quote:Orjinalden alıntı: dartannyan K serisi sony ler hiçbir zaman N73 ün foto netliği ve baskı kalitesini veremedi.
quote:Orjinalden alıntı: Dreamboy k850i ile aynı zamanda çıkacaktır muhtemelen
quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Dreamboy k850i ile aynı zamanda çıkacaktır muhtemelen Muhtemelen. K850i'ye karşı atak bir cihaz.
quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Dreamboy k850i ile aynı zamanda çıkacaktır muhtemelen Muhtemelen. K850i'ye karşı atak bir cihaz. eer wi-fi ve gps varsa + dan puan alır
quote:Orjinalden alıntı: ARIFYASIN quote:Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles quote:Orjinalden alıntı: PHI quote:Orjinalden alıntı: Dreamboy k850i ile aynı zamanda çıkacaktır muhtemelen Muhtemelen. K850i'ye karşı atak bir cihaz. eer wi-fi ve gps varsa + dan puan alır bence k850 tercih edilesi bi tel değil.benim için baştan kaybetti.java
quote:Orjinalden alıntı: muRTah quote:Orjinalden alıntı: ssmuho dostlarım ben yabancı sitelerden yaptıgım arastırmalara göre bu telefonda wi-fi var...... Kaynak link verebilir misin ? Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla.
quote:Orjinalden alıntı: ssmuho dostlarım ben yabancı sitelerden yaptıgım arastırmalara göre bu telefonda wi-fi var......