Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N82^^ Yeni Siyah Rengi İle Sizlerle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N82^^ Yeni Siyah Rengi İle Sizlerle Sayfa: <<   < önceki  130 131 [132] 133 134 135 136 137 138 139   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
enigmaenergy

11 Mayıs 2008; 1:38:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Xenon flaş olduğu için sürekli yanmaz xenon flaşlar anlık patlamalar yaratabilirler oyüzden yok sanırsam

Sayfa başı : Roulette for Symbian

http://rapid+share.com/files/113637320/roulette_240x320.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 11 Mayıs 2008; 1:38:43 >

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 11:12:54 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

@Reis : Orası öyle ama bu Phyton altyapılı olanlar genelde böyle ilginç oluyor

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
Klasör.:X:.

11 Mayıs 2008; 11:30:49 

hey millet bu adaptörü n82 de kullanan varmı acaba.Bıktım valla arkadaşlar yüzünden tek kullak müzik dinlemekten .inşallah çalışıyordur.cevaplarınızı bekliyorum.

Ekteki dosya (1)

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

N82 8GB SANDİSK
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 11:35:33 

Denemek lazım.

Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
enigmaenergy

11 Mayıs 2008; 11:53:51 

Jbak TaskMan v0.98 - Küçük hatalar düzeltildi & Şimdi isteğe göre yeni tema ile
(Kendi uploadım ve çevirimdir.SS ler benim telefondan alınmıştır)

*Bul ve başlat istenilen uygulamayı.

*Kısayollar yarat menüde başlangıç uygulamalarına.

*Çalışan bütün programlar hakkına tüm bilgilere sahip ol ve boş ve kalan hafızaları gör (Ram i,Telefon hafızasını ve hafıza kartını)

*Değiştir veya kapat tüm uygulamaları (evet bu program music player i da kapatabiliyor)

*Çalıştır Jbak TAskman da istediğin menu tuşlarını (istediğin gibi yarat görev yöneticisini)

*Herhangi bir ekranda tuş klidini devreye sokabilirsin

*Yeniden başlat telefonunu !!!

İNDİR Temasız Versiyonu

İNDİR

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
dashing

11 Mayıs 2008; 12:26:24 

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

hey millet bu adaptörü n82 de kullanan varmı acaba.Bıktım valla arkadaşlar yüzünden tek kullak müzik dinlemekten .inşallah çalışıyordur.cevaplarınızı bekliyorum.

klasör x, bu cihazları 2-3 yıldır lazım olduğunda kullanıyorum. şöyle uyarayım, elimde 5 tane var bunlardan, hepsinde de girişlerden birinde arada bi temassızlık yapıyor (ilk alındığı günden itibaren, yani bozulma söz konusu değil, cihazın kendisinden), ayrıca takma yerlerinden biri fazla sert, kulaklığı çok zorlaman gerekebilir yer yer. Eğer pahalı bir kulaklıkla kullanacaksan takıp çıkartmaktan heba edebilirsin güzel aletleri bunda, dikkat et. Ayrıca fiyatına dikkat et, 3 sene önce tanesi 1 liraydı, şimdi de taş çatlasa 2 liradır. Bi yerden 10-20 milyona filan bulursan dikkat et. Her türlü elektrikçide bulunur, tek mesele cihazın ne işe yaradığını anlatmanda, bi adı yok malesef, anlatırsan verirler.

Henüz N82 sahibi olmadığım için ancak bu kadarına yardım edebiliyorum

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 13:04:18 

===> Cihazınıza Özel Dosya İkonları <===

Dosyanıza sağ tıklayıp, özellikler-özelleştir deyip dosyanızın ikonunu değiştirin.

İndirmek için bağlantıyı kopyalayıp, adres çubuğuna yapıştırıp giriş yapınız.

http://rapidshare.com/files/114096292/Dosyalar.rar

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 13:08:41 

Siyah ne Zaman Çıkacak acaba?

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Klasör.:X:.

11 Mayıs 2008; 14:35:16 

quote:

Orjinalden alıntı: dashing

quote:

Orjinalden alıntı: klasör x

klasör x, bu cihazları 2-3 yıldır lazım olduğunda kullanıyorum. şöyle uyarayım, elimde 5 tane var bunlardan, hepsinde de girişlerden birinde arada bi temassızlık yapıyor (ilk alındığı günden itibaren, yani bozulma söz konusu değil, cihazın kendisinden), ayrıca takma yerlerinden biri fazla sert, kulaklığı çok zorlaman gerekebilir yer yer. Eğer pahalı bir kulaklıkla kullanacaksan takıp çıkartmaktan heba edebilirsin güzel aletleri bunda, dikkat et. Ayrıca fiyatına dikkat et, 3 sene önce tanesi 1 liraydı, şimdi de taş çatlasa 2 liradır. Bi yerden 10-20 milyona filan bulursan dikkat et. Her türlü elektrikçide bulunur, tek mesele cihazın ne işe yaradığını anlatmanda, bi adı yok malesef, anlatırsan verirler.

Henüz N82 sahibi olmadığım için ancak bu kadarına yardım edebiliyorum

bundan 2 tane aldım. 1 i dediğin gibi temassızlık vardı 2.sinde ise birşey yok güzel çalışıyor.heralde içinde bakır kullanmışlar. o yüzden böyle oluyor.ama dediğim gibi şu an bilgisayarda kullanıyom ne bir zorlanma ne bir temassızlık söz konusu değil.fiyat konusuna gelince tanesi 50ykr den aldım.bu arada bi mağazada gördüm 2.5 ytl ye satılıyor.almadım tabi ordan.(ama kalite farkı varsa bilemem).

.:|Kamera Artık Böyle Birşey|:.

N82 8GB SANDİSK
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 15:13:52 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

Siyah ne Zaman Çıkacak acaba?

belli değil

gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 15:57:58 

Kızma REİS bu aralar beklemedeyimde ona göre daha 2 ayı bulursa bekleyemem

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 16:40:15<