna yönetim karar verir adminler uygun bulursa onaylar.
Sözün özü üye benden özür dilemiştir ve bende üyelik hesabının açılmasını talep etmişimdir, bu durum yönetimi ilgilendirir üyeler buna karışamaz yada bunu yorumlayamazlar.
İnsanları da bu konu ile daha fazla meşgul etmeyiniz.
Merak ettiğim de bu zaten.Banını açtığınız üyenin 9 ay zarfında fake alıp size göre "iyi hal"i bozmadığını nerden biliyorsunuz?Fake hesaplar ben şunun fakeiyim demedikçe anlaşılmıyor biliyorsunuz ki.
Yorum hakkım bana özeldir istediğim gibi yorumlarım.Tamam forumunuz çok resmi,tıpkı devlet dairesi ama işinize gelmese de yorum hakkım her zaman vardır ve olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Verdiğin örnek, belki forum tarihinde yönetimi en çok meşgul eden üye olmuş. Diyorum ya, herşeyin oradan gözüktüğü gibi olduğunu sanıyorsunuz.
Burada gelip herşeyi açık açık söyleyemem çünkü ceza alsın almasın kişinin özeline kadar gidiyor. Bunları açıklamam doğru olmaz. Bahsettiğin üye durumu size nasıl anlattı bilmiyorum ama tek bildiğim şey burada onu savunan birçok kişinin olayı yanlış bildiğidir. Gelip hala "üye kendi isteği ile kapattırdı, açılmıyor" diyecek kadar bilgisizler ne yazık ki.
Senin o "yöneticiler nasıl olsa ilgilenmiyorlar" lafın, bahsi geçen üye için yapılanlarla zaten çürümüştür. En azından bunu kendisine sorarsan yalanlamayacaktır büyük ihtimal.
Son olarak bu konu için net kararı söyleyeyim: O üyelik hiçbir zaman açılmayacak. Bu kadar net söylediğime göre demek böyle olmasını gerektiren şartlar mevcuttur. Daha fazla da bu konu üzerine tartışmayacağım.
Benim @alpyanar ile ilgili hiçbir çıkarım yok sadece örnek verdim.İnan dün banını açtığınız insandan daha masum sözde " sınırsız " ceza almış insanlar var.