hocam bu parelel ithalat bes belli ortalığı karıştırmayın lütfen sadece garantisi parelel ithalat olur o kadar ama bu sitedeki ucuzluğun nedenini anlayamadım
Arkadaşlar sorularımı tekrarlayım biraz sabırsızım galiba ama sağolun yine de
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
Çok teşekkürler..son 3 sorum için de yanıt bekliyorum tecrübeli arkadaşlardan..
quote:
Orjinalden alıntı: tugrul82
quote:
Orjinalden alıntı: avukatkemal
Arkadaşlar yurtdışından N82 aldım hiç aklımda yokken.. Bana yaklaşık 580 liraya mal oldu.. Ancak pek bilgim yok telefon hakkında.. Açıkçası çok vaktim de yok telle ayrıntılı uğraşacak.. O yüzden sizin yardımlarınıza ihtiyacım var:
- Öncelikle içinden bellek kart çıkmadı.. 2 gb yeterli olurmu..
- Herhangi bir program, yazılım yuklemem gerekiyormu işlevsel olması açısından?
- Gps hiç kullanmadım, nasıl kullanabilirim? Herhangi bir şey yuklemek gerekiyormu?
-Yurtdışından alınan telefonlar için garanti geçerlimidir türkiyede?
- Son olarak da, arayan oldumu kim olduğu gözükmüyor.. Daha doğrusu, sim karttaki kişiler bilgisi contactta da gözükmüyor.. Sim karttaki contacts diyince isimleri görebiliyorum.. Telefon defterinde nasıl görebilirim sim kartımdaki kişileri de?
Şimdiden teşekkürler herkese..
2 gb bence yeterli ama yok ben cok foto,video çekerim, cok mp3 atarım diyorsan. telefon 8gb 'a kadar destekliyor.
bence çok fazla zamanın yoksa az da ingilizcen varsa telefonu ingilizce kullanmayı dene. Ama yok biraz zaman ayırabilirsen Nemesis Service Suite (NSS) adlı programı kullanarak, öncelikle n82 nin codunu türkiyeyede satılanlarla aynı yapın yani 0551514. ardından telefonu Nokia Software Updater (NSU) ile güncelleyin telefonunuz türkce olacaktır.
Ortalığı karıştırdıysam özür dilerim ve mesajlarımın hepsini silerim. Pazar akşam sipariş verdiğim için sorunuma ancak burada yanıt alabileceğimi düşünmüştüm ama yanılmışım. Bu sabah kendilerine ulaştım ve bana şu bilgiyi verdiler.
Değerli Müşterimiz, Paket İçeriği: Batarya, şarj cihazı, Kulaklık HS-43, data kablosu, video bağlantı kablosu Ürün ithalatçı garantisinde olup, yetkili servislere ürünün faturası ile götürebilirsiniz. Bilgilerinize.
Her ortamda tavsiye ettiğim ve hep almak istediğim bir telefondu. Çok pahalı olduğu için alamıyordum. Bu fiyatı görünce bende N82 alarak aranıza katılmak istiyordum ama çok soğuk bir ortamla karşılaştım. Eski bir E60 kulanıcısı olarak symbiandan iyi anlarım. Birçok paylaşım yapmışımdır ve yine yapacaktım ama sanırım başka birinin sorunu sizi çok ilgilendirmiyor. Haklısınız. Size hayırlı forumlar. Ürün elime geçince son bikez daha yorum yaparım ve bir dahada bişey yazmam. Sorunsuz gelirse başkalarıda uygun fiyata temin etme şansı yakalar belki. Tekrar özür dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 30 Haziran 2008; 12:03:12 >
Avukatkemal; GPS' i kullanabilmek için program yüklemen gerekir. Bildiğim kadarı ile en popüler GPS programı ''GARMİN MOBİLE''. Yurt dışından alınan telefonların garantisi Türkiye' de geçerli değil sanırım. Bu konuyu Türkiye' deki bir servisten öğrenebilirsin. Sim kartında kayıtlı olan kişileri telefon hafızasına kopyalarsan sanırım isteğin yerine gelmiş olur. Sim kartındaki kişileri telefon rehberine kopyalamak için; -Rehbere gir -Seçenek/sim kartvizitleri/sim rehberini seç -Seçenek/işaretle-işaret kaldır/tümünü işaretle' yi seç -Seçenek/rehber' e kopyala' yı seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 30 Haziran 2008; 12:06:37 >
Ortalığı karıştırdıysam özür dilerim ve mesajlarımın hepsini silerim. Pazar akşam sipariş verdiğim için sorunuma ancak burada yanıt alabileceğimi düşünmüştüm ama yanılmışım. Bu sabah kendilerine ulaştım ve bana şu bilgiyi verdiler.
