Çok teşekkür derim. Çok itinalı bir şekilde deneyeceğim.
quote:
Orjinalden alıntı: kaddix
quote:
Orjinalden alıntı: musyun Arkadaşlar telefonum yere düştü ve akranı yandan açıldı sonra elimle ittirdim ve yerine oturttum.Fakat içine toz kaçtı.Ekran şu an çok kötü duruyor eski nokialar gibi kasayı söküp temizleyip yeniden takabilir miyim? Herkesin tavsiyesini bekliyorum telefondan soğudum.
ben yakında siyah kapak takacağım için bir kere açmıştım ..Baş parmağının tırnağını ( Sakın sert bir malzeme kullanma. telefonun kenar kısmı biraz yumuşak bir malzemeden yapılmış, ezebilirsin ) Yeşil tuşun tam üstünden içeri sok ve kanırta kanırta yukarı doğru git..aynı işlemi üst ve sağ yan taraftada yap..biraz zorlar ama açılıyo..Ekranı gözlük temizleme beziyle silip kapatabilirsin ama dikkat et çalıştığın ortamdaki en ufak tozlar bile girebiliyo içeri..iyi bir şekilde temizlersen sorun olmaz...
Ayrıca sorumluluk kabul etmem şimdiden söliyim , yeşil ve kırmızı tuşların tam üstünde metal tırnaklar var onları açman için içeri doğru kanırt..
arakadaşlar nokiada oled ekranlı bugune kadar çıkan bir4 telefon var mı? nokia yeni telefonlar çıkarıyo 6600 fold diye onda oled ekran var imiş.ilk mi ddeğil mi onun için soruyorum
nasıl düşürdün yaw?bi düşürme ile nasıl çıkmış ekran?(kalitesinden şüphe etmeye başladım)
quote:
Orjinalden alıntı: musyun
Arkadaşlar telefonum yere düştü ve akranı yandan açıldı sonra elimle ittirdim ve yerine oturttum.Fakat içine toz kaçtı.Ekran şu an çok kötü duruyor eski nokialar gibi kasayı söküp temizleyip yeniden takabilir miyim? Herkesin tavsiyesini bekliyorum telefondan soğudum.
Herkese selam, Uzun süre P900 ve P990 ile Nokia ya verdiğim aradan sonra N82 ile tekrar Nokia ya dönüş yaptım. Black için beklemek niyetinde idim fakat telefon firmalarıyla görüştükten sonra bu işin kısa vadede yaş olduğu kanaatına vardım. Telefonun beni etkilediğini söylemeliyim, şu aşamada fiyat kalite olarak optimum bir telefon. Daha önce sayfayı izlediğim kadarıyla bir arkadaşımız N82 sahipleri olarak bir liste oluşturuyordu, beni de eklerse çok memnun olurum. Siyah full kasa isteğim de var, kasayı temin etmekte yardımcı olabilecek kimse var mı? Bu konuda aydınlatabilen bir arkadaşım olursa çok sevinirim. Nokia yı özlemişim. :)
Orjinalden alıntı: ruzgar1392 kaddix ve reis-i eagles hocalarım bu şekilde mi olacak yane biraz acemice oldu ama idare edin artık
Ufaltılmış ön izleme resmi
yav n'aptın kardeş..bu telefonla insan içine çıkılır mı yaaa..Ağliycam şimdi bir telefon bu kadar mı berbat olur ..Güzelim aleti ne hale sokmuşsun..komple siyah olucak işte...ilk sayfadaki siyah var ya o..
1 metredn düştü.Yan düştüğü için açıldı kasa.YANLIŞ ANLAMA TELEFON KIRILMADI,KIRILSA HAKLISIN AMA HİÇ BİŞEY OLMADI SADECE EKRANNIN KENARI AÇILDI.
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
nasıl düşürdün yaw?bi düşürme ile nasıl çıkmış ekran?(kalitesinden şüphe etmeye başladım)
quote:
Orjinalden alıntı: musyun
Arkadaşlar telefonum yere düştü ve akranı yandan açıldı sonra elimle ittirdim ve yerine oturttum.Fakat içine toz kaçtı.Ekran şu an çok kötü duruyor eski nokialar gibi kasayı söküp temizleyip yeniden takabilir miyim? Herkesin tavsiyesini bekliyorum telefondan soğudum.
yav ben bunu yükledim telefona da bizim cihazdaki şift tuşu hangisi acaba..deli olucam yaaa <şift>+<*> mesela kısayol tuşu..
O kısayolu değiştirebilirsin. Seçenek/ayarlar' a gir. Kısayol' u aç. Oradan istediğin kısayol' u seç. Ben ''C (silme) tuşu'' nu seçtim. Ekran görüntüsü almak için öncelikle programın etkin olması gerekir (seçenek/etkinleştir). Herhangi bir ekrandayken C tuşuna basıldığında ekran görüntüsü alınmış olur. Biraz detaya girdim galiba. Kullanımı çok basit bir programmış fakat ilk kullanmaya başladığımda biraz yabancılık çekmiştim ben de.
Ben ScreenShot un 3.03 sürümünde birşey farkketim.N95 8gb ta kamera tuşuna basınca görüntü yakalayabiliyor.Ancak N82 de olmuyor.Nedenini bilen var mı acaba ?? Yada sadece bende mi böyle ??