Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N82. 5 mpx'lik yeni Nokia.^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: muzaffer1989
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N82. 5 mpx'lik yeni Nokia.^^ Sayfa: <<   < önceki  135 136 [137] 138 139 140 141 142 143 144   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
musyun

24 Mayıs 2008; 17:28:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çok teşekkür derim.
Çok itinalı bir şekilde deneyeceğim.
quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

quote:

Orjinalden alıntı: musyun
Arkadaşlar telefonum yere düştü ve akranı yandan açıldı sonra elimle ittirdim ve yerine oturttum.Fakat içine toz kaçtı.Ekran şu an çok kötü duruyor eski nokialar gibi kasayı söküp temizleyip yeniden takabilir miyim?
Herkesin tavsiyesini bekliyorum telefondan soğudum.

ben yakında siyah kapak takacağım için bir kere açmıştım ..Baş parmağının tırnağını ( Sakın sert bir malzeme kullanma. telefonun kenar kısmı biraz yumuşak bir malzemeden yapılmış, ezebilirsin ) Yeşil tuşun tam üstünden içeri sok ve kanırta kanırta yukarı doğru git..aynı işlemi üst ve sağ yan taraftada yap..biraz zorlar ama açılıyo..Ekranı gözlük temizleme beziyle silip kapatabilirsin ama dikkat et çalıştığın ortamdaki en ufak tozlar bile girebiliyo içeri..iyi bir şekilde temizlersen sorun olmaz...

Ayrıca sorumluluk kabul etmem şimdiden söliyim , yeşil ve kırmızı tuşların tam üstünde metal tırnaklar var onları açman için içeri doğru kanırt..

BAŞARILAR

N82
CX300 Silver
ruzgar1392

24 Mayıs 2008; 17:52:03 

kaddix ve reis-i eagles hocalarım bu şekilde mi olacak yane biraz acemice oldu ama idare edin artık

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar1392 -- 24 Mayıs 2008; 17:51:03 >

nightmare_night36

24 Mayıs 2008; 17:53:56 

arakadaşlar nokiada oled ekranlı bugune kadar çıkan bir4 telefon var mı?
nokia yeni telefonlar çıkarıyo 6600 fold diye onda oled ekran var imiş.ilk mi ddeğil mi onun için soruyorum

N 82 BLACK FOREVERR....
||_MusTy®_||

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 18:06:45 

quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar1392

kaddix ve reis-i eagles hocalarım bu şekilde mi olacak yane biraz acemice oldu ama idare edin artık

http://img.donanimhaber.com/upfiles/495453/129032ACBA1F4F02967B760210038458.jpg

Hayır yaw full kasa alırsan eğer ;

bu şekilde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_n72 -- 24 Mayıs 2008; 18:05:49 >

ruzgar1392

24 Mayıs 2008; 18:16:21 

tesekkur ederim mstf_n72

aliass

24 Mayıs 2008; 19:15:09 

nasıl düşürdün yaw?bi düşürme ile nasıl çıkmış ekran?(kalitesinden şüphe etmeye başladım)
quote:

Arkadaşlar telefonum yere düştü ve akranı yandan açıldı sonra elimle ittirdim ve yerine oturttum.Fakat içine toz kaçtı.Ekran şu an çok kötü duruyor eski nokialar gibi kasayı söküp temizleyip yeniden takabilir miyim?

susanele

24 Mayıs 2008; 21:11:31 

Herkese selam,
Uzun süre P900 ve P990 ile Nokia ya verdiğim aradan sonra N82 ile tekrar Nokia ya dönüş yaptım. Black için beklemek niyetinde idim fakat telefon firmalarıyla görüştükten sonra bu işin kısa vadede yaş olduğu kanaatına vardım. Telefonun beni etkilediğini söylemeliyim, şu aşamada fiyat kalite olarak optimum bir telefon.
Daha önce sayfayı izlediğim kadarıyla bir arkadaşımız N82 sahipleri olarak bir liste oluşturuyordu, beni de eklerse çok memnun olurum.
Siyah full kasa isteğim de var, kasayı temin etmekte yardımcı olabilecek kimse var mı? Bu konuda aydınlatabilen bir arkadaşım olursa çok sevinirim.
Nokia yı özlemişim. :)

||_MusTy®_||

Sisteme Gözat

24 Mayıs 2008; 21:23:14 

Screenshot for Symbian OS (S60)[Freeware]

Destekleyen Cihazlar : Nokia 3250, N71, N73, N75, N76, N80, N81, N82, N91, N92, N93, N95, E50, E51, E60, E61, E61i, E62, E65, E70, E90.

İndirmek İçin TıxLayıNız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf_n72 -- 24 Mayıs 2008; 21:22:31 >

kaddix

24 Mayıs 2008; 23:00:55 

quote:

Orjinalden alıntı: ruzgar1392

Ufaltılmış ön izleme resmi

yav n'aptın kardeş..bu telefonla insan içine çıkılır mı yaaa..Ağliycam şimdi bir telefon bu kadar mı berbat olur ..Güzelim aleti ne hale sokmuşsun..komple siyah olucak işte...ilk sayfadaki siyah var ya o..

Nokia Üyesi

CX300
kaddix

24 Mayıs 2008; 23:38:05 

quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

yav ben bunu yükledim telefona da bizim cihazdaki şift tuşu hangisi acaba..deli olucam yaaa <şift>+<*> mesela kısayol tuşu..

Nokia Üyesi

CX300
musyun

24 Mayıs 2008; 23:55:39 

1 metredn düştü.Yan düştüğü için açıldı kasa.YANLIŞ ANLAMA TELEFON KIRILMADI,KIRILSA HAKLISIN AMA HİÇ BİŞEY OLMADI SADECE EKRANNIN KENARI AÇILDI.
quote:

Orjinalden alıntı: aliass

nasıl düşürdün yaw?bi düşürme ile nasıl çıkmış ekran?(kalitesinden şüphe etmeye başladım)
quote:

N82
CX300 Silver
akay635

25 Mayıs 2008; 0:39:45 

quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

quote:

Orjinalden alıntı: mstf_n72

yav ben bunu yükledim telefona da bizim cihazdaki şift tuşu hangisi acaba..deli olucam yaaa <şift>+<*> mesela kısayol tuşu..

O kısayolu değiştirebilirsin. Seçenek/ayarlar' a gir. Kısayol' u aç. Oradan istediğin kısayol' u seç. Ben ''C (silme) tuşu'' nu seçtim. Ekran görüntüsü almak için öncelikle programın etkin olması gerekir (seçenek/etkinleştir). Herhangi bir ekrandayken C tuşuna basıldığında ekran görüntüsü alınmış olur.
Biraz detaya girdim galiba. Kullanımı çok basit bir programmış fakat ilk kullanmaya başladığımda biraz yabancılık çekmiştim ben de.

enigmaenergy

25 Mayıs 2008; 0:56:24 

Ben ScreenShot un 3.03 sürümünde birşey farkketim.N95 8gb ta kamera tuşuna basınca görüntü yakalayabiliyor.Ancak N82 de olmuyor.Nedenini bilen var mı acaba ?? Yada sadece bende mi böyle ??

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
@evren