iyi aksamlar dostlar benım bı maruzatım olucaktı sızden yanı bı fıkır alıs verısı bugun bı arkadasta az kullanılmıs temız bı n82 gordum satılık ama su anda kapalı dedı bı kacgune kadar pasaporta kayıt ettırıceyını soyledı velasıl kelam 650 ytl istiyor edermı sızce ne dıyosunuz sımdı alayımmı yoksa kalsınmı?
hocam 1 yıl sonra tekrar kapanıyor telefon bilgine olsun...
eeee ozaman bosuna almaya gerek yok sansa bak ya 600ze kadarda ındırmıstım ne guzel desene garantılısı dusene kadar beklıcem varya cıhazda tabırı cayızzse kız gıbıydı daha butun orjınal jelatinlerı uzerınde duruyor neyse kısmet dıyelım uyardıgın ıcın saol tesekkurler
bide benim n82 açılsa ah çok oynarım ben apexi arkadaşım oda senin görüşün bence n82nin çok güzel bi albenisi var.şekli çok hoşuma gidiyor.tuş takımınada alışmıştım 3 gün içinde keşke şimdide açılsada alışmamış olsam tabi sence öyledir bence böle saygı duyuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles
Ben yükledim iyi 1şey.
Ama oynayacağımdan değil yani maksat tam sürüm oyun olsun.
Orjinalden alıntı: Apexi bence cok güzel özellikleri var N82'nin ama görsellige gelince özellikle tus takimlari telefonun bütün iyi olan bakis aclarini gercekte düsüyor kullanis ve göz hitaptan cok uzakta neredeyse 5 sene önceki modellerde kullanilan türdeki gibi. Nokia bunu belkide siradisilik icin yapmis olabilir ama buda telefonunun albenligini bitirmis gibi.
nokia nın anlam veremediğimiz stratejilerinden biri..varsın albenisi olmasın be dostum..Herkes alıp kullanmasın, fonksiyonelliğe önem verenler alsın kullansın diye düşünüyorum..şayet ben görsellikten çok buna önem veririm.
Orjinalden alıntı: Apexi bence cok güzel özellikleri var N82'nin ama görsellige gelince özellikle tus takimlari telefonun bütün iyi olan bakis aclarini gercekte düsüyor kullanis ve göz hitaptan cok uzakta neredeyse 5 sene önceki modellerde kullanilan türdeki gibi. Nokia bunu belkide siradisilik icin yapmis olabilir ama buda telefonunun albenligini bitirmis gibi.
nokia nın anlam veremediğimiz stratejilerinden biri..varsın albenisi olmasın be dostum..Herkes alıp kullanmasın, fonksiyonelliğe önem verenler alsın kullansın diye düşünüyorum..şayet ben görsellikten çok buna önem veririm.
ikisinde mi kullancaz yükleme için yoksa pc için olan pc ile cihazın bilgilerini mi görmeye yarıyor?
quote:
===> Nokia Device Status <===
Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.
Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.
Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.
şu anda euro 1.9 un altına düşmüş inşallah böyle devam ederde n82 ucuzlar şu anda n82nin fiyatı 1140 ytl olması lazım KVK da ama 1180 ytl gosteriyo dusururler yakında inşallah
şu anda euro 1.9 un altına düşmüş inşallah böyle devam ederde n82 ucuzlar şu anda n82nin fiyatı 1140 ytl olması lazım KVK da ama 1180 ytl gosteriyo dusururler yakında inşallah
hepsiburada.com'da 1025 ytl
+1 havale ile daha ucuz 971.00-ytl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamboy -- 16 Mayıs 2008; 16:26:30 >
ikisinde mi kullancaz yükleme için yoksa pc için olan pc ile cihazın bilgilerini mi görmeye yarıyor?
quote:
===> Nokia Device Status <===
Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.
Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.
Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.
bu telefonun tanıtımında 1200 mh lik pil var yazıyordu.fakat kutudan çıkan piller 1050 mh lik miymiş neymiş?doğru mu bu?doğruysa 1200 mh de 225 saat gidiyosa bekleme süresi kim bilir 1050 mh de ne kadar gidiyordur...
reis ,banada aldıracanız bu telefonu ama siyahını bekleyecem ben kararlıyım hadi hayırlısı baken
hayırlı olsun şimdiden..çok iyi bi karar..sende de iyi sabır varmış ben bekleyemem ne yalan söliyim..
quote:
bu telefonun tanıtımında 1200 mh lik pil var yazıyordu.fakat kutudan çıkan piller 1050 mh lik miymiş neymiş?doğru mu bu?doğruysa 1200 mh de 225 saat gidiyosa bekleme süresi kim bilir 1050 mh de ne kadar gidiyordur