Bu arada N73 w810i'den yüksek değil demişin gülüyorum sana....3 tane çift stereo hoparlörmü,1 tane mono hoparlörmü daha iyidir
bende sana gülüyorum valla...senin denediğin telefon bozuktu herhalde...yada demoydu şaka gibi... benim gördüğüm iki tane mono hoparlördü..hatta alttaki ses daha kısık...tank gibi birşey.. bütün ekranı çizikten geçilmiyor..
istersen karşılaştıralım w810i ile n73 üçü belki kafa kafay giderler ama tek hoparlör ile aynı sese yakın w810i inin yanına bile yaklaşamaz
Kardeşim nedense Nokia 6233 kullanmayanlar ya E398 ya da W550i diyorlar. 6233'ün ses çıkışını elinize alıp equalizer ayarlarını tavan veya bir kademe aşşağısına indirip bakabilir misiniz? Unutmadan bir de versiyonu 4.91 olarak bulmaya çalışınız. Ondan sonra bu topiğe geliniz ve doğruları söyleyiniz...LÜTFEN...
Bu arada @ Okitoxxx çok vahşi olmuşsun...
Yav millet hala en yüksek ses nerden çıkıyo falan filan... 6233 işte kardeşim...zorlamaya gerek yok... ben bağırıyorum benden çıkmıyo o kadar ses yav...
kurtları severim yav...boluda iki tane husky m var köyde... tango ve cash isimleri
üfffffff siz ne kadar sabit kafalısınız yav ben telefoncudayım hergün denedim diyorum size 6233 ünüzü sen bana tavsiye etme kendin al e398 modlu ondan sonra konuş diğer topikte gördümki bazıları diyoki e398 çok tiz telefonda titreşim motoru bile yokki işiniz gücünüz elinizzdeki teli övmek bende yok e398 ben w800 kullanıyorum e398 gibi ses çıkışı kalite bass hiç bi telefonda yok işte
ben o dediğiniz şeyi yaptım karşılaştırdım sonuç e398 tabi inanmazsınız anca dersiniz alın 6233 siz alın bi modlu e398 bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 9 Ağustos 2007; 13:58:13 >
Bir telefonun hoparlör ses çıkışının çok yüksek olmasının getirisi nedir? Bu konuda uzun uzun tartışılacak bir şey göremiyorum. Gelen çağrılar rahatça duyulduktan sonra herhangi problem yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 10 Ağustos 2007; 15:12:53 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Bir telefonun hoparlör ses çıkışının çok yüksek olmasının getirisi nedir? Bu konuda uzun uzun tartışılacak bir şey göremiyorum. Gelen çağrılar rahatça duyulduktan sonra herhangi problem yok.
sana katılmıyorum sadece çağrı geldiğinde sesi duymak yeterli gelmeyebilir hoparlörden müzik dinlemek çok güzel oluyo hemde yüksek ve kaliteli olursa başka bi alet ya da cep tel taşımaya gerek kalmıyo benim için bu herkese göre değişebilen bişey sen o kadar yüksek istemiosan almazsın
üfffffff siz ne kadar sabit kafalısınız yav ben telefoncudayım hergün denedim diyorum size 6233 ünüzü sen bana tavsiye etme kendin al e398 modlu ondan sonra konuş diğer topikte gördümki bazıları diyoki e398 çok tiz telefonda titreşim motoru bile yokki işiniz gücünüz elinizzdeki teli övmek bende yok e398 ben w800 kullanıyorum e398 gibi ses çıkışı kalite bass hiç bi telefonda yok işte
ben o dediğiniz şeyi yaptım karşılaştırdım sonuç e398 tabi inanmazsınız anca dersiniz alın 6233 siz alın bi modlu e398 bakalım
dostum en yakın zamanda modlu e398 alıcam saol bilgi için
knight benim çok işime yarıyor okulda e398 im 1 taneydi hocalar bile alıp dinliyolardı getirisi çok hopörlörün hatta hocalar almak bile istemişlerdi tabiki topluılukta müzik dinlemek için yoksa kulaklıktan müzik dinleme taraftarıyım kimseyi rahatsız etmeden w800 şuan çok çok yeterli
insanlar bilmedikleri şeylere çok yorum yapıyorlar ben her teelfonu kurcaladım hepsini biliyrum demiyorum ama neredeyse hepsini kullandım e398 1 numaradır 6233 den çok çok kaliteli ve basslı ayrıcada sesi yüksektir e398 le 6233 kıyaslanmaz bile ama hiç kimseye anlatamıyorum e398 den sonra 6233 gelir kalite olarak ki w800 e acustik yükleyerek aynı sesi yakalayabiliyorsun 6233 le ama tabi kaliteli olmuyor herşeyi denedim siz merak etmeyin modlu L7 bile 6233 ile yarışabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 9 Ağustos 2007; 14:31:01 >
sana katılmıyorum sadece çağrı geldiğinde sesi duymak yeterli gelmeyebilir hoparlörden müzik dinlemek çok güzel oluyo hemde yüksek ve kaliteli olursa başka bi alet ya da cep tel taşımaya gerek kalmıyo benim için bu herkese göre değişebilen bişey sen o kadar yüksek istemiosan almazsın
Dışarıda başkalarını rahatsız etmemek adına kulaklıkla müzik dinlemeyi tercih ediyorum. Bir cep telefonu hoparlöründen de üstün kalite beklemek doğru olmaz. Elbette bu kişiden kişiye göre değişebilir. Sonuçta güzel olan ihtiyaçlar doğrultusunda seçim yapmak; hava atmak için değil.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Dışarıda başkalarını rahatsız etmemek adına kulaklıkla müzik dinlemeyi tercih ediyorum. Bir cep telefonu hoparlöründen de üstün kalite beklemek doğru olmaz. Elbette bu kişiden kişiye göre değişebilir. Sonuçta güzel olan ihtiyaçlar doğrultusunda seçim yapmak; hava atmak için değil.
kim hava atmak için olduğunu söyledi ki kulaklıkla dinlemek de güzel ama hoparlörün yeri ayrı ayrıca telefonlar çok gelişti e398,6233 vs çok güzel müzik çalabildiğini herkes söylüyo
güzel bi tlefon 70 e yakın fw si var seç beyen
peki dostum modalrı nerden bulcaz bi bilgim yok benim
Sana bişey demicem. Gerçekler ortada, insanlara bu gerçekleri kabul ettirmek zorunda değilim ve değiliz. Nokia 6233'ü bilen bilir... Bu arada bu konunun bu kadar uzayacağını tahmin etmezdim...
kim hava atmak için olduğunu söyledi ki kulaklıkla dinlemek de güzel ama hoparlörün yeri ayrı ayrıca telefonlar çok gelişti e398,6233 vs çok güzel müzik çalabildiğini herkes söylüyo