Bu N82' nin kasası çok ilginç hakikaten. Özellikle yan çerçeve çok problemli gibi duruyor. Geçenlerde normal bir şiddette sert bir zemine düşürdüm telefonu. Yeşil tuşun olduğu yerden yan çerçeve açıldı. Bastırarak geri kapattım artık.
Orjinalden alıntı: nc1905 nokia işte birşsey daha buldum yeşil telefon acma tusunun yanındakı onay tusu warya onun üstüne bastırın ordanda menüye giriyor :D
bu olay daha önce bir arkadaş tarafından söylenmişti yanlış hatırlamıyosam..ekran kapağını ve tuş takımını çıkartmıştım ben..metal bir tırnakla birbirlerine bağlılar..kapağa bastırınca seçim tuşuna basılıyormuş gibi olabilir..yani telefon öyle hissediyor..ne de olsa çok hissiyatlı bir alet
Programlar hakkında bir kaç sorum olacaktı arkadaşlar. Dosya şifrelemek için hangi programı önerirsiniz?
Ses kaydı için telefonun kendi kayıt programını yeterli görüyormusunuz yoksa ayrıca bir program kullanılmalı mı? (Ayrı bir program kullanılmalı diyorsanız programın adını yazarmısınız).
Antivirüs programı kullanmalı mı? Kullanılmalı ise hangisi kullanılmalı?
Ultimate voice recorder programı nasıl imzalanacak acaba? Programı indirdim. Kılasörün içinden programla beraber BİNSign adlı bir kılasör çıktı. Bu kılasörün içinde üç tane dosya var. BİN.key, sign.exe, SignSiS.EXE. İmza için bu dosyaları nasıl kullanacağım?
O dediklerin yok. Daha önceden başka programlar indirmiştim; onların içinde cer dosyası ve sertifika vardı. Bu cer dosyasını ve sertifikayı kullanabilirmiyim? Olmaz gibime geliyor. Her program için ayrı olabilir bunlar.