Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N82. 5 mpx'lik yeni Nokia.^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: XaPoX
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N82. 5 mpx'lik yeni Nokia.^^ Sayfa: <<   < önceki  146 147 [148] 149 150 151 152 153 154 155   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
enigmaenergy

19 Haziran 2008; 11:44:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@musyun buyur bunu diyorsun sanırsam

http://rapids+hare.com/files/123520434/Marble_Maze_v1.0.S60v3.SymbianOS.9.1.sisx

quote:

Orjinalden alıntı: musyun
İphone ve ipod touch için çok güzel accelerometer uygulamaları var.Aleti nereye yatırırsan oraya top gidiyor gibi.
Acaba bizim N82 için de böyle uygulamalar var mı? Çok zevkli oyunlar gerçekten, Touchta elime bir aldım mı bırakamıyorum saatlerce oynuyorum.
N82 içinde böyle oyun,prog. vs. var mı??? (sizce de güzel olmaz mı )

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
ARIFYASIN

19 Haziran 2008; 12:28:20 

Benim ci sorunum var.Telefona bazı program,tema benzeri şeleri yükledim.telefon açılırken yüklenior die bi yazı çıkıo ve biraz geçtikten sora hafıza kartında güvenilmeyen yazılım bulundu diyor.Bunları silince uyarı gelmio;ama önceki versiyonda bunları kullanırken ben de uyarı felan çıkmıodu
versiyon:V20.0.062

musyun

19 Haziran 2008; 13:28:54 

Enigma çok sağol abi
Şuan evde değilim inşallah 2 hafta sonra yükleyeceğim.
Bunun gibi başka uygulama vs. için pm attım.

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@musyun buyur bunu diyorsun sanırsam

http://rapids+hare.com/files/123520434/Marble_Maze_v1.0.S60v3.SymbianOS.9.1.sisx

quote:

İphone ve ipod touch için çok güzel accelerometer uygulamaları var.Aleti nereye yatırırsan oraya top gidiyor gibi.
Acaba bizim N82 için de böyle uygulamalar var mı? Çok zevkli oyunlar gerçekten, Touchta elime bir aldım mı bırakamıyorum saatlerce oynuyorum.
N82 içinde böyle oyun,prog. vs. var mı??? (sizce de güzel olmaz mı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musyun -- 19 Haziran 2008; 13:32:05 >

N82
CX300 Silver
enigmaenergy

19 Haziran 2008; 13:58:26 

@ musyun : Rica ..

O çıkıyor ancak bir sorun teşkil etmiyor.Takma yani

quote:

Orjinalden alıntı: ARIFYASIN
Benim ci sorunum var.Telefona bazı program,tema benzeri şeleri yükledim.telefon açılırken yüklenior die bi yazı çıkıo ve biraz geçtikten sora hafıza kartında güvenilmeyen yazılım bulundu diyor.Bunları silince uyarı gelmio;ama önceki versiyonda bunları kullanırken ben de uyarı felan çıkmıodu
versiyon:V20.0.062

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
nightmare_night36

19 Haziran 2008; 14:39:54 

ben gps te kontor atmasını engellemenin yolu neydi ?turkcelliyim
2 wlanda en hızlı ve en iyi şekilde int.te girmek için ayarlarım ne olmalı
3 telden bedava msne girmem için w.lan ile yada wlansız hangisine hangi programı önerirsiniz vede linki?
önceki cevaplara baktım bulamadım bi türlü kusura bakmayın yoruyorum
cevapolar için şimdiden teşekkürler

N 82 BLACK FOREVERR....
ARIFYASIN

19 Haziran 2008; 15:33:57 

bi sorunum daha çıktı
corecodec core playerın son sürümünü imzladım,yüklerken uyarı verdi.
geliştirme amaçlıdır yüklemeniz cihazda ciddi zararlara yol açabilir
tırstım yaaa bu ne?

enigmaenergy

19 Haziran 2008; 15:35:44 

@nightmare : 1-Gps ayarlarından bağlantı noktalarını silmen lazım
2-Ayar yapmana gerek yok ..modeme ne kadar yakın olursan okadar güçlü olur bağlantın
3-Böyle bir program yok ne yazıkki

@ARIFYASIN : Devam et hocam devam et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 19 Haziran 2008; 15:37:36 >

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
aliass

19 Haziran 2008; 16:04:24 

arkadaşlar bugün birinde n82 gördüm kasası falan hep renk atmış tuhaf bir şekil almış.aranızda böyle olan varmı?

enigmaenergy

19 Haziran 2008; 16:08:26 

@ aliass : Yok öyle birşey ...Şubat sonunda aldım telefonu.inanmıyorsan fotolarını koyayımda gör bir var mı boya atmaları

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
BOOOOOOOOOOO

19 Haziran 2008; 16:29:32 

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

arkadaşlar bugün birinde n82 gördüm kasası falan hep renk atmış tuhaf bir şekil almış.aranızda böyle olan varmı?

usta sen ne arıyorsun bu konuda anlamıyorum butun mesajların nedense n82yi yerme amaçlı bilemiyorum hiç paylaşım yaptıgında falanda yok

==> B O O O O O O O O O O O <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
ilengiz

19 Haziran 2008; 16:53:11 

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

quote:

usta sen ne arıyorsun bu konuda anlamıyorum butun mesajların nedense n82yi yerme amaçlı bilemiyorum hiç paylaşım yaptıgında falanda yok

dostum sen aliass ı tanımıyormsuun daha.biz onunla çok iyi tanışıyoruz.1 sene oldu daha ne alacağına karar veremedi

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
musyun

19 Haziran 2008; 20:17:13 

Gerçekten kardeşim bende sana katılıyorum. İnşallah öğrenmek amaçlı soruyordur.

quote:

quote:

N82
CX300 Silver
thehspeed

Sisteme Gözat

19 Haziran 2008; 20:26:14 

quote:

Gerçekten kardeşim bende sana katılıyorum. İnşallah öğrenmek amaçlı soruyordur.

quote:

quote:

Anlamıyorum Ya....Soyulucak Malzeme Zaten Dokunduğunda Belli Olur Bunun İçin Profosyonel Olmaya Gerk Yok...

Bu Telefon İddaa Ediyorum Hayatta Hiç Bişe Olmaz...Siyah'ınada Titanium'umda

Tears of ice

19 Haziran 2008; 20:41:39 

Bu foruma girenlerin N82 sahibi olan ve N82 almakta karar kılan kullanıcılar olduğuna göre bikaç sorum olacak...çünkü uzun elemeler sonucundan N82 diyorum başka bişi demiyorum bende ve N82 Black'i bekleyimmi yoksa gidip alıyımmı N82'nin gri olanını diyorum...sanırım 2. şık temmuz ayına girince siyahı hala çıkmazsa benim tek çözümüm olucak Bu yüzden ;

*Nokia N82 satın alırken nelere dikkat etmek gerekir?

-Batarya nın arkasında ya da telefonun içinde Made in Finland olmasına dikkat etmelimiyiz?

-Kullanım sayacı denilen birşey var mesela onuda forumda okumuştum onu sanırım yapmak lazım,çünkü en güvenilir dediğimiz firmalar ( Ankara Cepa Nokia Shop gibi) kullanılmış telefonu 0 diye satarak birçok müşteri kaybetmiştir..

-Bi sorumda bu SAR oranları hakkımda olacak...Mesela; Sar değerleri hakkında Nokia için güvenilir bir site olan http://sar.nokia.com/sar/index.jsp 'e girdiğimde Nokia N82'nin Sar değeri hem ; Nokia N82 (Type RM-313) için 1.35 W/kg. diyor? Hemde;Nokia N82 (Type RM-314) için 1.07 W/kg. deniliyor? Bu durumda alırken dikkat edeceğim Nokia N82'nin (Type RM-314) olmasına nasıl dikkat ederim ya da neresinden anlarım? ya da bu terimler farklı birşeyimi ifade ediyorlar bilmiyorum?

-Yine alınacak N82 yi doğru bir şekilde seçerken menülerinde gezinirken dikkat edilebilecek bir husus varmı?Telefonu ilk açtığımda şunun şöyle olması lazım ya da böyle olmamalı tarzında?

aklımda olan sorulara siz usta kalemlerin cevap verebileceğini düşünerek paylaşımınıza açıp sormak istedim...Şimdiden çok teşekkür ederim...Yardımınızla bende bu ailenin içine katılmak için zaman sayıyorum

PHILIPS 19' TFT LCD V6FB | Abit AN7 Motherboard| AMD - ATHLON 2600+ | Ati Radeon X1650 Pro Avivo 256 MB| SEAGATE 500GB SATA II 7200RPM Hdd | KINGSTON 2 GB DDR RAM | FSP bluestorm 500w | AOPEN - ES50A-A34 | ASUS 6030BI 4 Port ADSL Modem | ASUS DRW-1608P 16X Double Layer Siyah DVD Writer | Revoltec FightMouse Advanced ~ Steel Grid ~ Gaming Mouse | Revoltec Fightboard Advanced Gaming Keyboard | Revoltec GamePad Precision, Basic MousePad |
aliass

19 Haziran 2008; 20:56:15 

resimleri bekliyoruz
quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@ aliass : Yok öyle birşey ...Şubat sonunda aldım telef