arkadaşlar ben nokia maps 2.0 ı indirip pc suite vasıtasıyla yükledim ama sormadan direk tel hafızasına attı.bunu hafıza kartına atan var mı?bi de bende haritalar vardı yenisini yüklemeli miyiz?teşekkürler
hımm demekki programı tel hafızasına atıyor .baya bir yer kaplayınca keyfim kaçtı .peki haritalar benim telde vardı güncelliyor mu nokia bunları yeni Türkiye haritası yüklemeli miyiz?
arkadaşlar benim versiyon güncellerken kapanan n82yi bir türlü açamadık artık yarın garantiye yollicam.daha önce hiç kvkya falan telefon yollamadım bilmiyorum yani.bana bi yardım etseniz arkadaşlar bir zahmet. kutusuylamı yollayacağız arkadaşlar yoksa sadece telefonmu.bu tip şeyleri bilmiyorum arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
aynısı bende de olmuştu başka bir servise götürdüm 2 saat sonra aldım.sadece flash attılar.n95teyken.15-20 ytl alırlar ama
hımm demekki programı tel hafızasına atıyor .baya bir yer kaplayınca keyfim kaçtı .peki haritalar benim telde vardı güncelliyor mu nokia bunları yeni Türkiye haritası yüklemeli miyiz?