Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N82^^ Yeni Siyah Rengi İle Sizlerle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: erendil
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N82^^ Yeni Siyah Rengi İle Sizlerle Sayfa: <<   < önceki  132 133 [134] 135 136 137 138 139 140 141   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
özkan peker

15 Mayıs 2008; 20:46:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: s@ndok@n

quote:

Orjinalden alıntı: özkan peker

iyi aksamlar dostlar benım bı maruzatım olucaktı sızden yanı bı fıkır alıs verısı bugun bı arkadasta az kullanılmıs temız bı n82 gordum satılık ama su anda kapalı dedı bı kacgune kadar pasaporta kayıt ettırıceyını soyledı velasıl kelam 650 ytl istiyor edermı sızce ne dıyosunuz sımdı alayımmı yoksa kalsınmı?

hocam 1 yıl sonra tekrar kapanıyor telefon bilgine olsun...

eeee ozaman bosuna almaya gerek yok sansa bak ya 600ze kadarda ındırmıstım ne guzel desene garantılısı dusene kadar beklıcem varya cıhazda tabırı cayızzse kız gıbıydı daha butun orjınal jelatinlerı uzerınde duruyor neyse kısmet dıyelım uyardıgın ıcın saol tesekkurler

==> Ö Z K A N P E K E R <==
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

kasaprap

15 Mayıs 2008; 20:50:23 

bide benim n82 açılsa ah çok oynarım ben
apexi arkadaşım oda senin görüşün bence n82nin çok güzel bi albenisi var.şekli çok hoşuma gidiyor.tuş takımınada alışmıştım 3 gün içinde keşke şimdide açılsada alışmamış olsam
tabi sence öyledir bence böle saygı duyuyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ben yükledim iyi 1şey.

Ama oynayacağımdan değil yani maksat tam sürüm oyun olsun.

e6400 2.15ghz@2.67 ghz , gigabyte nforce650 anakart , 2 gb kingston ddr2 667 ram , 512mb ddr3 256bit msi 9600gt oc edition v127 700/1750/1900 , 550 watt çift psu
n82 ve 6280
kaddix

15 Mayıs 2008; 21:22:37 

quote:

Orjinalden alıntı: Apexi
bence cok güzel özellikleri var N82'nin ama görsellige gelince özellikle tus takimlari telefonun bütün iyi olan bakis aclarini gercekte düsüyor kullanis ve göz hitaptan cok uzakta neredeyse 5 sene önceki modellerde kullanilan türdeki gibi. Nokia bunu belkide siradisilik icin yapmis olabilir ama buda telefonunun albenligini bitirmis gibi.
nokia nın anlam veremediğimiz stratejilerinden biri..varsın albenisi olmasın be dostum..Herkes alıp kullanmasın, fonksiyonelliğe önem verenler alsın kullansın diye düşünüyorum..şayet ben görsellikten çok buna önem veririm.

Nokia Üyesi

CX300
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 0:22:36 

quote:

Orjinalden alıntı: kaddix

quote:

Orjinalden alıntı: Apexi
bence cok güzel özellikleri var N82'nin ama görsellige gelince özellikle tus takimlari telefonun bütün iyi olan bakis aclarini gercekte düsüyor kullanis ve göz hitaptan cok uzakta neredeyse 5 sene önceki modellerde kullanilan türdeki gibi. Nokia bunu belkide siradisilik icin yapmis olabilir ama buda telefonunun albenligini bitirmis gibi.
nokia nın anlam veremediğimiz stratejilerinden biri..varsın albenisi olmasın be dostum..Herkes alıp kullanmasın, fonksiyonelliğe önem verenler alsın kullansın diye düşünüyorum..şayet ben görsellikten çok buna önem veririm.

helal ya...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
Ayaz77

16 Mayıs 2008; 8:37:24 

güzel birşeye benziyor

ikisinde mi kullancaz yükleme için yoksa pc için olan pc ile cihazın bilgilerini mi görmeye yarıyor?

quote:

===> Nokia Device Status <===

Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.

Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.

Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/devicestatus_1.1.95.sis

Bu da bilgisayar için;
http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/NokiaDeviceStatusInstaller-1.1.3.exe

Ayaz77

16 Mayıs 2008; 11:03:16 

arkadaşlar s60 third için telefonda melodi yapma programı var mı?
BOOOOOOOOOOO

16 Mayıs 2008; 14:14:03 

şu anda euro 1.9 un altına düşmüş inşallah böyle devam ederde n82 ucuzlar şu anda n82nin fiyatı 1140 ytl olması lazım KVK da ama 1180 ytl gosteriyo dusururler yakında inşallah

cyclone_34

16 Mayıs 2008; 15:55:46 

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

şu anda euro 1.9 un altına düşmüş inşallah böyle devam ederde n82 ucuzlar şu anda n82nin fiyatı 1140 ytl olması lazım KVK da ama 1180 ytl gosteriyo dusururler yakında inşallah

hepsiburada.com'da 1025 ytl

GELECEĞİN CUMHURBAŞKANI ;)
Dreamboy

16 Mayıs 2008; 16:27:15 

quote:

Orjinalden alıntı: cyclone_34

quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

hepsiburada.com'da 1025 ytl

+1 havale ile daha ucuz 971.00-ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamboy -- 16 Mayıs 2008; 16:26:30 >

Katibim: Doğum tarihim: 23.04.1971

DH Sigara İçmeyenler Klübü
visceroid

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 17:37:23 

1000 YTL'nin altını gördü ha

16 Ağustos 2008 - Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

16 Mayıs 2008; 18:45:27 

quote:

Orjinalden alıntı: Ayaz77

güzel birşeye benziyor

ikisinde mi kullancaz yükleme için yoksa pc için olan pc ile cihazın bilgilerini mi görmeye yarıyor?

quote:

===> Nokia Device Status <===

Cihazınızla alakalı tüm bilgileri gösterir. Nokia'nın kendi Beta programıdır. Gerçekten şuana kadarki en güzel bilgi veren program.

Boş ram'i, hafıza bilgilerini, batarya seviyesini, kurulu programların bilgilerini, cihazınızın ayarlarını, mac adresinizi ve daha 1 çok şeyi göstermekte.

Programı kurun kurcalayın ne kadar kapsamlı 1 şey olduğunu anlayacaksınız.

http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/devicestatus_1.1.95.sis

Bu da bilgisayar için;
http://nds1.nokia.com/NOKIA_COM_1/Microsites/BetaLabs/applications/apps/NokiaDeviceStatusInstaller-1.1.3.exe

sadece pc içinde olur sadece cep içinde olur 2si içinde olur

visceroid: tamda görmüş sayılmaz

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
s@ndok@n

16 Mayıs 2008; 22:07:24 

quote:

Ben yükledim iyi 1şey.

Ama oynayacağımdan değil yani maksat tam sürüm oyun olsun.

reis ,banada aldıracanız bu telefonu ama siyahını bekleyecem ben kararlıyım hadi hayırlısı baken

e6600 2.4@3.6ghz (günlük),gigabayte DQ6 p965(F12j beta Bios),2gb corsair XMS2(ver.5.1) 800mhz@1000Mhz,asusEN8800gtx@(650/1670/2100),seagate 320Gb 16mb 7200.10,enermax liberty 500watt,Nec 4570 DVD writer,CM stacker810 case
sener35

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git