Şimdi Ara

DAIHATSU APPLAUSE kullanıcıları buraya (alkışı haketmiyormu?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
8
Favori
107.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi sayılabilecek durumda daihatsu applause buldum. Bu araçlar nasıldır kullanan varmı? Yedek parça durumu nedir? Alınırmı? teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayınabim -- 25 Ekim 2007; 20:36:52 >



  • Arkadaşlar bu arada ben bendeki aracı satıyorum haberiniz olsun.

    İlgilenenler pm den mesaj atabilirler.

    Geniş bilgi ve resimler için...

    http://forum.donanimhaber.com/m_17842638/tm.htm

    linkine tıklayın...

    5800 YTL

    Saygılarımla
    oguzozturk3259@hotmail.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcds3259 -- 23 Eylül 2007; 3:01:31 >
  • Sanırımwww.daihatsuaskina.com da bikaç applause kullanıcısı var..Üye listesine bakarak özel mesaj gönderebilirsiniz kendilerine..Ya da genel olarak herkese yönelik soru sorabilirsiniz...
  • Dostum piyasada radyatör depolarındaki bu tarz potansiyel çatlakları doldurucu;tamir edici çeşitli ürünler satılıyor..Radyatör kapağından boşaltıyorsun o gereken yerleri dolduruyormuş!Bilemiyorum..Ben ürünlerin yalancısıyım..Biraz soruştur sanayii de falan istersen... Bir örnek ürün sana:

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26005&productid=otm090054

    Applause başkadır tabii!!Kıymetini bilenlere!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 19 Temmuz 2008; 13:45:18 >




  • @ kafter20

    parça çok dediğin gibi.bulamama gibi bir sıkıntı yok çok şükür o konuda haklısın ama Allah göstermesin yarın bigün kapı sacı,çamurluk vs.gibi bir ihtiyacın olursa sıkıntı çekebilirsiniz.o yüzden koydum o adresleri, tel.leri.

    bu arabaya modifiye namına universal yani her arabaya takılabilen şeylerden başka hiçbir şey takmak mümkün değil.bi angel far ne biliym led stop olsa 1 dk. duran serkan ne olsun :)

    o resmini koyduğun araba Roadrunner.Biliyorum.Norveç te topladılar onu yanılmıyosam.turbo+noskiti falan var.adamlar kalite işçilik yapmış.o arabadaki direksiyonu bulma ihtimalin sana söyliym "0" .keşke mili değiştirmeden toyota corlolla göbeğiyle kurtarsaydın .sadece extra 2 veya 3 delik açılıyo göbeğe arkadan o kadar.neyse artık geçmiş.Ankaraya yolun düşerse aksesuarcılarda güzel direksiyonlar oluyo arada.şurdan da bi bak arada güzel ürünler ucuza düşebiliyo :

    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=direksiyon&c=15424

    motor yapıldıktan sonra rica etsem işlemleri ve maliyetleri yazabilir misin ? kolay gelsin şimdiden.

    @ Fatih_Law

    rica ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_serkan -- 25 Temmuz 2008; 19:20:37 >




  • büyük avantajın olmuş.zaten bu işlerde işçilikten bayağı bi gerdiriyolar insanı.iş bittikten sonra ne kadar masraf ettiğini paylaşırsan bende belki yaptırırım.şu an iyi maşallah ama ilerisi için.

    bugün gittim konya sokağa kapı hoparlörleri için.benim önde 1 takım tweeterım vardı kaliteli ön camın önünde sondan bi önceki resimde yukarıda resimde az bişey görünüyo.şimdi kapılara da kralını taktım. 17cm. civarında bi bass+ses verdi tanıdık bi mağaza var orda.dandik bi teyip var dükkanda hemde radyoya bağladı.elimde çalıyo hoparlör ama bu kadar mı tatlı bir tını gelir.harika bir ses aldım.adam dedi zaten tizlerin varmış bunu alırsan harika olur dedi.markası BOTS diye bişey ama ben çok markacı bi insan değilimdir.Çok çok hoşuma gitti.Zaten markalı ürünler bu aralar inanılmaz kalitesiz,hepsi çin mallar (pioneer,jbl kötülemek için değil ama aynı kalite daha uygun ürünler var).Ben sığdırabilirsem onu alıcam.Simsiyah içe doğru bi girintisi var.Küçültülmüş bir siyah 30cm.lik bir subwoofer düşün öyle. inanılmaz güzel çalıyodu.Sonra 2 ve 3 yollu birkaç marka denedim onun yanında, inanılmaz sönük kaldı ikiside.

