Ereyon kurtuluş yolu olarak sesli mesajı kullanıyor... Haram zıkkım olsun böyle firmaya verdiğim para... Anlaşılan sattıkları telefonlar hep kayıt dışı çıktı bunlarda çareyi müşteri temsilcisine değil direkt sesli mesaj servisine yönlendirip müşterilerin şikayetlerinden kurtulmak istiyorlar... Böyle firmalara yazıklar olsun yapamıyorsan işini kapat siteni yapma satış ne bizi madur ediyorsun....
Sonunda biri telefona çıktı hayret.... Telefonun değiştirilmesi için göndermeme istediler bugün teli gönderiyorum inşallah birşeyler yaparlarda bende kullanıyor olurum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemre_ -- 18 Temmuz 2008; 10:36:25 >
İNTERNET İÇİN SABİT TELEFON HAT ÜCRETİNE HAYIR!!!! 1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim 2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim 3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim 4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim 5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim 6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim
Paralel ithalat telefonlarında kayıt problemi var Ereyon da, onun harici problem duymadım, sizin sorununuzuda çözeceklerini düşünüyorum.
1,5 aydır bekliyorum çözülecek diye... sonunda cihazı istediler umarım bu sefer kesinlikle çözerler...
İNTERNET İÇİN SABİT TELEFON HAT ÜCRETİNE HAYIR!!!! 1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim 2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim 3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim 4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim 5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim 6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim
Orjinalden alıntı: klasör x telefonda 240x320=76800 tane piksel var.gerçekten o kadar para veriyon 4 gerçekten fazla ama yapacak bişey yok.istersen serviste bi şansını dene
Aldığım firmayla görüştüm. ürünü yollayın biz distirübütör firmaya gönderir gerekeni ypaarız dediler. Acaba yollasam mı? Çokta rahatsız etmiyor şuan ama ilerde artar mı onuda bilemiyorum. Gönderince uzun süre gemez, yada başka sorunlar çıkar diye çekiniyorum. Sizce yollayım mı?
Orjinalden alıntı: klasör x telefonda 240x320=76800 tane piksel var.gerçekten o kadar para veriyon 4 gerçekten fazla ama yapacak bişey yok.istersen serviste bi şansını dene
Aldığım firmayla görüştüm. ürünü yollayın biz distirübütör firmaya gönderir gerekeni ypaarız dediler. Acaba yollasam mı? Çokta rahatsız etmiyor şuan ama ilerde artar mı onuda bilemiyorum. Gönderince uzun süre gemez, yada başka sorunlar çıkar diye çekiniyorum. Sizce yollayım mı?
valla sorun o kadar büyük değil.kısa zamanda yapılabilir.ben senin yerinde olsam gönderirdim.çünkü gözüm o kadar piksel içinde durmadan ölü piksele yapışır kalır. .
valla sorun o kadar büyük değil.kısa zamanda yapılabilir.ben senin yerinde olsam gönderirdim.çünkü gözüm o kadar piksel içinde durmadan ölü piksele yapışır kalır. .
4 ölü pixel demek fazla bir sayıdır... göndermeni tavsiye ederim sadece ekranı değiştirip cihazı yollarlar... yada yenisini verirler...
4 ölü pixel demek fazla bir sayıdır... göndermeni tavsiye ederim sadece ekranı değiştirip cihazı yollarlar... yada yenisini verirler...
yanlış anlşılmış galiba 4 ölü piksel garantiye girmesi için gereken sayı.kimsenin 4 ölü pikseli yok
HELLOCARBİDE (yeni ve en basit) anlatım dosyanın içinde mevcuttur.oldukça basit bir hack yöntemidir.yalnız dosyanın içinde xplore 1.22 yoktur.malum sebeplerden dolayı...
3 gun boyunca ankaradayim n82 sini satmak isteyen olursa numaram 0554 730 60 76 iletisime gecerseniz nakit alacagim
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
4 tane değil 1 tane var şuan için. O da koyu renk olarak. Yani sadece beyaz ve açık renklerde görünüyor. Koyu renklerde görünmüyor. Uzun sürede satmayı düşünmüyorum. Gönderirsem ekranı mı değişirler, yoksa telefonu mu? Ekran değişecekse içini açtırmak istemem açıkçası.
Cihazı bugün yolladım Ereyona artık değiştirirler mi kayıt mı yaparlar paramımı verirler bilmem ama yeterki sorunumu çözsünler... 1,5 aydır bekliyoruz cihaz açılsın diye şimdi 1 ayda cihaz geri gelsin diye bekleriz... ölme eşşeğim ölme....