Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Nokia N82^^ Yeni Siyah Rengi İle Sizlerle

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Nokia N82^^ Yeni Siyah Rengi İle Sizlerle Sayfa: <<   < önceki  129 130 [131] 132 133 134 135 136 137 138   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kaddix

8 Mayıs 2008; 20:24:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

sevinmemmi hiç ağzım kulaklarımda hafta sonu n82 yi siyaha bürümenin ayrıcılığını yaşayacağım

hocam kasayı kendin mi değiştireceksin yoksa servise mi götüreceksin..bi de içinde tornavidayla o plastik alet çıkıyo değil mi ...servise yaptırırsan kaça yaptırdığını belirtir misin..ben de siyah kasa gelince almayı düşünüyorum da ..ayrıca ben ekranın kapağını çıkartmıştım meraktan...acep garantide marantide bi sıkıntı olur mu ki

Nokia Üyesi

CX300
asiraaa

8 Mayıs 2008; 20:54:25 

saol valla, naapiim az kalsin siyah n82 yi bekleyemeyip siparis edecektim ebay dan.

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 22:53:49 

quote:

Orjinalden alıntı: Zookerman

selamlar. ben bi tane n82 siyah alacağım. fakat nerede satıldığı konusunda bir fikrim yok. metrocity nokia shopta yok. bildiğiniz iyi biyer var ise bilgi verebilirmisiniz ? saolun

doğubank'tan bulabilirsin 900 lira

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
darkindark

9 Mayıs 2008; 3:49:55 

ben forumda yeniyim.n82 ye dair bir sorum olacak.söyleki ben n82 ve n95 arasinda kararsizim bu ikisini kullanan arkadaslar bu konuda yardimci olursalar cok memnun olurum.ben yurtdisinda yasiyorum ve burda telefon alirken sözlesme ile aliyoruz eger n 95 8GB alirsam 49 euro ödemem gerek n82 icin ise herhangi birsey ödemem gerekmiyor sadece konusamda konusmasamda herikisi icinde ödemem gereken sabit ücret aylik 10 euro.simdi bu iki telefonu kullanan arkadaslar benim durumumda olsalar karalari hangisinden yana olurdu.yardimlariniz icin simdiden tesekürler.

saygilarla

darkindark

9 Mayıs 2008; 4:01:13 

unuttugum birsey.ayrica 4GB Micro SD de hediye olarak veriyolar

Hemre_

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 9:42:05 

quote:

Orjinalden alıntı: darkindark

ben forumda yeniyim.n82 ye dair bir sorum olacak.söyleki ben n82 ve n95 arasinda kararsizim bu ikisini kullanan arkadaslar bu konuda yardimci olursalar cok memnun olurum.ben yurtdisinda yasiyorum ve burda telefon alirken sözlesme ile aliyoruz eger n 95 8GB alirsam 49 euro ödemem gerek n82 icin ise herhangi birsey ödemem gerekmiyor sadece konusamda konusmasamda herikisi icinde ödemem gereken sabit ücret aylik 10 euro.simdi bu iki telefonu kullanan arkadaslar benim durumumda olsalar karalari hangisinden yana olurdu.yardimlariniz icin simdiden tesekürler.

saygilarla

hiç düşünme n82 al... n95ten vazgeçip n82 kullanan bir kaç arkadaş var forumda....

1. Dünyadaki ilk N82 ekranı patlatan benim
2. Vista ile N82 güncellemesi yapan yine benim
3. Telefonu kayıt dışı olan yine benim
4. Sinirlendiğimde hırçınlaşan işte o benim
5. Çalışmadığı halde cebinde iki telefon taşıyan kişide benim
6. Yüksek özellikli bilgisayarı olmasına karşın oyun oynamayan yine benim
7. N82 cihazını v30.0.0.019 sürümü kullanan ilk Türk'te benim. Dünyada sayılıyız zaten. Çünkü nokia N82 için v30 sürümünü geri çekti...
ahmetcark

9 Mayıs 2008; 10:16:34 

arkadaşım hiç düşünme n82 al pişman olmazsın
ayrıca farkta cebinde kalır
quote:

Orjinalden alıntı: darkindark

saygilarla

nc1905

9 Mayıs 2008; 11:47:32 

quote:

Orjinalden alıntı: enigmaenergy

Nerde okudun hocam ?? dur sakin ol önce

Ekleme : eğer o konuysa olur bizde öyle şeyler.Müşteri memnuniyeti önemli değil,mühim olan elinden çıksın satıcının

@nightmare :

inanmadım zaten yaf dedim sizi bi telaşlandırıyım bi korkun dedım yanı ben inanmadım yok kesinlikle inanmadım asla inanmadım

Maldini:"Kimse bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz"
HAGİ:"Bu seyirci ölüyü diriltir''
ÖLÜM VARMIŞ KORKU VARMIŞ BU DÜNYANIN SONU VARMIS BİZİM İÇİN YOKTUR TASA KALBİMDE SEN YASADIKCA, BAŞARILAR GELİR GEÇER ASALETİN BİZE YETER DEPLASAMANDA SAMİYENDE ULTRASLAN HEP SENİNLE

NİGHT CRAWLER
Mori

9 Mayıs 2008; 12:49:31 

nerdesinn N82 siyah??

N95 8GB & Canon İxus75 & Punch P2 38cm
dgnzcn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Mayıs 2008; 13:24:22 

n82 nin kendi kulaklığı çok vasat. sesi az ve çok vasat çıkıyor.

harici bir kulaklık ile bu sesi çok fazla arttırmak ve ses kalitesini üst düzeye çıkarmak mümkün mü?
marka ve model önerisi yapabilecek olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 9 Mayıs 2008; 13:23:54 >

NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr | Sigma 10-20 mm
SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Computrekker AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod
enigmaenergy

9 Mayıs 2008; 13:37:31 

ekolayzer ayarıyla ve iyi bir kulaklıkla bayağı tatmin edici bir ses çıkıyor.Bütçeye göre değişir isteğin.

Param var diyosan Creative Zen Aurvana In-Ear veya Sennheiser CX400 ..Fiyat/performans en iyilerinden biri de Creative Ep-630

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigmaenergy -- 9 Mayıs 2008; 13:37:25 >

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
techfash

9 Mayıs 2008; 14:02:25 

quote:

Orjinalden alıntı: dgnzcn

n82 nin kendi kulaklığı çok vasat. sesi az ve çok vasat çıkıyor.

harici bir kulaklık ile bu sesi çok fazla arttırmak ve ses kalitesini üst düzeye çıkarmak mümkün mü?
marka ve model önerisi yapabilecek olan varmı

tabıkı enigmaenerginin dediği kulaklıklarla ses bı nebze olsun kalıtelesıyor ama öyle uçuk bı fark yok yanı seste fazla bı artış bekleme ben gıttım aldım kulaklık baktım sesten tatmın olmuyorum sonra gıttım ıpod touch aldım ve kulaklıgın kalıtesını anladım son ses dınleyemıyorum basım catlayacak gibi oluyor

Only God Can Judge Me..!
enigmaenergy

9 Mayıs 2008; 14:05:57 

@techfash : Birde ekolayzer da yeni ayar aç sonra bu ayarları gir .Birde kaliteli kulaklıkla böyle dene farkı anlarsın

♠έהּīףмāέהּέץףר♠
CeLLaT_06

9 Mayıs 2008; 14:57:13