    ve asıl bomba geliyo.Ben sormaya çekiniyorum şimdi adama kaç lira diye.Adam ne dese beğenirsin.Takımı 30 ytl .dedim ben ölçüp yarın geliyorum.13,5 luğu de var ama 17 sığarsa çok güzel olacak.

    sitesini de buldum tam olarak bu sadece orta göbeği çok az farklı o kadar. (dual cone imiş demekki onu da öğrendik şükür :)

    http://www.bots.com.tr/product.php?action=category&cid=23&lang=tr&choose_product=156



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_serkan -- 28 Temmuz 2008; 20:49:22 >




  • http://www.sahibinden.com/acil_satlik-31WQQaXQQ24926082WQQpXQQdisplayitem

    yukarıdaki linkteki araba hakkında yorumlarınızı bekliyorum arabayı almak istiyorum ama daihatsu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim...
  • Bu araba konusunda yardımınızı bekliyorum.

    fiyat pahalı gibi...

    bu fiyatı hakediyor mu sizce?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-1991-model-daihatsu-applause-1-6-li-45378870/detay/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aysedeniz


    Bu araba konusunda yardımınızı bekliyorum.

    fiyat pahalı gibi...

    bu fiyatı hakediyor mu sizce?

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-1991-model-daihatsu-applause-1-6-li-45378870/detay/


    Bu ne ya uçmuş bu adam, yok alınmaz bu fiyata, satamaz da zaten. Bu paraya 2000 model araba alırsın. Tamam güzel araba da artık çok eskidi bu arabalar, devamlı masraf açar başınıza paranız varsa daha yeni model araba alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bountr -- 13 Mayıs 2011; 20:03:42 >




  • Sevgili DH dostları ve Daihatsu kullanıcıları,

    1990 model, 82.000 de, ilk sahibinden (sahibi vefat ettiğinden araba 2 yıldır bekliyor) hiç kazası olmayan, boyası nerdeyse ilk günkü gibi duran, aküsü bitik olduğu için henüz motorunu çalıştıramadığım bir applause var. Pencere kenarı plastiklerinde biraz deforme olanlar var, ön göğüsün üst kısmında ki plastik parça kabarmış ve çatlamış. Haftaya ustayla bir akü götürüp çalıştırıp durumuna da bakacağız.

    Bu durumda, bu araç alınır mı?, özellikle göğüsteki çatlak plastik kısımın daha iyi durumda olan yenisi bulunabilir mi? Öncamlar otomatik ama merkezi kilit yok. Kliması var mı yok mu bilmiyorum. Antalya da klimasız da çok zor aslında ama.

    Düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum.

    www.limonsigorta.com




  • Sen önce bir rot-balansçıya gidip araca baktır. Onlar sana liste çıkaracak, o listedeki parçaları alıp sonra sanayiye gideceksin. Fikir vermesi için:http://www.parcapiyasasi.com/Urunler/3056-daihatsu-applause-90-97-suspansiyon-alt-takim.aspx daha ucuza bulabilirsin parçacılarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmandar06

    ARKADAŞIM SELAM. YAĞ EKSİLTME SORUNU BENDE KESİNLİKLE YOK ÖNCELİKLE BELİRTEYİM. BU ANKARADA YAREN JAPON PARÇACISININ NUMARASIYDI. ORADA BANA SATILMIŞ ADLI KİŞİ YARDIMCI OLMUŞTU O İYİ İLGİLENMİŞTİ. TABİ AYNI MALI DAHA UYGUNA BULDUYSAN ORADAN ALMALISIN.. BEN TOKAT ZİLEDEYİM. ANKARA SİNCANLIYIM. YAZIN ANKARAYA GİDİNCE TANIŞMAK İÇİN UĞRADIM. YANLIŞ ŞUBEYE GİTMİŞİM .. GÖRÜŞEMEDİM BU ARKADAŞLA. SAHİBİNDEN COM ÜZERİNDEhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-corolla-aks-korugu-corolla-aks-korugu-dis-aks-korugu-corolla-129587598/detay/ BU İLANDAKİ KİŞİDEN DE KÖRÜK FALAN ALMIŞTIM. ONA DA SORABİLİRSİN. EĞER ANKARADAYSAN İVEDİK SANAYİDE ÇOK PARÇACI VAR İSTEDİĞİNDEN ALABİLİRSİN.HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN. GELİŞMELERİ YAZMANI İSTERİM ..SAYGILAR

