Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Toshiba A200 Serisi için Orj. Windows XP driver lari Direct Link Müjde Türkiye için orjinal

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: Toshiba A200 Serisi için Orj. Windows XP driver lari Direct Link Müjde Türkiye için orjinal Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tiwaly

30 Eylül 2007; 22:15:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pain kardeş bana A200 1m4 ün sound driveri lazım sitede verileni kurdum ama hiç bi şey olmadı res te attim şu an farkli bir realtek high defination audio driveri indiriyorum onlada denicem ama senin bir önerin warsa ona geçeyim şimdiden saolasın...

www.istanbulsohbet.com Paylaşımın Yeni Adresi

Rapid-share Premium Aylık 12 ytl Almak İsteyenler özel Msj dan Ulaşabilirler.
painkiller78

1 Ekim 2007; 0:01:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Cihan9999

hocam biraz once a200 1m4 e format cektim xp yukledim donanımları da tanımladım fakat pc cok yavasladı acaba yanlıs bişe mi yaptım bi taraftan da sabt diski biçimlendiriorum ondan mı yavasladı yoksa, bde klavyenn üstündeki kısayol tusları calısmıyor(kapatma hariç),bazı fn kombinasyonları da calsmıo (fn+f1,f2,f3,f8) tesekkurler.

sabit disk biçimlendirirkem pc kullanımının yavaşlaması gayet normaldir. fn kombinasyonunna gelince toshibanın sitesinde son bios versiyonunu indir makinanın için update sonrası o sorunda biter

Toshiba A200-1AH
painkiller78

1 Ekim 2007; 0:04:14 

quote:

Orjinalden alıntı: tiwaly

pain kardeş bana A200 1m4 ün sound driveri lazım sitede verileni kurdum ama hiç bi şey olmadı res te attim şu an farkli bir realtek high defination audio driveri indiriyorum onlada denicem ama senin bir önerin warsa ona geçeyim şimdiden saolasın...

verdiğim paker driveri indir 1m4 için olanı ancak bunu diyebilirim kurulum sırasına özen göster. cihaz olmadığı için elimde tek olarak ses driverini upload edemem sorry

Toshiba A200-1AH
Cihan9999

1 Ekim 2007; 0:27:23 

quote:

Orjinalden alıntı: painkiller78

quote:

Orjinalden alıntı: Cihan9999

hocam biraz once a200 1m4 e format cektim xp yukledim donanımları da tanımladım fakat pc cok yavasladı acaba yanlıs bişe mi yaptım bi taraftan da sabt diski biçimlendiriorum ondan mı yavasladı yoksa, bde klavyenn üstündeki kısayol tusları calısmıyor(kapatma hariç),bazı fn kombinasyonları da calsmıo (fn+f1,f2,f3,f8) tesekkurler.

sabit disk biçimlendirirkem pc kullanımının yavaşlaması gayet normaldir. fn kombinasyonunna gelince toshibanın sitesinde son bios versiyonunu indir makinanın için update sonrası o sorunda biter

hocam bios update i formattan once yapmıstım dolayısıyla aynısı oldugu için tekrar yuklemiyor.ve bide klavyenin üstündeki kısayol tusları calısmıyor(internet explorer,media player pause/play vs.tusları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan9999 -- 1 Ekim 2007; 0:28:33 >

painkiller78

1 Ekim 2007; 0:34:01 

1m4 için xp de önerilen bios link budur indir ve update et sorun olmaması lazim
http://support.toshiba-tro.de/tools/eula/info_eng2.asp

Toshiba A200-1AH
Cihan9999

1 Ekim 2007; 0:42:33 

hocam bunu daha once indirmiştim formattan once,bdaha biosda yuklenemiyor yani.bios yuklemeden onceki haline donusturulup tekrar bu yuklenırse blki olabilir bios formatı tarzında bişe??

painkiller78

1 Ekim 2007; 0:59:10 

benim verdiğim paket driveri indirip kurdun mu sen kurulum sırasına göre

Toshiba A200-1AH
Cihan9999

1 Ekim 2007; 1:06:36 

senn werdigini indiremedim rapid de hesabim yok 100 mb yi aşmıs ama daha once de konusmustuk fn olayını.yani o zamn bios yukleyince olmustu cuku update edilmemişti,simdi updateli bidaa ustune oladıgı için fn de olmuyo.ama fn+f6 f7 f9 f4 f10 f11 f12 calısıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan9999 -- 1 Ekim 2007; 1:11:45 >

kovboy141

1 Ekim 2007; 3:13:51 

Toshiba a200 1ah sahibiyim vista yüklü ama makine çok kasıyor ya photoshopta filan çalışırken arada donma filan oluyor bu vistadanmı kaynaklanıyor acaba cs3 sürümünü kullanıyorum photoshop un xp geçsem bi faydası olurmu acaba ayrıca bişey rica etsem 1ah için olan xp driverlarını toplu bi şekilde link verirseniz çok sevinirim

İmzam Yok Parmak Bassam Olurmu :-))))
erdembaba

2 Ekim 2007; 22:49:44 

Arkadaşlar geçirdiğim bir trafik kazası sonucu aracımın torpido gözünde bulunan Toshiba a200-1bp recovery cd si kırıldı..Toshiba merkezi aradığımda da leventteki merkeze gidip yenisini 46ytl karşılığında alabileceğimi söylediler..1dvd nasıl 46 ytl ediyormuş hala anlamadım..

Uzun lafın kısası eğer bir arkadaş a200-1bp nin recovery cd sini kopyalayıp bana kargoyla gonderebilirse minnettar kalırım..Boşu boşuna 46 ytl vermek istemiyorum..İstanbuldayım ve kargo ücretini karşılarım..Hatta gönderen arkadaşa 5-10 ytl gibi bir ücret de ödeyebilirim emeği için..Lütfen yardımcı olun..

waitforme_131

4 Ekim 2007; 17:17:11 

ya 1m4 windows xp için bios linkini verirmisiniz pankillerinkinde sorun var

berber

4 Ekim 2007; 18:04:29 

painkiller78 abi resmen sov yapmissin ya. tesekkurler

• Toshiba Satellite A215-S4807 , Logitech VX Revolution , Diana KA2500s 4+1 , Olympus SP-350 DFM , Microsoft Sidewinder
uygarkuzuoglu

5 Ekim 2007; 21:36:32 

arkadaşlar laptopum 36 gün sonra servisden geldi, format attım ve xp kurdum ama harddiski 128 gb olarak görüyor, halbuki 160 gb. sebep nedir acaba?

a200-1bp

uygarkuzuoglu

5 Ekim 2007; 21:55:18 

sp2 kurdum düzeldi...