Arkadaşlar telefonda yazdığımız NOTLAR' a nasıl şifre koyacağız?
Best Crypto programı ile denedim fakat şifre koyabilmem için dosyaya ulaşmam gerekiyor. Yazdığım notların nereye kayıt edildiğini bulamıyorum. Var mı bir fikriniz?
Arkadaşlar n82im yere düştü yan çerçevenin ufak bir kısmı parçalandı ve koptu.Bende zaten siyah kapak alıcaktım,piyasaya çıktımı yada alabilceğim bir yer varmı?
Peki sen samsung U600 ün kasasını değiştirebiliyor musun?Ona göre konuş, kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefonu karşılaştırma bana...
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
bende samsung u600 cep telefonumu 5 kez falan 2 metre yükseklikten düşürdüm ama bişey olmadı hiç bir yeri çıkmadı
quote:
Orjinalden alıntı: musyun
Ne saçmalıyosun kardeşim sen. Ne alakası var ki şimdi.Sen istediğin telefonu o yükseklikten düşür kesin bi yerine bişey olur. Ayrıca burda konu fotoğraf sağlamlık değil.
quote:
aferin senin telefonuna, yere düşünce hemende parçalanırmış hemen biryerleri çıkarmış
Notlarını notpad'de yaz bilg.de sonra şifrele direkt olarak notlar şifrelenmiyor bildiğim kadarı ile.
Pek pratik bir yol değil ama mecburen bu şekilde yapmak gerekecek. Teşekkür ederim.
Telefon için not tutma vb. program varsa bu programla oluşturulan dökümanlara belki telefonda erişebiliriz ve Best Crypto programı ile şifreleyebiliriz. Yani telefonun kendi notlar programı değil de hariçten bir pğrogram kullanarak çözüm bulabiliriz.
EKLEME: Light Notepad adlı bir program buldum. Telefona kurdum. Programla oluşturduğum dosyaları Best Crypto ile şifreleyebiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 30 Mayıs 2008; 19:39:31 >
kasa derken neden bahsediyorsun?şuan telefonum u600 e bakıyorum galiba kapağı falan değiştirilebilir ama tam bilmiyorum.bu arada ne alaka kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefon?
quote:
Peki sen samsung U600 ün kasasını değiştirebiliyor musun?Ona göre konuş, kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefonu karşılaştırma bana...
quote:
bende samsung u600 cep telefonumu 5 kez falan 2 metre yükseklikten düşürdüm ama bişey olmadı hiç bir yeri çıkmadı
quote:
Ne saçmalıyosun kardeşim sen. Ne alakası var ki şimdi.Sen istediğin telefonu o yükseklikten düşür kesin bi yerine bişey olur. Ayrıca burda konu fotoğraf sağlamlık değil.
Kasası değişebilen telefonlarda kasanın açıldığı yerler vardır.Mesela N82 de yeşil açma tuşunun kenarlarından çekerek açarsın.Aynen bu şekilde telefon yere düşünce buralardan açılır.Fakat kassı olmayan telefonlarda telefon yere düşünce açılacak bi lısmı olmadığından ya kırılır yada kırılmaz, yani bi yerinden çıkma yapmaz.
quote:
kasa derken neden bahsediyorsun?şuan telefonum u600 e bakıyorum galiba kapağı falan değiştirilebilir ama tam bilmiyorum.bu arada ne alaka kasası değişen telefon ile sabit kasalı telefon?