    hocam malesef daha parçaları alamadım bugün gittim almaya bana 400 tl gibi bir fiyat çıkardılar

    ben dedim bana 280 tl toplam fiyat vermişlerdi dediö

    yanlış parçalara baktık dediler

    bende almadım

    hala daha devam ediyor sıkıntılarım şu an radyatöre arada ( yaklaşık 1000km de 1 lt kadar) antifiriz ekleyerek durumu idare ediyoruz

    frenleri de biraz daha dikkatli kullanıyoruz bakalım 1 ay daha böyle idare etmem lazım

    durumda değişiklik olursa burada mutlaka paylaşım yaparım

    yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim üstadım




  • hocam aşağıdaki linkte sizin aracınızın resimleri paylaşılmış

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-daihatsu-applause-bakimli-159209036/detay

    bilginiz olması açısından yazıyorum
  • Öncelikle herkese Selam,

    Aranıza yeni katıldım. Adım murat.

    Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.

    Maddi nedenlerden dolayı clio 3 hb dizel aracımı sattım. bütcem 6000 lira civarı. app bakıyorum. sizce aşağıdaki linkteki araç nasıldır.

    yardımcı olursanız sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-1991-model-daihatsu-applause-1.6-lpg-li-klimali-164344038/detay
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mg007

    Öncelikle herkese Selam,

    Aranıza yeni katıldım. Adım murat.

    Değerli yorumlarınıza ihtiyacım var.

    Maddi nedenlerden dolayı clio 3 hb dizel aracımı sattım. bütcem 6000 lira civarı. app bakıyorum. sizce aşağıdaki linkteki araç nasıldır.

    yardımcı olursanız sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-1991-model-daihatsu-applause-1.6-lpg-li-klimali-164344038/detay

    hocam o aracın arka stop lambaları renault 12 toros stopu ters çevirip takmışlar

    torosun stop lambasını bu arabaya takan ALLAH bilir daha neler yapmıştır

    bence uzak durun




  • Arkadaşlar 98 Corollamı Sattım Bir Tane Daihatsu Arıyorum Daihatsuya Yönelmemdeki Temel Sebep Japon Olması Enişteminde Daihatsu Kullanıyor Olması Ve Araca Fazla Bütçe Ayıramayacak Olmam Ankara da Linkteki Aracı Buldum Bi Bakıp Fikir Verebilirmisiniz Aracını Satmayı Düşünen Olursa Lütfen Haber Versin Herkese Hayırlı Forumlar.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-ankaranin-en-ucuz-daihatsu-su-178279754/detay/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bybaalgat

    Arkadaşlar 98 Corollamı Sattım Bir Tane Daihatsu Arıyorum Daihatsuya Yönelmemdeki Temel Sebep Japon Olması Enişteminde Daihatsu Kullanıyor Olması Ve Araca Fazla Bütçe Ayıramayacak Olmam Ankara da Linkteki Aracı Buldum Bi Bakıp Fikir Verebilirmisiniz Aracını Satmayı Düşünen Olursa Lütfen Haber Versin Herkese Hayırlı Forumlar.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-ankaranin-en-ucuz-daihatsu-su-178279754/detay/

    aracın gereksiz kurcalandığı her halinden belli ben olsam başka araç bakardım




  • Arkadaslar mrblar ..aranıza yeni katılmıs bulunmaktayım..oncelikle forumda emegi gecen herkese tesekkur eder saygılar sunarım.Pazartesi gunu allah kısmet ederse 90 model bir applause alacagız.Fakat aklımda soru isaretleri var?
    Resim


    * Arkadaşlar birinci sorum alacagım aracın ön panjuru farklı? bu iki resimdeki applauseların üstte olanını alacagım...Türkiyede ilanlarda olanların hepsinin ön panjurları alttaki gibi.. Bu aracın nesi farklı digerinden?
    *Bir diger aklıma takılan şey ise..Emekli babam icin alacagız aracı kullanımı nasıldır ..Konforlumudur yorarmı insanı..Direksiyon hidroligi yumusakmıdır..Vites gecisleri suspansiyon sistemi vs..
    *Son olarak ankaradayım parca konusunda sıkıntı yasarmıyım?

    Simdiden cevaplar icin tesekkurler saygılar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bybaalgat

    Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Sayfaya Giremiyordum Şimdi Görüyorum ki Pekte Bir Değişiklik Olmamış Bilenler Bilir Fazla Uzak Olmayan Bir Zaman da Aranıza Katılmıştım Aracımdan Çok Memnunum Bu Güne Kadar Hiç Bir Sıkıntı Yaşatmadı Allah'a Şükür, Ama Bir Nokta Varki Söylemeden Geçemiycem Arkadaş O Ne Dandik Direksiyondur Allah Aşkına Sen Tut Böyle Bir Araç Yap Sonrada Böyle Bir Direksiyon Tak Sürekli Bir Zırıltı Var Direksiyon Kapağına Hafif Dokununca Kesiliyor, Her An Kopup Düşecekmiş Gibi Bir Hali Var, Kornaya Biraz Sert Bastınızmı Hemen Çatlıyor Benimki Çatladı Maalesef Ve Direksiyon Kapağı Az Bulunan Bir Parça Olduğu İçin En Ucuzu 80 Tl den Başlıyor. Bir Süre Öyle İdare Ettim Eniştem Aldığı Applause'nin Direksiyonunu Değiştirince Kapağını Bana Verdi Sağolsun Taktık İyide Oldu Ama Renk Farkı Oluştu Ben Öncelikli Olarak Bu Kapağı Deri Kaplatmak İstiyorum Orjinali Bozulmaması Açısından Ve ya Daihatsu Sirion, Toyota Corolla Gibi Bir Modelin Direksiyonu İle Değiştirtmek İstiyorum İçinizde Bu Dediklerimden Herhangi Birini Daha Önce Yaptırmış Olan Varmı Varsa Adres Ve Fiyat Verebilirmi Şimdiden Teşekkürler.

    (Direksiyon Resimde Görünen Modeldedir.)



    93 veya 94 modellerinde de 3 kollu direksiyon mevcut hocam o çok güzel yakışıyor resmini yükleyemedim

    şu ilandaki aracın direksiyonundan

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-masrafsiz-klimali-209526793/detay




  • quote:

    Orijinalden alıntı: elalembialem_

    quote:

    Orijinalden alıntı: bybaalgat

    Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Sayfaya Giremiyordum Şimdi Görüyorum ki Pekte Bir Değişiklik Olmamış Bilenler Bilir Fazla Uzak Olmayan Bir Zaman da Aranıza Katılmıştım Aracımdan Çok Memnunum Bu Güne Kadar Hiç Bir Sıkıntı Yaşatmadı Allah'a Şükür, Ama Bir Nokta Varki Söylemeden Geçemiycem Arkadaş O Ne Dandik Direksiyondur Allah Aşkına Sen Tut Böyle Bir Araç Yap Sonrada Böyle Bir Direksiyon Tak Sürekli Bir Zırıltı Var Direksiyon Kapağına Hafif Dokununca Kesiliyor, Her An Kopup Düşecekmiş Gibi Bir Hali Var, Kornaya Biraz Sert Bastınızmı Hemen Çatlıyor Benimki Çatladı Maalesef Ve Direksiyon Kapağı Az Bulunan Bir Parça Olduğu İçin En Ucuzu 80 Tl den Başlıyor. Bir Süre Öyle İdare Ettim Eniştem Aldığı Applause'nin Direksiyonunu Değiştirince Kapağını Bana Verdi Sağolsun Taktık İyide Oldu Ama Renk Farkı Oluştu Ben Öncelikli Olarak Bu Kapağı Deri Kaplatmak İstiyorum Orjinali Bozulmaması Açısından Ve ya Daihatsu Sirion, Toyota Corolla Gibi Bir Modelin Direksiyonu İle Değiştirtmek İstiyorum İçinizde Bu Dediklerimden Herhangi Birini Daha Önce Yaptırmış Olan Varmı Varsa Adres Ve Fiyat Verebilirmi Şimdiden Teşekkürler.

    (Direksiyon Resimde Görünen Modeldedir.)



    93 veya 94 modellerinde de 3 kollu direksiyon mevcut hocam o çok güzel yakışıyor resmini yükleyemedim

    şu ilandaki aracın direksiyonundan

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-masrafsiz-klimali-209526793/detay

    Evet Hocam Dediğiniz Gibi Gayet Güzel Duruyor Çokta Yakışmış Bu Direksiyonu Ankara da Nerede Bulabileceğimi Bilen Varmı Ve Fiyatları Aşşağı Yukarı Kaç Tl Civarında Bilenler Yazarsa Çok Sevinirim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.