Değerli Müşterimiz, Paket İçeriği: Batarya, şarj cihazı, Kulaklık HS-43, data kablosu, video bağlantı kablosu Ürün ithalatçı garantisinde olup, yetkili servislere ürünün faturası ile götürebilirsiniz. Bilgilerinize.
Her ortamda tavsiye ettiğim ve hep almak istediğim bir telefondu. Çok pahalı olduğu için alamıyordum. Bu fiyatı görünce bende N82 alarak aranıza katılmak istiyordum ama çok soğuk bir ortamla karşılaştım. Eski bir E60 kulanıcısı olarak symbiandan iyi anlarım. Birçok paylaşım yapmışımdır ve yine yapacaktım ama sanırım başka birinin sorunu sizi çok ilgilendirmiyor. Haklısınız. Size hayırlı forumlar. Ürün elime geçince son bikez daha yorum yaparım ve bir dahada bişey yazmam. Sorunsuz gelirse başkalarıda uygun fiyata temin etme şansı yakalar belki. Tekrar özür dilerim.
Bahsi geçen ''L'' meselesini dün burada görünce ben de araştırmıştım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadığım için dolayısı ile senin sorularına da cevap yazmamıştım. Demek istediğim şu; yanlış düşünüyorsun; sorularının cevabını bilen olsaydı kesinlikle cevap yazardı.
Onun dışında bazı forum üyelerinin gereksiz sert çıkışları oluyor. Üyeler birbirini uyarabilir ama bunun da bir sınırı var. Uyarıları asıl yapması gereken kişiler forumun sorumlularıdır.
Arkadaşım biz ne yapabiliriz ki siparişi ben mi onaylıyorum sen ucuz diye araştırmadan siparişi vermişin ondan sonra bize böyle konuşuyorsun
tam yeni, fw nezaman cıkar diye yazacaktım kı 151 sayfada muhabbeti dönmüş :)
bence iki sorun war bana göre bir dıs hopörler ve ısık
ısık cok az :) bide hopörlerden daha kaliteli ve yüksek ses cıkabilir :) bu kadar nokia duy sesımızı yap sunları
ttatildeydim konuları takip edemedim :) bu ''L'' olayı ne ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 30 Haziran 2008; 13:39:24 >
Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz" HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir'' ÖLÜM VARMIŞ KORKU VARMIŞ BU DÜNYANIN SONU VARMIS BİZİM İÇİN YOKTUR TASA KALBİMDE SEN YASADIKCA, BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN BİZE YETER DEPLASAMANDA SAMİYENDE ULTRASLAN HEP SENİNLE NİGHT CRAWLER
Avukatkemal; GPS' i kullanabilmek için program yüklemen gerekir. Bildiğim kadarı ile en popüler GPS programı ''GARMİN MOBİLE''. Yurt dışından alınan telefonların garantisi Türkiye' de geçerli değil sanırım. Bu konuyu Türkiye' deki bir servisten öğrenebilirsin. Sim kartında kayıtlı olan kişileri telefon hafızasına kopyalarsan sanırım isteğin yerine gelmiş olur. Sim kartındaki kişileri telefon rehberine kopyalamak için; -Rehbere gir -Seçenek/sim kartvizitleri/sim rehberini seç -Seçenek/işaretle-işaret kaldır/tümünü işaretle' yi seç -Seçenek/rehber' e kopyala' yı seç
Cihazda Nokia Maps yüklü geliyor.
Onu da kullanabilirsin.