Şimdi Ara

TT Matrix İnceleme - Resimli(kendi kasam)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım sıkıldı inceleyelim dedim Buyrun resimler...

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .
    8800GTS var ve 15cm daha boşluk var gördüğünüz gibi. Kabloları adam gibi toplayınca minyatür rüzgar tüneli gibi oluyor Big Typhoon ve üstünde 14cm Aerocool Streamliner olmasına rağmen ne kadar ferah duruyor. Önde de Aerocool var ayrıca. Yani boyut problemi yok, toz filtresinde de canlı canlı tozları görebilirsiniz temizlemeden çektim Kuru ağırlık süper zaten en hafif kasalardan birisi. Penceresi de güzel, işlemci fanının üstünde delikler de var basıncı dengelemek için. İşte benim 1 yıldır kullandığım ve bir şikayetimin bile olmadığı Matrix bu

Not: 8800GTS'in 2 slot kaplayan demiri yüzünden vidasız montaj kısmını çıkarmak zorunda kaldım. Normalde vidasızdı yani...

Bu da en fantazi çekimim, kapağı söküp makineyi boş cd-rom slotlarının oraya soktum, dikkat ederseniz yan kapak kapalı, çok ilginç bi atmosfer olmuş sanki makineyi oraya kapattım da kendisi çekmiş gibi
    .
    .
    .

.
    .
    .
    Makine titreşime hassastı o yüzden bi tanesi bulanık çıktı çekerken ilginç pozisyonlar denediğim için, kusura bakmazsınız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 5 Ağustos 2007; 16:19:58 >

• sahin hocam güzel inceleme.tt big typhoon da ki aerocool mu?üstündeki fan dan farkı nedir?ne kadar fark ediyor?kac ytl bir de?
  • Ya ben kasayı aldım, sonra Aerocool Streamliner serisini gördüm tip olarak çok hoşuma gitti 2 tane alayım dedim. Big Typhoon'un üstündekini arka çıkışa taktım, çıkıştaki led'li fanı sattım, fazla led hoşuma gitmiyor herşeyin bi ölçüsü var kardeşim

Bu fanın tanesi 30YTL, 14cm ve 800rpm. Yani 12cm performans fanı kadar hava üflüyor ama istersen kulağını 3cm yakına daya ve elinle fanı durdurup bırak en ufak ses çıkmıyor. Ben açıkçası bu kadar beklemiyordum.

Birisi Big Typhoon'un üstünde birisi de ön girişte işte. Arka çıkıştaki fanın devrini de voltaj düşürücü bi aparat kullanılarak düşürdüm ondan da çıt çıkmıyor. Sıcaklık olarak fark etmiyor zaten ya fan değişince 3-5 derece ancak düşer, ben asıl görüntü için değiştim ama yanında ses de tamamen gitti. Fanlar mükemmel yani bence...

• Güzel bir inceleme olmuş ama tt bt'yi görünce korktum benim bir anakartımı rezil etti şu an yatağın altında pinekliyor alttan kısadevreye sebeb oluyordu ve anakart açmıyordu sistemi bi çarede bulamadım nasıl takacağım ben bu big typhoonu bilmiyorum offf off,
  • Neden kısa devre oldu ki? Yani eğer neresi kısa devre yaptırdı biliyorsan bi jelatin veya yırtılmayacağını bileceğin strech falan koyup orayı kapatırsan rahatça kullanabilirsin. Ben hiç öyle bir sorun duymamıştım daha önce, 1-1.5 yıldır kullanıyorum 3 anakartla denedim hepsine cuk diye oturdu ve problem çıkartmadı...
  • Sen bu kasanın 3.5 yuvalarını söktün mü yoksa sadece 1 tane mi?
  • Güzel inceleme olmuş.Ama senin big typhoon yamuk mu duruyor yoksa üstündeki fan mı yamuk duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tüm ZOOM X6 lar buraya
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ön girişin altında bi 3.5 yuva kafesi vardı ama nasıl olsa işime yaramayacak deyip söktüm.

Yamuk durana gelirsek bilmiyorum ya fan ya soğutucu, hatta anakart bile olabilir hiç bakmadım
  • kasadan ve sogutuculardan bende istiyorm

• hdd nin üstünde hiç boşluk yok. 2 tane bağlamak istesek veya soğuma açısından ne olacak.
  • kasa çok küçük...ben beğenmedim.. o sisteme biraz daha büyük kasa lazım h600 gibi...
  • bende bilmiyorum neden kısa devre yaptığını ama büyük ihtimalle anakartın altında ki o metal parçası ve vidalar yüzünden oluyor gibime geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncaysanli

hdd nin üstünde hiç boşluk yok. 2 tane bağlamak istesek veya soğuma açısından ne olacak.

Dostum söyledim ya ön girişin orda bi 3.5'luk cenneti oluşturan kafes vardı ama ihtiyacım olmadığı için çıkardım.

Bi de küçük derken içine eşek ölüsü mü koyacaksınız 8800GTS var Big Typhoon var daha ne olsun

Bu arada muhammed aksoy, anakartın altına o parçayı koymadan önce ona bi yumuşak malzeme yapıştırıyorsun zaten yoksa yapmadın mı? Dedim ya 3 anakartta denedim ikisi Asus biri MSI, hiçbirinde en ufak sorun olmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 5 Ağustos 2007; 22:23:46 >

• Güzel kasaymış.

Evet Big Typhoonun fanı biraz yamuk galiba
  • Müsaden ile sayfanın bağlantısını kasa rehberine ekliyorum, eline sağlık!
  • kasanın içini düzenleme işini nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum bendeki kasa midtower olarak bulunabilecek en derin ve geniş kasalardan birisi ancak içerisi resmen kablo çöplüğü
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatiharikan

Müsaden ile sayfanın bağlantısını kasa rehberine ekliyorum, eline sağlık!

Tabi ki ekleyebilirsin ne demek

quote:

kasanın içini düzenleme işini nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum bendeki kasa midtower olarak bulunabilecek en derin ve geniş kasalardan birisi ancak içerisi resmen kablo çöplüğü

Kurarken bunu düşünerek işe başlarsan gerisi geliyor. Bak benim kasaya mesela, fazla kabloları yukarı tıkıştırmışım ki sağa sola saçılmasınlar. Veya IDE kablolarını hep sağa sola bastırmışım, güç kablolarını anakartın altında geçirdiğim bile oldu yani düşün Kabloların hepsini sök ilk önce, sonra kendini her yere tıkıştırıp ortalıkta bırakmayacağına şartla bak nasıl yapıyorsun, benimkinden de kopya çekebilirsin

• birde kasanın içinde 5 tane fanın molexleri olunca içerisi baya bir çöplüğe döndü benim bir gün oturup bu işe uğraşıcam. peki molexleri alttan geçirme işini anakartı sökmeden halledebilirmiyim yoksa iş bayağı bir uzayacak
  • Ben sökmeden yaptım, kabloyu güzel bi şekle sok ve anakartı tutan vidalardan birer birer geçir, böylece hepsinin altında kalmış olacak..Bi de anakartın üzerindeki bazı girinti çıkıntıları da kabloları sabitleyici yol olarak kullanmak mümkün, gözüne iki transistör kestir aralarından geçir vs vs... Hayal gücünü kullan
  • beni yan paneldeki 2 tane fanın molexleri ile ide kablo sıkıyor ama onuda sınavlardan sonra oturup ene kona elden geçiricem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.