Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W810i Patch Sezonu Açıldı Haydi İçeri Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
asiboldon

15 Ağustos 2007; 13:03:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bir patch arıyorum: Gelen çağrıya meşgul tonu gönderdiğimizde çıkmaması gereken kırmızı cevapsız çağrı ikonunu göstermeyen bir patch. Mümkün mü?

fenerlix07

15 Ağustos 2007; 14:05:30 

whitelist_to_blacklist_w810-arayanları engelleme nasıl çalışıyor bir bilgisi olan var mı?

birde şu konuda yardımcı olur musunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

quote:

Orjinalden alıntı: dr_emreusta

arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...

tpa/preset/system/sound klasörünün içine tüm dosyaları atman lazım

şu isimlerde mp3 olarak dosyalar atacaksın sana kalmış artık hangi müzikleri atman

cameraburst
camerafocus
camerashutter2
camerashutter3
camerashutter4
camerashutter
cameratimer
connecting
charging
disconnected
discreet
failure
gomusic
lowbattery
messageclick
notification
progress
reminder
request
retrysuccess
success
timer
video

sesler için bu işlemi illaki tekrarlamamız gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlix07 -- 15 Ağustos 2007; 14:15:05 >

Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız.
Dost isterseniz bırakın onlar sizi geçsin.
Yer gök inlesin. Bu sesi dinlesin, Hep seninleyiz Türkiye
B Rh(+)
firedod

15 Ağustos 2007; 14:46:59 

yaw arkadaşlar bu patch dediğiniz şeyler nedir?ben hiç birşey anlamadım ...yani ne işe yarıyolar nasıl çalışıyolar nerden yükleyebilirim...herkes yazmış bişeyler şu,şu işe yarar diye ama nasıl yapçazda yarıcak...nolur biraz bilgi.....

asiboldon

15 Ağustos 2007; 15:22:39 

quote:

Orjinalden alıntı: firedod

yaw arkadaşlar bu patch dediğiniz şeyler nedir?ben hiç birşey anlamadım ...yani ne işe yarıyolar nasıl çalışıyolar nerden yükleyebilirim...herkes yazmış bişeyler şu,şu işe yarar diye ama nasıl yapçazda yarıcak...nolur biraz bilgi.....

Patch in türkçe anlamı YAMA dır. Telefonda çeşitli küçük değişiklikleri yapmaya yarar. En iyi ve yararlı örnekleri: tuş kilidinn şifre ile açılması(W810i vs. için), java çalışırken foto çekebilmek, sms gelince çalan zil sesisnin 20 sn değil de 60 sn boyuncal çalması vs.
Nasıl yapılacağı kousunda birinci sayfadan indireceğin dosyada videolu olarak gayet açık bir şekilde anlatılmış.

Mic200

15 Ağustos 2007; 19:05:44 

quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

Bir patch arıyorum: Gelen çağrıya meşgul tonu gönderdiğimizde çıkmaması gereken kırmızı cevapsız çağrı ikonunu göstermeyen bir patch. Mümkün mü?

boyle bir patch ben de ariyorum...
simdiye kadar cikan patchlerin yaptigi isleri dusununce; bu cagri olayinin 3-5 satir koda baktigini saniyorum...

SATILIK Asus MyPal A730w
bulentozi1905gs

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2007; 14:13:16 

bu şifreli
tuş kilidi hangisi oluyo ismi nedir bide bu yaptığımız patchleri nası kladıracağız

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY
NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
Se-Orochi

16 Ağustos 2007; 14:27:36 

quote:

Orjinalden alıntı: bulentozi1905gs

bu şifreli
tuş kilidi hangisi oluyo ismi nedir bide bu yaptığımız patchleri nası kladıracağız

yaptığın patchi kaldırmak için aynı patchi yine yap bu sefer No yerine Yes e bas patch kalkar

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
MeHTy

16 Ağustos 2007; 14:31:16 

Arkadaşlar W900i için patch varmı ya..???
Paylaşırsanız sevinirim..dayanamayıp w810 patchlerinden yükliycem korkuyorum

bulentozi1905gs

Sisteme Gözat

16 Ağustos 2007; 15:01:20 

quote:

yaptığın patchi kaldırmak için aynı patchi yine yap bu sefer No yerine Yes e bas patch kalkar

teşekürler bide bu şifeli tuş kilidini ismi nedir ve nasıl aktif edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentozi1905gs -- 16 Ağustos 2007; 15:46:33 >

ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY
NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
mylife_1903

16 Ağustos 2007; 21:16:48 

Selam arkadaşlar ben se Se-Orochi arkadaşımızın videolu anlatımı sayesinde pathleri tele attım fakat telefonu açtığım zaman karşıma

YAPILANDIRMA HATASI ŞEBEKE OPERATÖRÜNE VEYA SERVİS MERKEZİNE BAŞVURUN yazısı çıkıyor buna nasıl bi çare bulabiliriz bi yardımcı olursanız sevinirim firmware 031

@NiL
ahmetkb

16 Ağustos 2007; 21:42:50 

quote:

battery_of_the_blue_colour= mavi batarya

change_font_in_sms_and_somewhere_else:sms fontunu değiştirir

change_items_in_mediaplayer : walkmande bazı nesneler değişmesi için ama hangileri değişti ben anlamadım :)

change_lock_key_icon = tuş klidinde çıkan simge değişir

continue_radio_playing_you_unplug_headsets = kulaklık takılı olmadan radyo çalışır

ddrivrler-othera = acosutic kamera ve display driver dosyaları telefon belleği other/drv klasörüne alınır

delete_change_items_in_phone_status = telefonun modelini özelliklerini gösteren menu iptal olur

displays_files_with_the_extension = telefondaki dosyalar isimleri yerine isim ve uzantısı olarak gözükür
örnek a isimli bi mp3 A**** olarak görükür ve uzantıda değişiklik yapmanıza olanak sağlar

fast_rewind_long_mp3_ = walkmande mp3 ler 2 saniye yerine 32 saniye hızla ileri sarılır

faster_long_filename_scrolling = telefondaki uzun isimli dosyaların adları ekranda hızlı geçer

management_of_a_player_by_means_of_sets = media playerdeki ayarları değiştiriyor

move_flash_menu_to_card_flash_menu = far managerden attığınız flash temaların flash dosyalarını
hafıza kartına alır hafıza kartına flash menu diye bi klasör açıp flash dosyaları buraya atmanız gerekir

move_flash_menu_to_card_image_f flash tema dosyalarınız hafıza kartınıza /MSSEMC/Media files/image/f klasörünün içne almanıza yarar

flash menu to card/other = flash temaları hafıza kartına /MSSEMC/Media files/other/f klasörüne almanıza yarar

mp4_video_record = telefonun 3gp yerine mp4 formatlı videolar çekmesine yarar kaliteyi arttırmaz

photograph_when_java_is_started = java pro ve oyunlar çalışırken çıkan gereksiz resimler kalkar

remove_java_permission = java uyarılarını kaldırır gereksiz çıkan

remove_nosound_message = mesaj gelince ses gelmez sanırım yapmadığım için tam olarak bilemiyorum

remove_windows_on_keylook = tuşlar açıldı uyarısını kaldırır

replase_logo_operator_time_and_date = tarih saat ile operator yer değiştirir

simsiz = sim kart olmaan telefonu açmaya yarar

sistem_seslerini_mp3_yapma = tüm sistem seslerini kamera çekim ve uyarı seslerine mp3 dosya atmanıza yarar

W810 R4EA031 police tres fine = operator logosu walkman ve menudeki diğer yerlerdeki yazıların fontlarını küçültür

change_custom_folder = tpa/preset/custom/customize.xml to /card/custom/customize.xml
/tpa/preset/custom to /card/custom

bu klasör ve dosyaları hafıza kartına alır

W810_R4EA031_GENERIC_eq_patch_iuc = ekolayzer pachti ekodaki ayarlar değişir ve eko seviyeleri yükselir normalde 16 bar yerine sanırım 20 bara çıkar eko ayarları
ve ses yükselir normalden bozulmadan

move_acoustic_to_card - aocustic klasörünü hafıza kartına alır

whitelist_to_blacklist_w810 = arayanları engelleme yaması

java_to_card = java dosyaları telefon yerine hafıza kartına kurar

delete_time_and_data_w810_r4db005 = tarih saati siler ana menuden

fast_rewind_long_mp3_and_videofiles_w810_r4db005= walkmande mp3 leri ve videoları hızlı sarar

2 saniye yerine 32 saniye hızında

menu.ml_to_other = far managerden yülediğiniz normal menuleri telefon belleği other/menu klasörüne atmanıza yarar
not = bu patchi yapınca extra bi menu veya orginal menu.ml dosyasını telefon belleği other/menu klasörüne atın yoksa menuye giremezsiniz

layout_to_other = layout.xml dosyasını telefon belleği other/ly klasörüne alır

change_mp_to_other far managerden yüklediğiniz walkman skinlerini telefon belleği other/mp klasörüne alır

playlist_to_card = walkmande yaptığınız çalma listeleri hafıza kartına MP3/playlist/ klasörüne alınır

remove_message_word_not_found_in_dictionary t9 sözlük uyarılarını kaldırır

remove_message_block_keypad_w810_r4db005 = tuşlar kilitlendi uyarısı kalkar

save_playlist_pml_to_txt_v2 play list dosyalarınız xml formatı yerine txt formatlı kayıt eder

save_move_to_vd-xxxxxx çektiğiniz videolarınız video yerine movie olarak kayıt olur isimleri

remove_volume_message zil sesi ayarlarında çıkarn ses yükse uyarısını kaldırır

remove_message_background_images_changed duvar kağıdı değişti uyarısını kaldırır

replase_Sony_Ericsson.mid_to_Sony_Ericsson**** telefondaki sonyericsson.mid dosyasının yerine mpz uzantılı dosya atmanıza yarar aynı isimde olacak dosya

change_failure.mid_to_failure**** failure uyarı sesine mp3 formatlı dosya kullanmaya yarar dosyanın ismi aynı olacak

change_font_E_20B_to_E_14B
change_font_E_20B_to_E_16B
change_font_E_20B_to_E_16R
change_font_E_20B_to_E_14R sistem yazı tipini değiştirir

şimdilik bu kadar kolay gelsin

acıklamalar ıcın sagol

http://www.sxe-injected.com.ar/downloads
lexus

17 Ağustos 2007; 8:58:37 

walkman menüsünün rengini değiştiren patch yokmu ?

hep aynı renk sıktı artık. kavuniçi