The Soul Of BMW. 58_transporter_58, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir. -Samsung 32r81b, Sony Ericsson W810, Panasonic FX03, Canon MP500 -Trekstor Pink + Creative ep630
kurduğumuz patchi silmek istersek ne yapmalıyız. Birde çok sayıda patch var. birisi bunların hangisinin ne işle yaradığını açıklasa çok iyi olur.
(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
battery_of_the_blue_colour-Pilin rengi deniz mavisi olur. (yükledim çalışıyor)
remove_nosound_message_sessize geçerken Sessiz Mod yazısını kaldırır. (yükledim çalışıyor)
faster_long_filename_scrolling_ekrana sığmayan uzun isimleri kolayca görmenizi sağlar. (önceden uzun yazının devamı geç geliyordu şimdi hızlandı.)
remove_java_permission_w810_r4ea031-Program dosyanıza erişmek istiyor Izin veriyormusunuz (Java textviewer programım vardı her dosya açışında birsürü uyarı veriyordu şimdi uyarı yok.)
change_font_in_sms_and_somewhere_else (Yazı tipini küçültüyor ama yazarken değilde gösterdiği beyaz zeminli ekranda. Yani sms okurken not okurken vb.)
change_items_in_mediaplayer (yükledim ama ne değiştirdi anlayamadım)
replase_logo_operator_time_and_date (yükledim. Operatör logosunun olduğu yere tam ortaya saat geldi altına küçük fontla tarih sağ alta operatör logo)
change_lock_key_icon (yükledim ama anahtar ikonu yerine küçük bir kutu geldi beğenmedim kaldırdım)
radio_without_headsets_Kulaklık Takılmadan Radio çalışmakta simsiz-Sim Kart Takılı olmadan telefonun açılır
Yukarıdaki dosya çok güzel hazırlanmış içinde video ve dosyalar var. Hem R4 hem R5 sürümü için ayrı ayrı. Birtek benim pc usb driveri yoktu yine yukarıdaki dosyaların içindeki settolite\driver\usb-flash-driver i çalıştırdım. Yüklediğiniz programı kaldırmak için tekrar yükler gibi yapıyorsunuz yükleme işleminin son adımında programı yükleyecekseniz No kaldıracaksanız yes diyorsunuz (zaten ingilizce açıklamış)
Yükleyen hazırlayan arkadaşların ellerine sağlık, benim gibi bilen arkadaşlar diğer patch lerin açıklamasını ve tecrübelerini eklerlerse kolaylık olacak. Teşekkürler.
(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
.TaneR.
Uzaklaştırılmış 100 gün cezanın 70 günü kaldı.
3 Ağustos 2007; 19:14:48
bu yamalardan korkuyorum. bir süre kullanın temizse güzellerini atalım telefona
eline sağlık hocam çok güzel özelliklede şu telefon kapalıyken radyonun çalışmasını arıyordum ilaç gibi geldi. inşallah zaman içinde sorun çıkarmaz teşekkürler