Arkadaşlar Sandisk Mobile Ultra 8GB ile Sandisk'in Normal 8GB Micro SD kartı arasında ne gibi farklar var okuma hızı filan mı ? Alırken hangisini alayım ?
bildiğim kadarıyla birbirinin aynısı değil m1 m2 diye isimlendiriliyor
ne alaka yaw.sonuçta güzel ışık alan bir ortamda kamera ayarlarının güzel yapıldığı bir ortamda neden çirkin çıksın
Bu da ilginç bir yaklaşım. Ben güzel ışık alan ortamda, kamera ayarları yapılırsa kötü mü çıkar dedim. Neden her şeye muhalafet etme zorunluluğu hissediyorsun ben anlamış değilim. Dijitalle de insanlar beğenmedikleri foto çekebilirler dedim. Asıl senin yorumun ne âlâka ?
ne alaka yaw.sonuçta güzel ışık alan bir ortamda kamera ayarlarının güzel yapıldığı bir ortamda neden çirkin çıksın
quote:
Orjinalden alıntı: Révølvér
@nc1905, Dijitalle bile çeksen muhakkak kötü çektiğin / beğenmediğin fotolar olacaktır. Bu kaçınılmaz.
yeterince mantıklı bence emin ol cıkar ne kadar ayar yapsanda begenmedigin bir yer olacaktır !!!
saçma bi soru
sizce yeni sürüm ne zaman cıkar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc1905 -- 5 Haziran 2008; 22:51:21 >
Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz" HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir'' ÖLÜM VARMIŞ KORKU VARMIŞ BU DÜNYANIN SONU VARMIS BİZİM İÇİN YOKTUR TASA KALBİMDE SEN YASADIKCA, BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN BİZE YETER DEPLASAMANDA SAMİYENDE ULTRASLAN HEP SENİNLE NİGHT CRAWLER
kimse bilemezki ne zaman çıkacağını ama tahminim n95 8gb firmware dan sonra çıkar
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım