peki bu tele 1200 luk bi pil falan varsa takabilirmiyiz yada en yuksegi kacsa,,bole bi imkanimiz varmi ? bu ozelliklere karsin nokianin bu tele koydugu pile bak ya
......... bu ozelliklere karsin nokianin bu tele koydugu pile bak ya
Aşağıda bu başlığın ilk sayfasında bulunan bir yorumum var. Fikrim halen değişmedi
quote:
Orjinalden alıntı: muRTah ilk dedikoduları yayılmaya başladığında bekleme süresine "280 hrs (targeted)" yazmışlardı. ben de umutlandıydım "belki daha da fazla yaparlar, belli ki üzerinde çalışıyorlar" diye. İnsan şu cihazda ekran için 16M yerine 256K kullanır (N73 gibi). Bir wi-fi koyar, Bir de 1200-1300 mAh pil attırdımıydı satış rekoru kırar, bu segmentte 2 yıl başka da model çıkarmaz. Ama "insan" yapar bunu . Bu "nokia". Collecting money! Saygılarımla.
Wi-fi tamam da , pil maalesef sınıfta kaldı. 2 günden fazla gitmez şarjı. Nokia ya buradan :
Nokia bataryada her zaman sınıfta kalıyor ama bu telefona bu kadar özellik karşısında düşük bir batarya koymuşsa bunun kesin bir nedeni vardır. ya uygulamalarda batarya harcama miktarı düşürülmüştür yada insanları fıtık etmek için bataryayı düşük veriyordur... ama tahminimde kesin ekran ve uygulamalar için az batarya tüketimini sağlayan bi yol bulmuştur...
İNTERNET İÇİN SABİT TELEFON HAT ÜCRETİNE HAYIR!!!! 1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim 2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim 3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim 4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim 5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim 6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim