Arkadaşlar patch yüklemeyi yeni öğrendim ve 3 tane patch yükledim.mesela pil rengini değiştiren yamayı silmek istiyorum.Nasıl silebilirim
bide cam driveri illaki far ilemi yüklemek gerekiyor.Patch olarak yüklenmezmi?
DOSTUM ÖNCELİKLE KALDIRMAK İSTEDİĞİN PATCHLERDE YAPMAN GEREKEN SEY AYNI PATCH YÜKLÜYORMUS GİBİ YAPMAN VE SONUNDA CIKAN YES NO SORUSUNA YES DERSEN YAMA SİLİNİR TELEFONDAN BU KADAR BASİT
ASADAKİ PATCH (31 için) CAMDRİVERI FARSIZ YÜKLEMENİ SAGLAR UYGULADIKTAN SONRA TELEFONHAFIZASI/DİĞER/DRV/CAM DİYE KLASÖR OLUSTUR HAFIZAKARTI/DİGER/CAM DİYE KLASÖR OLUSTUR SİMDİ YAPMAN GEREKEN HAFIZA KARTI/DİĞER/CAM İÇİNE CAMDRİVER CESİTLERİNİ AT PCDEN HANGİSİNİ UYGULAMAK İSTİYORSAN TELEFONA SEC KOPYALA DE TELEFON HAFIZASI/DİĞER/DRV/CAM İÇİNE YAPISTIR TELEFONU KAPAT AC CAMDRİVER DEĞİŞTİ HEPSİ BUKADAR KOLAY GELSİN
http://rapid-share.tv/722291
not aradaki(-) cizgiyi kaldır
kardeş aynen dediğin gibi yaptım şimdi kamera açılmıyor.Patch yimi silmem gerekiyor simdi
mp4_video_record.vkp yamasını yükledim, video kayıtlarını mp4 yapıyor güzel, ama bu videoyu winamp açmadı, vlc de ise 3gp gibi ses gelmedi.. bu durum normal midir?
aynı soruyu bende soracaktım,
bendeki w810i sürüm r4ea031. cam driver yaptım bugün oldu. acoustic yapmak istiyorum ama hangi patch i yüklemeliyim ve nereye hangi isimlerde klasör açmalıyım??
bende 031 versyonuna akustik atmak istiyorum patch için videoyu izledim fakat setool kullanırken patch yapacağım zaman ki hiç yapmadım daha önce write script dedikten sonra C ye basılı tutarak usb kabloyu taktğım zaman program telefonu algılamıyor. Ne yapmam lazım USB driver mi kuracağım? USB driverlara baktım bu sitedeki driverlara inf uzantılı hepsi bunu nereye kopyalamam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim...